Op zoek naar opleiding coaching in de zorg?

 
opleiding coaching in de zorg
Zorgpunt Waregem.
UiT in Waregem. Main menu omega. Molenstraat 31 Bus 1. Wij verzorgen graag al uw opleidingen, trainingen op maat, individuele coaching en loopbaanbegeleiding/outplacement. Naast kwaliteitsvolle opleidingen staan wij ook gekend voor onze administratieve ondersteuning bij de subsidieaanvragen. Centrale themas: communicatie, klantgericht werken, ergonomie, EHBO, veilig werken, was, strijk en schoonmaaktechnieken en diversiteit. Cursussen, vorming, opleiding privé.
Leiderschap in zorg Postgraduaat Thomas More.
De moderne gezondheidsinstelling heeft nood aan gekwalificeerd leidinggevend paramedisch personeel op afdelingsniveau. Deze opleiding richt zicht tot mensen die leiding willen geven aan een organisatorische eenheid in een ziekenhuis, een instelling voor gehandicapten, een rust en verzorgingstehuis, in de psychiatrie of in de thuiszorg. Mensen die ervoor kunnen zorgen dat afdelingsdoelstellingen worden bereikt. De zorg voor het personeel hoort daar ook bij: coaching, communicatie, uurroostering.
Coaching vzw Vorm.
Wij hebben verschillende freelance coaches die elk hun invalshoeken en ervaring hebben. Ze hebben allen een opleiding tot coach gevolgd. Aan de hand van uw vraag stellen wij een coach voor. Na een telefonisch gesprek kan u voor deze coach kiezen of een andere coach vragen. Het moet immers klikken om efficiënt te kunnen coachen. Onze coaches hebben allen zoals onze docenten ervaring in verschillende onderdelen van de zorgsector. Vandaaruit proberen we ook een coach voor te stellen die uw sector kent. Wie kunnen we coachen? Iedereen: leidinggevenden, medewerkers, teams, Voorwaarde is dat de gecoachte persoon ervoor open staat om te praten, kritische vragen te krijgen en een spiegel voor zich te krijgen. De coaching kan in opdracht gebeuren van de werkgever, maar ook privé.
Coaching nader bekeken VSPW Gent.
Onderwijs Vorming Opleiding. Begeleidend werken met assistentie van dieren. Maak kennis met Balans. Inschrijving korte opleidingen. Wie is wie. Balans: tijdschrift voor agogisch werk. Thema-avond terug in Balans. U bent hier: Home Opleidingen Balans LMC Snoepmodules Coaching nader bekeken. Coaching nader bekeken. Leer mensen hun mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen. Empowerment als richting en werkwijze. Deze basismodule biedt een inspirerende visie en talrijke strategieën om individuen en groepen in organisaties te steunen en uit te dagen om hun werk goed te vervullen, en dit door de aanwezige krachten optimaal aan te spreken en te ontwikkelen, en het zelfsturend vermogen te versterken.
Coachen van individuen en groepen VSPW Gent.
Methodiektraining Supervisie/intervisie vroeger Supervisie voor supervisoren genoemd. Waarom een opleiding bij VSPW Balans? VSPW Balans biedtreeds 30 jaarhoogstaande, inspirerende opleidingen en korte modules op het vlak van leiderschap, management, coaching en consulting aan professionals werkzaam in de gezondheids, sociale en publieke sector.
De Zorgcoach: ondernemen in de zorgsector HVG.
Tijdens bijeenkomsten met andere ondernemers uit de zorg krijg je praktische tips en praktijk voorbeelden, opleiding en coaching. De ervaringsuitwisselingen rond de themas leiderschap, beleid en strategie, medewerkers, processen en innovatie helpen je bij het verder uitbouwen van je onderneming. Meer info op: http//www.kwinta.be/coaching/de-zorgcoach.: Op 25/09/2014 gaat het Opstart-event door voor alle deelnemers, coaches en geïnteresseerden in Antwerpen vanaf 19u00.
Oplossingsgericht Coachen in de Zorg Pro Education.
Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie en arrangementskosten. Over deze prijscomponenten is 6% btw van toepassing. Direct inschrijven Deze ontvangt u direct per e-mail. Nieuwsbrief van Pro Education? Management in de Zorg.
Coachingsvaardigheden NCOI Opleidingen en Trainingen.
In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Ontwikkel een professionele coachende houding 3 dagen. Psychologie en Coaching.
Vormingen/trainingen op maat van de klant Mie Baert Mie Coaching.
Vanuit de behoefte mijn aanbod en inzichten te verruimen volgde ik tal van opleidingen zie CV. Woon en zorgcentra WZC. Voorbeelden van trainingen. Opleiding tot zorgkundige. rond diabetes, dementie, verhalen vertellen voor kinderen., Begeleiden van veranderingsprocessen. Intervisie zie coaching. Training / Vorming.
Jaaropleiding: Coachen van medewerkers in de hulp en zorgverlening en het onderwijs.: Rapunzel.
Rapunzel vormt de jaaropleiding Coaching van medewerkers in de hulp en de zorgverlening en het onderwijs om tot een modulaire opleiding Coaching. Deze nieuwe opleiding zal bestaan uit een basismodule Coaching" en uit vrij te kiezen aanvullende modules ter verdieping van de basismodule. Binnenkort meer info op onze website. Volgende workshops geven hier al een voorsmaakje van.: De kracht van coaching in de zorg.
Zorg, Welzijn Sport HAN.nl.
STERK-trainer in opleiding basis Training. STERK-trainer in opleiding basis incompany Training. Stotteren, werken volgens de richtlijn Cursus. Taalstoornissen bij meertalige kinderen Cursus. Testleider PPMO Cursus. Urologie Continentie Stoma verpleegkundige UCS Opleiding. Verdieping Sportpsychologie en mentale training Training. Verpleegkundige Complementaire Zorg Opleiding. Visionaire regievoering over jezelf, de ander en processen binnen zorg en welzijn Cursus. Visitatie tot STERK-trainer Training. Voeding en diabetes basis Cursus. Voeding en nierziekten basis Cursus. Voedingstherapie bij diabetescomplicaties Cursus. Wmo consulent nieuwe stijl Opleiding. Zorgconsulent palliatieve zorg Cursus. Zoek uw opleiding, cursus of training op trefwoord. HAN.nl HAN Deeltijdstudies Vakgebieden Zorg. Kies een ander vakgebied. Life Sciences Chemie. Management, Organisatie Recht. Marketing, Sales Communicatie. Zorg, Welzijn Sport. Opleidingen Zorg, Welzijn Sport. Kies een richting. Coaching en begeleiding.

Contacteer ons