Op zoek naar coaching opleiding leiden?

 
coaching opleiding leiden
Just Blom Coaching Leiden.
Naast mijn werk als psychotherapeut houd ik mij bezig met het anderszins versterken van het functioneren van mensen in belangrijke gebieden van hun leven. Dat doe ik door individuele of groepstrajecten op te zetten voor coaching, supervisie, begeleide intervisie of onderwijs. Binnen de huisartsenopleiding van het LUMC in Leiden doe ik dat sinds 2012. Daarvoor superviseerde en begeleidde ik binnen Rivierduinen psychotherapeuten, psychiaters en psychologen in opleiding.
63 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Leiden vergelijken op Springest!
HBO Personeelsmanagement en Coaching. date_range Zaterdag 12 januari 2019 in Leiden en 204 andere data. Na afloop van deze opleiding bent u in staat om op een effectieve manier invulling te geven aan coaching in de praktijk. Doelgroep Deze ople.
Katrien Visser Katrien Visser Coaching Coach bij House of Awareness.
Conscious coach en partner van Concsious Leadership Coaching B.V. Mental-coach en Emotion-coach voor Burn Out Poli Unlimited People in Voorburg 3 jr. Emotie trainer/coach voor Training-Nu in Rotterdam. Katrien Visser Coaching in Leiden. Emotion-coach voor Burn Out Poli Unlimited People in Voorburg.
NLP Coach Coaching NLP opleiding.
Als coach is de NLP Practitioner opleiding een volwaardige opleiding om je communicatie en coach vaardigheden te vergroten en om inzicht te krijgen in cliënt en eigen thema's. De coaching technieken gaan uit van een positieve psychologie en dragen bij aan gedragsveranderingen van de cliënt.
GORTcoaching Uw coach in Leiden vind uw coach in de buurt!
Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Leiden. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! 088 170 1500. Dit is Tia: Aandachtig, oplossingsgericht, motiverend, praktisch. Doelgroep: Young professionals, leidinggevenden, Engelstalige, loopbaanontwikkeling. Specialisaties: Conflicten op de werkvloer, work-life balance, boventalligen, carriere ontwikkeling. Lees verder en plan een gratis oriëntatiegesprek met Tia. Dit is Henriëtte: Sympathiek, toegankelijk, resultaatgericht, oplossingsgericht. Doelgroep: Hoger opgeleiden, internationaal werkzame cliënten, expats, cliënten in loopbaantransitie. Specialisaties: internationale loopbaan coaching, executive coaching, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling, stress, coaching in internationale omgeving.
Basisopleiding tot peer coach Downloadbaar lesmateriaal KlasCement.
Toegevoegd door Michèle Dobbeleir-Goddaert op 15.03.2015. Deze cursus heeft als doel jongeren op te leiden tot peercoach. Deze bundel is geïnspireerd op de resultaten van een Leonardo LLL-project Implementor en herwerkt om te gebruiken in DBSO. Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken. Registreren vraagt maar één minuut. Leraren delen lesmateriaal en inspiratie met jou. voor alle leeftijden en vakken.; makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp. Registreer Veilig en gratis. Je bent al lid? Niveau en vak. ASO 3e graad. BSO 3e, 4e graad. KSO 3e graad. TSO 3e, 4e graad. Niet vakgebonden Categorie. Syllabus Cursus Handleiding Trefwoorden. coachen coaching coachingsessie coachingtraject evaluatie-instrument mentee mentor mentoring observeren opleiding peer to peer peercoach sociale vaardigheden training vaardigheidstraining zelfevaluatie.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Meer informatie is te vinden op www.cpion.nl. De opleiding Professioneel Coach heeft het Europees kwaliteitskeurmerk European Quality Award op Practitionerniveau. Het accreditatieproces is uitgevoerd door het Europese Mentoring Coaching Council EMCC en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Na diplomering kun je bij het NOBCO inschrijven op Practitioner niveau, wat gelijk staat aan.:
CiEP Training Coaching van houding en gedrag CiEP.com.
Onder meer deze organisaties in Nederland en België zetten CiEP in om werkgewoonten af te stemmen op gewenst resultaat.: Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief en hiermee ga ik akkoord met de voorwaarden en privacy policy van CiEP. CiEP Training Coaching. 2311 HA Leiden.
Coaching Leiden Het Groei Atelier.
In de coaching combineer ik mijn ervaring als HR adviseur in het bedrijfsleven, met technieken vanuit meditatie, yoga en NLP. Maar bovenal coach ik vanuit eigenheid en verbinding. Ben jij op zoek naar een betrokken, zakelijke en ook sensitieve, enthousiaste en soms confronterende coach? Ik nodig je uit om je eigen talenten en vermogens te ontdekken en tot bloei te laten komen! Post HBO opleiding tot transformationeel coach en trainer, Instituut Orbis. NLP practitioner master, Mind Academy. Teachers Training Course Yoga, International Sivananda Yoga Vedanta Centers. Trainersopleiding NLP, NTI NLP. HBO Personeel en arbeid, Hanzehogeschool Groningen. 2321 JV Leiden.
Coördinator sportinstructie, training, coach MBO Niveau 4 Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Zoetermeer mboRijnland.
Let op: deze opleiding op de locatie in Leiden verhuist vanaf studiejaar 2018-2019 naar onze vernieuwde locatie Leiden Storm Buysingstraat. Klik hier om alvast een sfeerimpressie te zien, en een overzicht van al onze locaties in Leiden. Alphen aan den Rijn Ambonstraat BOL.
Opleiding Persoonlijkheidscoach. Opleiding Persoonlijkheidscoach.
Dit is een unieke benadering die alleen in deze opleiding wordt toegepast. Coachen is kansen creëren door interactie tot stand te brengen, door de cliënt op een aanvaardbare wijze te confronteren met zijn problemen, struikelblokken of valkuilen die hem beletten het gewenste doel en profiel in zijn leven te bereiken. Veel problemen ontstaan doordat men niet kan doordringen in de groeiende complexiteit en de onbeheersbaarheid van de huidige samenleving. De weg van de eenvoud biedt concrete handvaten om vanuit een eenvoudige aanpak aan een efficiënte coaching vorm te geven.

Contacteer ons