Zoeken naar coaching opleiding zorg

 
coaching opleiding zorg
Cursus intercollegiale coaching in de zorg Medilex.nl.
De cursus die je tot een volledig mens maakt voor de werk en privé situatie. Miranda is TOP! To the point, toepasbaar en transparant. Via coaching naar zelfinzicht. Veilige leeromgeving gecreëerd door Miranda. Intercollegiaal coachen is een cadeau voor jezelf!
Home Intervisie Coaching.
Het is een inspirerende en beproefde ontwikkelingsmethode die inzetbaar is binnen bedrijven, zorg, overheid en onderwijs. IntervisieCoaching gaat over professioneel ondersteunen, vragen stellen, analyseren en adviseren. Deze methodiek biedt een laagdrempelige en systematische aanpak van situaties binnen het werkveld, gericht op concrete oplossingen. Door het hanteren van een juiste open vraagstelling, analyse en advisering, werken we aan de oplossing van professionele vraagstukken, werkproblemen, interne veranderingen, werkdruk, leervragen en persoonlijke ontwikkeling. Implementatie van IntervisieCoaching in uw organisatie. Facilitatie van IntervisieCoaching. In-Company Opleiding tot intervisiecoach. Open Opleiding tot intervisiecoach. in samenwerking met HRD Academy. Cross Company aanbod voor specifieke doelgroepen. HR professionals, leidinggevenden, coaches., Mentor Coaching Supervisie voor Coaches.
NLP Coach opleiding Braindrums NLP.:
Leer NLP toe te passen wanneer je met teams werkt. Verbeter het klimaat en de cultuur in een team, zorg voor meer buy-in en verhoog de prestaties van het team. EEN EIGEN COACHING PRAKTIJK. Bouw een portfolio van diensten op. Neem concrete eerste stappen om een dienstverlening als coach op te zetten. Blijf in controle van jouw eigen coaching sessies. De Licensed Practitioner of NLP opleiding is een eerste stap in een nieuwe wereld.
Word jij een Bewegen Op Verwijzing-coach? Vlaams Instituut Gezond Leven.
individuele coaching: 60 euro per uur. groepscoaching: 20 euro per persoon per uur. In die prestatievergoeding zit ook je werk in het lokale intersectorale netwerk. En je betaalt er je uitgaven mee, zoals vervoers en telefoonkosten. De deelnemers en de Vlaamse overheid betalen ieder een stuk van je vergoeding. Wanneer je in dienstverband wordt aangenomen, wordt deze vergoeding betaald aan de organisatie waar je voor werkt. Het notitieboekje van coach Kristof Budts. Kristof Budts is coach voor Bewegen Op Verwijzing in Mechelen. Speciaal voor ons doet hij zijn notitieboekje open. Mooi om te zien hoe mensen zich beter in hun vel voelen. Bewegen Op Verwijzing. Bewegen Op Verwijzing. Bewegen Op Verwijzing: Wat en hoe? Bewegen Op Verwijzing-aanvraag indienen. Word jij een Bewegen Op Verwijzing-coach? Veelgestelde vragen uitbetalingssysteem. Hoe motiveren tot meer bewegen? Voor artsen: Stel een verwijsbrief op. Stel een verwijsbrief op. Beweging sedentair gedrag. Gezondheid en milieu. Over Gezond Leven. Wie is wie? Contacteer Gezond Leven. Zorg en Welzijn.
Thuis blijven wonen dankzij gezinszorg.
gedreven, bekwame verzorgenden. ondersteund met coaching en opleiding. wij evalueren je zorgsituatie continu. we passen onze hulpverlening soepel aan. je blijft zelfstandig in je vertrouwde omgeving. activiteiten die te zwaar zijn, nemen we met plezier van je over. verschillende soorten zorg combineren.
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn. Basismodule.: Rapunzel.
Therapeuten / medewerkers. Kennismakingsavond Modulair Traject Coaching en Jaaropleiding. Beschermjassen: op zoek naar wortels voor de toekomst na migrat Nieuw. Ontmoeting met de Wolf! Omgaan met kwaadheid en agressie in de. Nieuw-samengestelde gezinnen Unieke dag. 2017 Bod Pa Een hommage aan Jean-Marie Govaerts. 4 jarige Opleiding Relatie en Gezinstherapie. 2 jarige Opleiding Contextgerichte zorg.
Coach familieorganisaties/ familie-ervaringsdeskundigen Familieplatform.
Je wenst een verschil te maken voor families in de GGZ. Je hebt een master diploma in de gezondheidszorg of beschikt als bachelor over een gelijkwaardig profiel op basis van ervaring en bijkomende opleiding. Je hebt minstens 5 jaar werkervaring. Je bent bereid flexibel te werken, met avond/ weekendwerk. Je hebt ervaring in het opzetten en begeleiden van vorming/training/ coaching.
VIVO Gezinszorg.
Gratis opleiding, of financiële ondersteuning bij coaching. Onze websites die relevant zijn voor de sector. LEREN IN DE SOCIAL PROFIT. Geeft je informatie, tools en voorbeelden over leren en ontwikkelen in de social profit. COMPETENT VAN KOP TOT TEEN. Alle informatie en tools om verder te bouwen aan je competentie en/of talentbeleid. Geeft je informatie, tools en voorbeelden over cultuursensitieve zorg.
Individuele coaching en aanbod voor groepen Sabine Keerman.
Mijn aanbod wordt steeds geactualiseerd vanuit opleiding en coaching. Coaching4you is erkend door de Vereniging van Erkende Stress en Burn-out Coaches VESB en voldoet hierdoor aan hoogstaande kwalitatieve begeleiding en bijhorende ethische gedragscode. Mijn aanpak en aanbod is gefundeerd en terzelfdertijd zeer toegankelijk. Heb je het gevoel in goede handen te zijn voor je zorg of je vraag?
Bedrijfsopleidingen.be Dé site voor vorming, training, opleiding en consult.
Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers mee evolueren op het tempo van de. Een team managen. Deze training is voor u, als u verantwoordelijk bent voor een aantal mensen of in de toekomst de verantwoordelijkheid over een team kunt krijgen. Na de training zult u kneepjes gebruiken om moeilijke situaties en relaties aan te pakken veranderingen begeleiden, beslissingen. CIPERS Training Professionals. Na afloop van dit 5-daags traject gespreid over 5 maanden zullen de deelnemers onder meer concrete antwoorden krijgen op vragen als: Hoe kan ik mensen het best motiveren? Wat delegeer ik best aan wie en hoe? Op welke manier dien ik een functioneringsgesprek te. 26/4 NL Info. Coachend, inspirerend en resultaatgericht leidinggeven. In deze driedaagse opleiding versterk je jouw people management coaching skills.
Coaching op de Werkvloer ISBW.
Management en Leidinggeven. Management in de Zorg. Management Overheid en Non-profit. Projectmanagement en Agile werken. Lean Management en Procesmanagement. Marketing en Salesmanagement. Human Resources Management HRM. Coaching op de Werkvloer. De vijf beloften van ISBW. Subsidies en fiscale regelingen. Leven lang leren krediet LLLK. Visie op leren. Professionals aan het woord. 035 7 604 800. Coaching op de Werkvloer. Als coach richt je je op het probleemoplossend begeleiden, motiveren en beïnvloeden van mensen. Met een opleiding coaching van ISBW zet je al deze vaardigheden op scherp met behulp van.

Contacteer ons