Meer resultaten voor coaching opleiding leiden

 
coaching opleiding leiden
Home Annette Weers Kracht van ademen.
Tijdens een persoonlijke aurahealing, Kracht van ademen coaching, Voice dialogue, opleiding tot ademcoach, inspiratie-workshop, in de RODE TENT. Op het moment van je geboorte ben je het dichtst bij je oorspronkelijke zelf. Als het ware ben je bij je kern van wie je in wezen bent met al je kwaliteiten en bijzondere talenten. Dan stap je het leven in. Thuiskomen bij jezelf. Sacred womb lodge 2 daagse voor mannen en vrouwen. Za en zo 15, 16 nov. van 10.00 tot 16.30 uur. Gratis open les Kracht van ademen Capelle a/d IJssel. Do 6 sept. 19.30 tot 22.00 uur. Ademcoachopleiding 10 daagse in Leiden of Capelle op de ma of vr.
CPS Academie trainingen voor leraren en leidinggevenden in PO, VO en MBO CPS.nl.
Het jonge kind Taal Rekenen Lesgeven Pers. effectiviteit Ouderbetrokkenheid Coaching Mentoraat Toetsen en examens Leiderschap 7 Habits Covey ICT. 15-04 2019 Opleiding tot coach, module 2: verdieping. Meerdaagse in Amersfoort. Deze vijfdaagse training is een verdieping van module 2, Opleiding tot coach.
Meer dan 200 opleidingen en trainingen ICM Opleidingen Trainingen.
Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. Best Western Hotel Groningen Centre. Hotel Lion DOr. Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof. City Resort Hotel Leiden. Crowne Plaza Maastricht. Mercure Nijmegen Centre. Het Ondernemersplein Limburg. World Hotel Wings Rotterdam The Hague Airport. Bilderberg Parkhotel Rotterdam.
Coach Liesbeth Bouwhuis Bepper Coaching.
De praktijk van Bepper Coaching is gevestigd in een monumentaal pand in het hartje van Leiden, 10 min. lopen van Leiden CS. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Maak een afspraak / info Een andere therapeut. Personen met een fysieke beperking. Personen met een fysieke beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de therapiepraktijk. In de therapiepraktijk. Therapie aan huis. Therapie aan huis. Burnout / burn-out. Burnout / burn-out. Kind ouder problemen. Kind ouder problemen. Nieuw samengestelde gezinnen. Nieuw samengestelde gezinnen. Niet goed in je vel zitten. Niet goed in je vel zitten. Stress en spanningen. Stress en spanningen. Verwerking kinder en jeugdtijd. Verwerking kinder en jeugdtijd. Afslanken / afvallen. Afslanken / afvallen. Maandag 09.00 21.30 Dinsdag 09.00 21.30 Woensdag 09.00-22.00 Donderdag 09.00 22.00 Vrijdag 09.00 22.00. Prijs voor een consult. Duur van de sessie. Geen wachtlijst op dit moment. Liesbeth Bouwhuis is Erkend Coach en heeft een opleiding tot coach gevolgd op de School voor Coaching in Utrecht.
Leidinggeven op afstand COVITNB Wolters Kluwer.
U wilt praktische technieken en tips om uw team op afstand zo efficiënt mogelijk te leiden. Want de opleiding Leidinggeven op afstand vertrekt van uw specifieke situatie. En u past uw nieuwe kennis meteen toe in rollenspelen. springt u behendig over de valkuilen van virtuele communicatie en coaching.
Basisopleiding tot peer coach Downloadbaar lesmateriaal KlasCement.
Deze cursus heeft als doel jongeren op te leiden tot peercoach. Deze bundel is geïnspireerd op de resultaten van een Leonardo LLL-project Implementor en herwerkt om te gebruiken in DBSO. Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken. Registreren vraagt maar één minuut. Leraren delen lesmateriaal en inspiratie met jou. voor alle leeftijden en vakken.; makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp. Registreer Veilig en gratis. Je bent al lid? Niveau en vak. aso 3e graad. bso 3e, 4e graad. kso 3e graad. tso 3e, 4e graad. Niet vakgebonden Info. Syllabus Cursus Handleiding Trefwoorden. coachen coaching coachingsessie coachingtraject evaluatie-instrument mentee mentor mentoring observeren opleiding peer to peer peercoach sociale vaardigheden training vaardigheidstraining zelfevaluatie.
Opleiding ACT.
ACT in coaching. ACT en vaktherapie. ACT en revalidatie. ACT en psychiatrie-dag. Oefeningen en metaforen uit het boek. Informatief en bruikbaar in je praktijk. Basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy. Totale studiebelasting van 75 werkuren, waarvan 36 contacturen Dit is exclusief de dagelijkse meditatie en andere ACT-oefeningen voor thuis. De opleiding tot Acceptance and Commitment Therapy ACT trainer kan men bij ons volgen in Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Den Bosch, Bunnik en Utrecht. De basisopleiding ACT leidt op om ACT-trainingen te geven gebaseerd op het werk van Steven C. De kosten voor de basisopleiding bedragen 1325 euro. Hierin zijn werkboek, maar ook koffie/thee inbegrepen. Maximaal aantal deelnemers bedraagt 14. Een afgeronde HBO-opleiding of aantoonbaar HBO werk en denk niveau. Wij leiden mensen op om ACT trainingen, begeleidingen en interventies te geven aan doelgroepen, waarvoor men bevoegd en bekwaam is om mee te werken vanuit de vooropleiding.
Just Blom Coaching Leiden.
Naast mijn werk als psychotherapeut houd ik mij bezig met het anderszins versterken van het functioneren van mensen in belangrijke gebieden van hun leven. Dat doe ik door individuele of groepstrajecten op te zetten voor coaching, supervisie, begeleide intervisie of onderwijs. Binnen de huisartsenopleiding van het LUMC in Leiden doe ik dat sinds 2012. Daarvoor superviseerde en begeleidde ik binnen Rivierduinen psychotherapeuten, psychiaters en psychologen in opleiding.
Katrien Visser Katrien Visser Coaching Coach bij House of Awareness.
Conscious coach en partner van Concsious Leadership Coaching B.V. Mental-coach en Emotion-coach voor Burn Out Poli Unlimited People in Voorburg 3 jr. Emotie trainer/coach voor Training-Nu in Rotterdam. Katrien Visser Coaching in Leiden. Emotion-coach voor Burn Out Poli Unlimited People in Voorburg.
Postgraduaat Coaching AP Hogeschool.
We verwachten volgende basisattitudes bij aanvang en tijdens de opleiding.: Zin tot zelfreflectie. Gerichtheid op de eigen ontwikkeling. Engagement om het geleerde toe te passen. Wim De Keyser. Wim De Keyser is een coach, consultant en geregistreerd psycholoog. Hij werkt met individuen, groepen, teams en organisaties rond leiderschap, strategie en cultuur en gedragsverandering. Wim is een expert in groepsdynamiek. Hij helpt groepen inzicht te krijgen in gedragspatronen, en helpt hen deze te veranderen om zo de samenwerking, de performantie en het engagement te bevorderen. Wim baseert zich in zijn werk op het beschikbare potentieel in elk individu, en de kracht van echte gesprekken als een motor voor verandering. Wim leidt coaches op, en superviseert hen. Wim ondersteunt organisaties om interne coaching op te zetten en de interne coaches op te leiden.
Transformative Life Coaching 1 TLC 1 Arcturus.
Van daaruit kunnen we in coaching de cliënt op een adequate manier in de juiste richting leiden. Dit is de richting die in overeenstemming is met de betekenis van het universum waarin wij leven. Het programma van de opleiding Zingeving, mens en maatschappijvisie bestaat uit 3 delen.:

Contacteer ons