Meer resultaten voor opleiding coaching gezondheidszorg

 
opleiding coaching gezondheidszorg
Welkomspagina Gezondheidsschool.
Opleidingen op maat. We bieden opleidingen aan op verschillende niveau's. Dit betekent dat je opleidingen kan volgen die perfect aansluiten bij je eigen voorkennis en vooropleiding. Van basis tot expert, er is steeds een opleiding op jouw niveau. Ontdek al onze docenten.
VVGG Ervaringsdeskundigheid in de geestelijke gezondheidszorg.
Geeft vorming en opleiding o.a. aan ervaringsdeskundigen aan het bureau IGPB Training en Coaching, Amsterdam. Jochen Van den Steen. begeleider activering van het aanloophuis Poco Loco en van Werkgroep Ervaringsdelen, Gent. Kris Van der Sype. maatschappelijk werker, team volwassenzorg en stafmedewerker sociale psychiatrie, centrum geestelijke gezondheidszorg Eclips, Gent.
Opleidingen Vrije Universiteit Brussel.
In de schaduw van het UZ Brussel vind je alle medische opleidingen en ook Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Brussels Technology Campus. In de schaduw van de Zuidertoren en op een boogscheut van het stadscentrum klopt het hart van de opleiding Industriƫle Wetenschappen.
Team Ilfaro.
Momenteel volg ik de 4-jarige opleiding Oplossingsgerichte Therapie aan het Korzybski Instituut te Brugge, alsook de Amerikaanse opleiding Sensorimotor Psychotherapy, een lichaamsgerichte benadering voor traumaverwerking en het herstel van gehechtheid. I am an executive and business coach, trainer and consultant. I enriched my MBA academic studies with more than 20 years of experience in the Financial and Entrepreneurial sectors. As investor and Board Member, I have been acting as a long term partner alongside entrepreneurs and gained a large experience in strategic analysis, management assessment and business development. Convinced that people development is key in business development, I followed coaching trainings, with a special interest in Solution Focus Coaching and Team Coaching.
IVC Inspireren Veranderen Communiceren opleidingskalender.
Deze modules zijn geschikt voor interne en externe coaches, consultants, HRM-managers, begeleiders, opleiders, leraren en projectleiders. Kortom: iedereen die wil starten met coaching of zich wil verdiepen in coaching. 4 april 2018. De vierjarige opleiding tot gestalttherapeut richt zich naar welzijnswerkers of hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg en naar mensen die op korte termijn als gestalttherapeut willen starten.
Coachen van individuen en groepen VSPW Gent.
Waarom een opleiding bij VSPW Balans? VSPW Balans biedtreeds 30 jaarhoogstaande, inspirerende opleidingen en korte modules op het vlak van leiderschap, management, coaching en consulting aan professionals werkzaam in de gezondheids, sociale en publieke sector. Opleidingen die echt een vruchtbare wisselwerking stimuleren tussen werken en leren.
Begeleiding en opleiding voor anderstaligen VDAB.
Je volgt een oriƫntatiecursus als je niet goed weet welke job je wil doen in Vlaanderen. Je volgt een opleiding om een beroep aan te leren waarmee je gemakkelijk werk vindt. Voor je aan deze opleiding begint, krijg je een korte, intensieve opleiding Nederlands.
Orthomoleculaire: Therapie, opleidingen en cursussen bij Reliantie.
Welkom! Levensschool.
De opleiding tot gezondheidsconsulent aan De Levensschool is de meest complete opleiding binnen de natuurlijke gezondheidszorg. Deze opleiding is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die op een professionele manier hun medemens willen helpen om hun gezondheid te bevorderen of in stand te houden.
SYSTO Opleiding Coaching Leuven Weekend.
De opleiding Professional Coach is bedoeld voor iedereen die individuele coaching of begeleiding geeft of van plan is om dit te gaan doen. De opleiding is ook geschikt voor personen die beroepsmatig te maken hebben met het coachen of begeleiden van mensen en hun vaardigheden daarin willen verbeteren.
Is er een opleiding die op de praktijk en coaching kant van de zorg gericht is? Springest.
Leraar Gezondheidszorg en Welzijn. Met de opleiding Leraar Gezondheidszorg en Welzijn GZW kunt u leraar worden van toekomstige gezondheidszorg en welzijnsmedewerkers. Volledigheid prijs: Het is mogelijk dat er extra kosten aan dit product verbonden zijn. Denk hierbij aan lesmateriaal, lunch, etc.

Contacteer ons