Meer resultaten voor opleiding counseling en coaching

 
opleiding counseling en coaching
Cv-referenties Academie voor leven.
2016 Oprichter Academie voor Leven Opleiding tot Mindfulness en Compassiecoach. 1998 heden Miraconsult/Anurag.nl Eigen praktijk in coaching en training, reeds honderden mensen individueel begeleid. 2010 2017 Hoofdopleider aan de Academie voor Counselling en Coaching. Leidde studenten op tot het vak van coach en counsellors, eerste en tweede jaar in Alkmaar en Almere.
Specialisatie na de Master: TCC Practitioner Smara Opleidingen.
Heb je je Master in NLP gehaald en wil je je verder ontwikkelen als coach/therapeut, dan biedt de 2-jarige Transpersoonlijke Coaching en Counseling opleiding daartoe een prachtige mogelijkheid. Naast dat je wordt opgeleid tot transpersoonlijke coach, krijg je inzicht op welk niveau van ontwikkeling een persoon of groep functioneert.
Opleiding Stress en Burn-out Coach klassikaal bij Sonnevelt.
Effectieve interventies bij spanningsklachten. Counseling en leefstijl. Professionalisering van de Stress en Burn-out Coach. Integratie van de diverse werkterreinen. Examen theorie en praktijk. Tijdens de opleiding werk je aan je portfolio reflectieverslagen en procesanalyse en een literatuuropdracht en doe je al ervaring op door middel van intervisie 8 bijeenkomsten en het begeleiden van proefcliënten 8 contactmomenten.
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut.
Leer kinderen te stimuleren naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Opleidingen lichaam geest. Leer het lichaam te betrekken bij coaching. Leer mensen te helpen hun trauma's' te verwerken. Leer mensen te helpen diepere trauma's' te verwerken. Outdoor Life Coaching. Train de Trainer. Mind your body. Voor bezoekers van de introductiedag. Wanneer je je binnen twee weken na het volgen van een introductiedag inschrijft voor een opleiding, ontvang je een leuke korting op je studiegeld.
Verdiepingsdrieluik Counseling en Coaching A plus Opleidingen.
De verdiepingsdrieluik Counseling Coaching richt zich op counselors en coaches die werkzaam zijn in de praktijk en meerwaarde willen creëren en zich willen onderscheiden, tevens ook voor counselors/ coaches die hun opleiding net hebben afgerond of nog in opleiding zijn.
Masteropleiding Counseling Coaching Enneagram en TA Corael Opleidingen.
Het laatste blok van de opleiding wordt afgesloten met een onderdeel waarin de deelnemers hun leerervaringen gestalte geven. Wanneer alle blokken zijn gevolgd, de jaaropdracht is gemaakt en het afsluitende onderdeel voldoende is gehonoreerd, ontvang je het certificaat voor de Masteropleiding Counseling Coaching.
Opleiding tot coach.
opleiding coaching den haag. opleiding coaching deeltijd. opleiding coaching driebergen. opleiding coaching den bosch. opleiding detox coach. opleiding dyscalculie coach. coach opleiding den bosch. opleiding drama coach. opleiding dating coach. opleiding didactisch coach. opleiding coach erkend. opleiding coach en counseling.
Coaching Counseling Juliette Coaching Training Jalp.
Home Organisaties Juliette Coaching Training Coaching Counseling. Hulpaanbod van: Juliette Coaching Training. Een goede coach moet in elk geval aan een paar basisvoorwaarden voldoen. Ten eerste moet je een goede coachopleiding gedaan hebben waarin je, naast de nodige coach-instrumenten, leert hoe je professionele houding moet zijn. Wat wel en niet tot je expertise behoort.
Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding. HBO Bachelor Organisatiepsychologie specialisatie Coaching. Bekijk deze opleiding Download de PDF. HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Download de PDF. HBO Bachelor Human Resource Management specialisatie Psychologie en coaching.
Fitness opleidingen. Fitvak A, Fitvak B en aanvullende cursussen. Kijk snel.
Met de 4 daagse yoga opleiding Power Yoga module 2 zul je na 4 dagen in staat zijn de de invloed van de geleerde yogahoudingen op het lichaam uit te kunnen voeren en er is verdieping van het achtvoudige pad van Patanjali. Personal trainer business opleiding.
Front Page.
STUDIEDAGEN EN ONDERWIJSCOACHING. Wij bieden professionele coaching van docenten ook VIB, lezingen of workshops bij u op school en begeleiding van leerlingen op school. Daarnaast geven wij invulling aan studiedagen. Onze expertise ligt op het gebied van visueel leren, ontwikkelen van de executieve functies, communicatie en begeleiding van leerlingen met een diagnose.

Contacteer ons