Op zoek naar opleiding coaching en counseling amsterdam?

 
opleiding coaching en counseling amsterdam
Coaching Amsterdam Edith van Westerop It's' Just Therapy.
2 jarige opleiding Counseling en Coaching. 4 jarige opleiding tot Integratieve Psychotherapie. 1 jarige specialisme Hulp bij kanker Psycho Oncologische Therapie. Dit" had ik jaren eerder moeten doen. Wat is de drempel toch hoog om een coach te bezoeken, of in therapie te gaan.Edith" is laagdrempelig, veilig en de praktijkruimte is zeer aangenaam.
Integratieve Counseling Coaching: heel de wezenlijke mens Yoga International.
Als gediplomeerd professional help jij de ander met behulp van interventies uit coaching, counseling en kortdurende psychotherapie. Is de Coaching opleiding meer gericht op lichaam, geest of lifestyle? De opleiding is gericht op integratie en harmonisatie van de 6 menselijke dimensies: de lichamelijk, de emotionele, de gedragsmatige, de sociale de cognitieve en de spirituele dimensies.
Fitness opleidingen. Fitvak A, Fitvak B en aanvullende cursussen. Kijk snel.
Met de 4 daagse yoga opleiding Power Yoga module 2 zul je na 4 dagen in staat zijn de de invloed van de geleerde yogahoudingen op het lichaam uit te kunnen voeren en er is verdieping van het achtvoudige pad van Patanjali.
Vind een Counsellor. google-plus. print. envelope. twitter. pinterest. linkedin. thumbs-o-up. facebook-official. three-bars. search. cart. user. home.
Successgroup helpt managers hun personeel scherp en succesvol te houden door middel van coaching, advies en assessments. Adres Groningerstraatweg 62 8921TS Leeuwarden. Afspreken kan ook in de regio Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Hoofddorp, Leiden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Venlo, Vlissingen, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Welkom, goed dat je ons gevonden hebt. Blijkbaar ben jij op zoek naar een coach.
Academie voor Holistisch Coachen.
Coachopleiding Liefdevol Leven. Holistic Life Coaching. Artikelen van Docenten. Coaches in de praktijk. Academie voor Holistisch Coachen. Sinds 2007 hét instituut voor opleidingen en trainingen op het gebied van Holistisch Coachen. In deze 2-jarige geaccrediteerde coachingsopleiding leer je mensen begeleiden naar een gezonde leefstijl en meer innerlijk welbevinden, waarna je als zelfstandig leefstijlcoach aan de slag kunt gaan. Met ruim aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bekijk de opleiding.
Holistisch Therapeut Opleiding Wielwerk Opleidingen.
Na het afronden van de holistisch therapeut opleiding bij Wielwerk Opleidingen ben je in staat om de samenhang en verbinding te zien tussen lichaam en geest. Problemen die de natuurlijke stroom in de cliënt belemmeren, kun je als holistische therapeut op verschillende niveaus benaderen.; Als afgestudeerd holistische therapeut kun jij je, als jij dat wilt, aansluiten bij een beroepsvereniging, zodat zorgverzekeraars de coaching, counseling of therapie die je aanbiedt geheel of gedeeltelijk vergoeden.
Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding. HBO Bachelor Organisatiepsychologie specialisatie Coaching. Bekijk deze opleiding Download de PDF. HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Download de PDF. HBO Bachelor Human Resource Management specialisatie Psychologie en coaching.
Opleiding Mindfulness en Compassiecoach Anurag.
Locatie Jan Vrijmanstraat en Locatie Wijkergouw 12 liggen beide vlak aan de oostzijde van Amsterdam en vlakbij de A10, A9 en A1, makkelijk met auto en tram te bereiken en voldoende parkeermogelijkheden. Met de tram of bus is het 20 minuten rechtstreeks vanaf CS. De investering in de opleiding zijn 1075 euro.
Counselor-vacatures februari 2019 Indeed.nl.
Solutions Center BV. Als counselor heb je een vooropleiding als basispsycholoog of GZ agoog en werk je in een multidisciplinair team. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Solutions Center BV Vacatures in Voorthuizen. Jongerencoach / Groepswerker.
Integratieve Counseling Opleidingen post-HBO/WO DNA.
Opleiding tot KinderCounselor. E en methode is leuk, maar het kind weet het beter! 2 jarige post-hbo/wo beroepsopleiding tot gediplomeerd Integratieve KinderCounselor. Counseling met Jongeren. Je gaat counselen wanneer coaching niet afdoende helpt. Dan werk je uitgebreider en je steekt de schep dieper: de Peer group, relaties, intimiteit en seksualiteit, Neuro-cognitieve ontwikkeling, verslaving, sociale veranderingen en het op eigen benen staan.
Integraal Coaching Profiel.
Nicky van Kammen 1970 heeft een HBO achtergrond van voedingskunde en dietetiek en is jaren werkzaam geweest op meerder vlakken in de sport branche. Ze heeft de Master Practioner Neuro Linguistisch Programmeren afgerond aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, gevolgd door de twee-jarige Transpersoonlijke Coaching en Counseling opleiding bij Arcturus in België http//www.arcturus.be/: en de Post TCC.

Contacteer ons