Op zoek naar opleiding supervisie en coaching?

 
opleiding supervisie en coaching
Supervisie, Intervisie en Coaching AP Hogeschool.
Supervisie, Intervisie en Coaching. Supervisie, Intervisie en Coaching. Duur 2 Jaar. Locatie Campus Spoor Noord Noorderplaats. In deze opleiding leer je zelfsturing en reflectie ontwikkelen. Daarmee verhoog je je professionele deskundigheid in het begeleiden van studenten en professionals. De opleiding duurt twee jaar en bestaat uit twee op elkaar volgende leertrajecten.
supervisie Archives Psycholoog / Psychologue.
Psycho-begeleiding van kanker patiënten en familieleden. Coaching en supervisie aan studenten/hulpverleners. Samenwerking met andere hulpverleners en artsen in het algemeen. Scholen van psychotherapie.: Opleiding in Onco-Psychologie Stichting tegen Kanker en Cédric Hèle Instituut. Psychologische begeleiding van mensen met kanker buiten het ziekenhuis zie omschrijving hieronder.
Opleiding: VO Supervisie en coaching EduBooking.
Omschrijving Opleiding VO Supervisie en coaching. De vraag naar ervaren, professionele begeleidingsdeskundigen waaronder supervisoren en coaches groeit nog steeds. Coaching en supervisie zijn interessante instrumenten binnen de begeleidingskunde voor organisaties om sturing te geven aan verschillende aspecten van het beleid.
supervisie, begeleiding bij professionele begeleiding Coachy.nl.
De vragen leiden tot inzicht en verhogen het analytisch en probleemoplossend vermogen. Het grote verschil met supervisie zit in de hiërarchie. Bij supervisie heeft de supervisor de leiding, bij intervisie is er gelijkwaardigheid tussen de groepsleden. Intervisie vraagt wel communicatieve vaardigheden van de deelnemers. Naast coaching lijkt het bedrijfsleven steeds meer ook de meerwaarde van intervisie te ontdekken. Vaak zal de supervisor een opleiding tot geregistreerd supervisor gevolgd hebben waar ze zijn geschoold in.
Training Gorry Cleven.
Zoeken naar: Zoeken. Gorry Cleven voor Training, Coaching, Therapie en Supervisie. Werken met groepsdynamiek. Teamdag op maat. Assertiviteit en opkomen voor jezelf. Leren omgaan met. Korte lontjes en struisvogels. Stress de baas en emoties hanteren. Persoonlijke ontwikkeling en therapie. EFT Emotionally Focused Therapy.
Erkende opleidingen en permanente educatie PE Lvsc.
Hierbij gaat het om coaches, supervisoren, begeleidingskundige, interne teamcoaches. De opleiding sluit aan bij een HBO werk en denkniveau aangevuld met een gerichte opleiding op het vlak van coaching, supervisie of begeleidingskunde. Of ruime ervaring als teamleider van een groep zelfstandig werkende professionals.
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
De Associatie voor Coaching wil de plek zijn waar leidinggevenden en coaches inspiratie, kennis en vaardigheden vinden met betrekking tot coachen. Wij doen dat onder andere door: Het geven van post-HBO en ICF gecertificeerde opleidingen in coachen Het verzorgen van het programma Coaching voor coaches supervisie en intervisie Het ondersteunen bij de invoering en borging van coaching. Naar de website. ZKM opleiding Reflection Action.
Post-hbo Supervisie en Coaching SKJ. mobile-menu-button. search. caret-right. caret-right. caret-right. caret-right. caret-right. Link to Facebook. Link to Linkedin. Link to Twitter.
Een betrouwbare en werkzame supervisie of coaching is echter pas mogelijk als de supervisor/coach zelf over passende competenties beschikt, dat blijkt uit zijn kennis van supervisie en andere begeleidingsvormen, uit zijn inzicht in kritische beroepssituaties en zijn supervisorische en coaching vaardigheden.
Activiteiten Oplossingsgericht Centrum vzw.
Intervisie en Supervisie. Powerpoints, mindmaps en invulschema's.' Volg ons op. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. De drie pijlers van het Oplossingsgericht Centrum vzw. Oplossingsgericht Coachen Leidinggeven. Coachen leidinggeven vormt één van de drie belangrijke pijlers van het Oplossingsgericht Centrum. Ons aanbod bestaat uit.: training en opleiding rond coaching, leidinggeven, vergadertechnieken.
Workshop Supervisie en intervisie: hoe doen we dat?: Rapunzel.
Onder intervisie verstaan we dan: een regelmatig collegiaal overleg in een kleine groep waarin de betrokkenen werkervaringen met elkaar bespreken met het doel elkaar te ondersteunen en van elkaar te leren. Onder supervisie: supervisanten leren, onder leiding van een supervisor, vanuit eigen werkervaringen en op een zelfsturende manier, hun deskundigheid te bevorderen. Op deze dagen willen we beide werkvormen nader belichten door in te gaan op de basisvoorwaarden en vaardigheden, de mogelijke modellen en structuren, hulpmiddelen, moeilijkheden bij het opstarten. De tweede dag brengen we deze ideeën in praktijk door te oefenen met een aantal concrete casussen. Master Klinische Psychologie, opleiding Gestalttherapie, voortgezette opleiding Gezinstherapie. Werkt als freelance opleider en supervisor in verscheidene hulpverleningsorganisaties. Erkend als opleider en supervisor door EAGT en NVAGT. jarenlange ervaring in individuele coaching en teamcoachings in non-profit en profitorganisaties.
De metapositie van de supervisor Educatieve Academie.
De supervisor werkt van achter de coulissen. Supervisie geven vraagt dan ook tot de inname van een metapositie die het mogelijk maakt dat de supervisor nagenoeg simultaan verscheidene perspectieven kan innemen en integratief kan werken. Het 7 eyed Model for supervision is een systemisch model, ontwikkeld door Peter Hawkins en Robin Sohet om te werken met individuen, groepen en organisaties. In deze achtdaagse training verbinden we op basis van dit model, de 7 perspectieven met de denkkaders en integratieve keuzes van de Interactionele Vormgeving IV. Het is een praktijkgerichte opleiding.

Contacteer ons