Meer resultaten voor opleiding coaching gezondheidszorg

 
opleiding coaching gezondheidszorg
Home Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Home Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
De opleiding heeft mij veel geleerd, ook nog over voeding en beweging, maar vooral over coaching. Ik ben nu beter in staat mensen te begeleiden omdat ik naast alleen informatie geven wat ik vroeger altijd deed ook kan coachen en ze kan uitdagen tot het nemen van eigen acties."
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn.: Rapunzel.
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die het coachen van anderen meer wil integreren in zijn manier van werken: als coach, psycholoog of psychotherapeut, zorgcoördinator, collega, hulpverlener, leidinggevende, HR medewerker. Voor het volgen van de vervolgmodules is enige voorkennis en praktijkervaring op vlak van coaching vereist.
Welkomspagina Gezondheidsschool.
We bieden opleidingen aan op verschillende niveau's. Dit betekent dat je opleidingen kan volgen die perfect aansluiten bij je eigen voorkennis en vooropleiding. Van basis tot expert, er is steeds een opleiding op jouw niveau. Centrum voor Avondonderwijs opent nieuwe campus in Brugge.
Onderwijskiezer.
Preventieadviseur niveau 1. Psychiatrie en Geestelijke Gezondheidszorg. Psychomotorische therapie bij kinderen. Psychotherapie jeugd en context: optie 1. Psychotherapie jeugd en context: optie 2. Psychotherapie in de interactionele vormgeving. Psychotherapie: optie volwassenen. Publiek en Social Profit Management. Relatie en communicatiewetenschappen. Relatie, gezins en systeempsychotherapie. Relationeel begeleiden: zorgzaam op weg met mensen. Renovatietechnieken en monumentenzorg. Research Valorisation in Engineering Technology E. Rouw en verliesconsulent. School voor allen. Secundair onderwijs: derde onderwijsvak. Social profit en publiek management. Socio-emotionele leerlingenbegeleiding secundair onderwijs. Soloist Classical Music E. Studie en studentenbegeleiding. Supervisie, Intervisie, Coaching SIC. Supported employment coach. Tax Accountancy Management. Trendanalyse en implementatie. Tropical Medicine and International Health E. Tropical Medicine for Bachelors in Nursing and Midwifery E. Uitsnijden voor laboratoriumtechnologen. Verpleegkunde: Cardiologische verpleegkunde. Verpleegkunde: Intensieve zorg en spoedgevallenzorg. Verpleegkunde: Klinisch redeneren. Verpleegkunde: Oncologie / Oncologische zorg. Verpleegkunde: Palliatieve Zorg. Verpleegkunde: Pediatrie en Neonatologie. Verpleegkunde: Peri-operatieve zorg. Verpleegkunde: Stomatherapie en wondzorg. Verpleegkundigen in de huisartspraktijk. Voeding en oncologie. Weather and Climate Modeling E. Werken met de context. Wetenschapsonderwijs en communicatie. Een postgraduaat is een opleiding ingericht door hogescholen en universiteiten van minstens 20 studiepunten.
Basisvaardigheden voor de coach/mentor Opleidingen.
De hiërarchie is hier onbestaand waardoor andere tools zullen gehanteerd worden om het gewenste resultaat, het beantwoorden aan de coachvraag, te behalen. Tijdens deze opleiding wordt dan ook dieper ingegaan op.: het begrip coaching: hoe beïnvloed ik best/meest de persoon én het proces om vanuit inzicht het gewenste doel te bereiken.
Management en leidinggeven Opleidingen Zorg welzijn cvo MIRAS.
medewerkers in de gezondheidssector: specifieke diensten in algemene en psychiatrische ziekenhuizen zoals labo, revalidatie, sociale dienst, administratie, geestelijke gezondheidszorg CGGZ, Beschut Wonen., medewerkers in openbare diensten: OCMW, jeugddienst, cultuurdienst, bibliotheek, administratieve diensten., Per semester bieden we enkele thema's' aan. Een bijscholing duurt v i er lesdagen. Aanbod tussen september 2018 en januari 2019.: Leidinggevende zijn en worden. Aanbod tussen februari en juni 2019.: Coaching een vak. Je hebt een leidinggevende functie of je wenst je voor te bereiden op een leidinggevende functie. Je bent in het bezit van minimaal een diploma Secundair Onderwijs. Je behaalt een attest per gevolgde bijscholing. cvo MIRAS, Nelson Mandelaplein 1, 8500 Kortrijk, tel 056 32 19 19. Een lesdag start om 8.40u en eindigt om 16.45u. Informatie en inschrijving. Contacteer de coördinator voor meer informatie: Luc Descamps luc.descamps@miras.be tel. 056 32 19 19. Zal jouw werkgever de opleiding betalen?
Is er een opleiding die op de praktijk en coaching kant van de zorg gericht is? Springest.
Max: 10 1 dag MBO 3 Opleiderscore: star 88, Confriends heeft een gemiddelde beoordeling van 88, uit 125 ervaringen. Leraar Gezondheidszorg en Welzijn. Met de opleiding Leraar Gezondheidszorg en Welzijn GZW kunt u leraar worden van toekomstige gezondheidszorg en welzijnsmedewerkers.
Opleidingen. PXL.
PXL-MAD School of Arts PXL-Media Tourism PXL-Music PXL-Social work. Bachelor Bachelor en Master of Arts Bachelor na Bachelor Postgraduaat. Specifieke lerarenopleiding Werken en studeren Graduaatopleidingen HBO 5 Seminaries en workshops. Studiedagen en symposia Kortlopende opleidingen. 32 11 77 55 55.
Vormingen Zorgnet-Icuro.
Bestaat dit schisma ook in de geestelijke gezondheidszorg? Of hanteren we daar nog rigoureus de veronderstelde politieke correctheid? Concepten als therapie op maat, tolerantie en acceptatie binnen de therapeutische relatie, gepersonaliseerde farmacotherapie, transculturele zorg, genderspecifieke behandelaanpak en. 18/09/2018 tot 19/09/2018. Antwerpen, Wilrijk Campus Drie Eiken. Meer info en inschrijven. Introductiecursus voor MUG-verpleegkundigen. Deze 2-daagse is een intensieve en praktijkgerichte opleiding voor aanstaande en ervaren MUG-verpleegkundigen, in het bezit van de BBT Intensieve zorg en spoedgevallenzorg.
Psychotherapie en coaching in Antwerpen groepspraktijk Mikado.
Daar werkt zij met patiënten met acute en chronische pijn. Verder deed ze ervaring op in de ambulante geestelijke gezondheidszorg. erkenningsnummer psychologencommissie: 922114805. Leen Bastiaansen 1984 is erkend klinisch psycholoog Vrije Universiteit Brussel en gedragstherapeut in opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
De toepassing van psychologie en coaching is zeer breed. Na een opleiding in dit vakgebied kun je werken bij bedrijven, in het onderwijs, de gezondheidszorg of jeugdhulpverlening. Ook starten als zelfstandige is een mogelijkheid. Waar je ambities ook liggen, de LOI heeft voor jou een passende opleiding.

Contacteer ons