Zoeken naar opleiding coaching gezondheidszorg

 
opleiding coaching gezondheidszorg
Coaches Academie voor Medisch Specialisten.
Haar missie is optimale communicatie binnen de gezondheidszorg. Corine Adams is arbeids en organisatiepsycholoog. Zij werkt sinds 1995 als coach en loopbaanpsycholoog. Zij heeft veel ervaring met het coachen en begeleiden van medisch specialisten en andere professionals. Daarnaast is zij Gedragswetenschappelijk Docent bij de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde aan Radboud UMC Nijmegen. Voormalig medisch-specialist, breed opgeleid in coaching, begeleiding en communicatie.
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
Het doel van deze praktische opleiding is het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om succesvol invulling te geven aan intervisie, supervisie, coaching en werkbegeleiding. U leert diverse methoden om motiverende coachingsgesprekken te voeren en ontwikkelt de vaardigheden om met behulp van teamcoaching de competentieontwikkeling van medewerkers te stimuleren.
Vervolgopleidingen Odisee.
Vind jouw ideale opleiding. Ik wil overal. van mijn keuze. agro en biotechnologie. gezinswetenschappen voor volwassenen. intensieve zorg en spoedgevallenzorg. lager onderwijs verkort traject. ontwerp en productietechnologie. optiek en optometrie. postgraduaat adventure education. postgraduaat bio-ecologisch bouwen en wonen. postgraduaat digitale marketing en communicatie. postgraduaat erfgoed en onderwijs. postgraduaat finance en securities. postgraduaat fiscaal recht en fiscale praktijk. postgraduaat functional trainer. postgraduaat in industrieel ondernemingsbeleid. postgraduaat IT organisatie management. postgraduaat leraar nederlands voor anderstaligen. postgraduaat management in de gezondheids en welzijnszorg. postgraduaat mentoring en coaching. postgraduaat neurologische zorg. postgraduaat orthopedagogisch management. postgraduaat palliatieve zorg. postgraduaat sales management. postgraduaat sociale geestelijke gezondheidszorg.
Vormingen Zorgnet-Icuro.
Bestaat dit schisma ook in de geestelijke gezondheidszorg? Of hanteren we daar nog rigoureus de veronderstelde politieke correctheid? Concepten als therapie op maat, tolerantie en acceptatie binnen de therapeutische relatie, gepersonaliseerde farmacotherapie, transculturele zorg, genderspecifieke behandelaanpak en. 18/09/2018 tot 19/09/2018. Antwerpen, Wilrijk Campus Drie Eiken. Meer info en inschrijven. Introductiecursus voor MUG-verpleegkundigen. Deze 2-daagse is een intensieve en praktijkgerichte opleiding voor aanstaande en ervaren MUG-verpleegkundigen, in het bezit van de BBT Intensieve zorg en spoedgevallenzorg.
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn.: Rapunzel.
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die het coachen van anderen meer wil integreren in zijn manier van werken: als coach, psycholoog of psychotherapeut, zorgcoördinator, collega, hulpverlener, leidinggevende, HR medewerker. Voor het volgen van de vervolgmodules is enige voorkennis en praktijkervaring op vlak van coaching vereist.
Gezondheidscoach Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Begeleiding en coaching op maat. De cursist rond de opleiding af door de presentatie en toelichting van een uitgewerkt en zelfgekozen project. De opleiding is zonder meer de ideale basis voor verdere vakspecialisaties en / of een perfecte aanvulling bij een reeds bestaande activiteit in de gezondheids en personenzorg.
Is er een opleiding die op de praktijk en coaching kant van de zorg gericht is? Springest.
Max: 10 1 dag MBO 3 Opleiderscore: star 88, Confriends heeft een gemiddelde beoordeling van 88, uit 113 ervaringen. Leraar Gezondheidszorg en Welzijn. Met de opleiding Leraar Gezondheidszorg en Welzijn GZW kunt u leraar worden van toekomstige gezondheidszorg en welzijnsmedewerkers.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent: Professioneel begeleiden op persoonlijk en op transpersoonlijk vlak Centrum GEA.
Hoe kan je na de Gea opleiding het ICF certificaat bekomen op ACC Associate Certified Coach level? De Gea opleiding 144 uur opleiding bestaat uit minimaal 80 uur coach-specifieke training, 12 uur supervisie, een stage metminstens 7 coaching sessies met cliënten van telkens 75 minuten, en een schriftelijk en mondeling examen.
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
Gezondheidszorg 17 Apply Gezondheidszorg filter. Opvoeding en onderwijs 4 Apply Opvoeding en onderwijs filter. Sociaal-agogisch werk 8 Apply Sociaal-agogisch werk filter. Afstandsonderwijs 0 Apply Afstandsonderwijs filter. Voltijds 0 Apply Voltijds filter. Deeltijds 22 Apply Deeltijds filter. september / oktober 20 Apply september / oktober filter. januari / februari 5 Apply januari / februari filter. Zoeken op trefwoord. Zoek een opleiding.
Coaching op de Werkvloer ISBW.
Met een opleiding coaching van ISBW zet je al deze vaardigheden op scherp met behulp van de meest relevante methoden en technieken. Je ontwikkelt in korte tijd alle kwaliteiten die je nodig hebt om het beste uit mensen te halen.
Opleiding: Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn Springest.
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn. Algemeen Een juiste manier van leidinggeven is bepalend voor het resultaat van een team of afdeling in Zorg en Welzijn. E-Learning 899 check. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: excl. Wat leer ik in de opleiding Seniorencoach? Centraal in de opleiding Seniorencoach staat het maken van een verdiepingsslag in jouw kennis en. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. 6 maanden HBO star 9 20 ervaringen Opleiderscore: star 89, Sonnevelt Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 89, uit 858 ervaringen. Leraar Gezondheidszorg en Welzijn.

Contacteer ons