Meer resultaten voor opleiding supervisie en coaching

 
opleiding supervisie en coaching
Coaching, intervisie en supervisie UCLL.
In de linkerkolom vindt u ons aanbod met betrekking tot coaching, intervisie en supervisie terug. Tags: coaching emotionelesteun ethiek intervisie supervisie feedback functioneren professionaliteit socialesteun taakondersteuning werkbegeleiding zelfreflectie. BEGELEIDINGSVAARDIGHEDEN EN METHODIEKEN. Vormingsreeks Preventie van burn-out AJ1819. 3 sept 2018 Open aanbod Spaans. 05 nov 2018 Opleiding kandidaat-voorzitters cliëntoverleg integrale jeugdhulp.
Kaderopleiding Supervisie en Coaching NHG.
De NHG coaches/supervisoren geven diverse trainingen op het gebied van management en communicatie die door NHG Scholing worden georganiseerd. Zij kunnen werkzaam zijn in de opleiding tot huisarts, basisarts of medisch specialist en in een eigen begeleidingspraktijk, waarin zij supervisie en coaching verzorgen als nascholing voor praktiserende huisartsen en praktijkmedewerkers.
Onderwijskiezer.
We focussen zowel inhoudelijk als procesmatig op de methodologische aspecten van zowel Supervisie, Intervisie als Coaching. Supervisie, Intervisie, Coaching SIC Postgraduaat. In deze opleiding leer je zelfsturing en reflectie ontwikkelen. Daarmee verhoog je je professionele deskundigheid in het begeleiden van studenten en professionals.
Supervisie en coaching CHE.
Kan jij deze opleiding volgen? Deze opleiding vraagt wat van jou. Bovendien is het belangrijk dat je in de praktijk kunt oefenen. Daarom stellen we instroomeisen. Je hebt minimaal een hbo-diploma en vier jaar werkervaring op hbo-niveau, werkt minimaal 14 uur per week en bent in de gelegenheid om zelf supervisie en coaching te geven.
Supervisor verkorte opleiding.
In juni 2004 heeft de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching LVSC groen licht gegeven voor een traject bestemd voor supervisoren die in opleidingsverband al minstens zes jaar supervisie geven, maar nog nooit zijn geregistreerd bij de LVSC. Potentiële deelnemers aan Supervisor verkorte opleiding geven bijvoorbeeld supervisie aan bachelor, post-hbo of universitaire opleidingen zoals voortgezette opleidingen of andere beroepsopleidingen zoals huisartsenopleidingen of opleidingen voor geestelijk verzorgers etc.
Supervisie, Intervisie en Coaching AP Hogeschool.
Supervisie, Intervisie en Coaching. Supervisie, Intervisie en Coaching. Duur 2 Jaar. Locatie Campus Spoor Noord Noorderplaats. In deze opleiding leer je zelfsturing en reflectie ontwikkelen. Daarmee verhoog je je professionele deskundigheid in het begeleiden van studenten en professionals. De opleiding duurt twee jaar en bestaat uit twee op elkaar volgende leertrajecten.
Supervisie voor Coaches Associatie voor Coaching.
Supervisie onderscheiden van andere vormen van begeleiding zoals werkbegeleiding, advisering en coaching. Een eigen praktijk opbouwen als supervisor. De nodige instrumenten inzetten tijdens supervisie, werkbegeleiding, mentorschap, intervisie en collegiale coaching. Het niveau van het programma is Post HBO. De opleiding Supervisie is geschikt voor ervaren trainers, coaches, docenten, hulpverleners, personeelsfunctionarissen, adviseurs, managers en predikanten.
Post-hbo-opleiding Supervisorenopleiding Windesheim.
Coaching en Supervisie. Wil je supervisor worden en leren hoe je een uitvoerend professional kunt begeleiden in zijn mensenwerk? In het kort. Leer in een kleinschalige omgeving hoe je als supervisor de supervisant laat reflecteren op zijn werkervaringen. Je leert ze antwoorden vinden op ethische dillema's' die ze tegenkomen in hun werk met als doel nieuwe inzichten op te doen en beter te functioneren. Lees meer over de opleiding.
Opleiding Supervisie en coaching in het onderwijs Verus.
U bent hier. Home Actueel Nieuws Opleiding Supervisie en coaching in het onderwijs. Opleiding Supervisie en coaching in het onderwijs. 30 sep 2009. In januari 2010 begint de tweejarige opleiding Supervisie en coaching van Hogeschool Driestar educatief en Christelijke Hogeschool Ede.
Onderwijskiezer.
Basisinzichten voor de coach en teambegeleider. Creatief coachen met neurolinguïstisch programmeren. Supervisie en teambegeleiding. Meer info vind je hier. Coaching, supervisie en teambegeleiding Postgraduaat. De opleiding vertrekt vanuit een brede en positieve benadering en biedt inzichten en oefeningen rond diverse coachings en supervisiemethodieken.
Professionele Coach Supervisie Training Coaching Square.
Net zoals in coaching kies jij het onderwerp bij aanvang en de richting van je actie nadien. Bij normatieve supervisie gebaseerd op een coach-compententiescreening, kan de supervisor zijn expliciet advies geven over de stappen die nog te nemen zijn om verder te professionaliseren. Deze opleiding op maat voor uw bedrijf? Open opleidingen Professionele Coach Supervisie.

Contacteer ons