Zoeken naar coaching opleiding leiden

 
coaching opleiding leiden
Opleiding coaching coachend leiderschap Utrecht SchoolvoorCoaching.
95% van onze opleidingen start. 21 jaar ervaring en bewezen kwaliteit. Lees over coaching in de praktijk. Vraag het gratis aan. Benieuwd welke opleiding het beste aansluit op jouw wensen? Kom kennismaken met SchoolvoorCoaching. Doe mee aan onze Next Step Workshop.
Communicatietrainingen vanuit de verbinding van NLP TA Syst. Werk.
Het ligt op de een of andere manier dicht bij mijn hart. Na de opleiding ben je je bewuster van het pad dat je anders kunt nemen, om betere communicatie en ontmoeting te hebben. 2311 PG Leiden. Wat past bij mij?
BOS-opleiding 2018-2019 Universiteit Leiden.
Coaching is moeilijk om te leren, maar met behulp van de docent en je coachgenoten kom je een heel eind. Aanmelden voor deze opleiding. Professional Learning and Development. Een leven lang leren. Governance and Global Affairs. Wiskunde en Natuurwetenschappen. Werken bij de Universiteit Leiden.
Coaching de Baak.
Vind een coach of verbeter je eigen coachingsvaardigheden. De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
Registeropleiding tot Professioneel Coach Leiden Balansgroep.
Een greep uit de diverse onderwerpen.: De vier elementen willenvoelendenkendoen, de Balans-Kleurentest; Kernkwaliteiten en valkuilen; Biografisch werken, Geweldloze communicatie, Overdracht en tegenoverdracht, Transactionele analyse, Omgaan met weerstand, De Creatiespiraal, Visie/missie en actieplan, Veranderen van negatieve overtuigingen en patronen, Stressmanagement en vitaliteitcoaching, Competentiegericht coachen, Loopbaan coaching en beroepskeuze, E-coaching, Oplossingsgericht coachen, Systemisch coachen Confronterend en provocatief coachen, Lichaamsgericht coachen en wandelcoachen. Ervaringen van oudcursisten. Het werken met volledige oefentrajecten onder begeleiding is een gouden greep! Ik had niet verwacht dat de opleiding zon impact op mij zou hebben, ik ben enorm gegroeid! Wat een heerlijk jaar, fijne warme groep, hard gewerkt en veel gelachen. Niet gedacht dat ik direct met een eigen coachbedrijf zou beginnen, ik ben er klaar voor! Prima prijs/kwaliteit verhouding en vakkundige en inspirerende docenten. Eindelijk een opleiding die mij het volle spectrum van het coachen geeft in een beknopte tijdspanne. Heerlijk, zoveel werkmateriaal om direct mee aan de slag te kunnen in de praktijk! Wat mijn leerproces enorm gestimuleerd heeft, is dat theoretische modellen voortdurend toegelicht worden aan de hand van praktijkvoorbeelden. De Registeropleiding tot Professioneel Coach Leiden in het kort.
Nascholingen en masteropleidingen Hogeschool Leiden.
Stages en Bedrijfsopdrachten. Ondernemen met HSL. Stages en Bedrijfsopdrachten voor studenten. Uw toegepast onderzoek. Samenwerken met de hogeschool. Over Hogeschool Leiden. Hogeschool Leiden in de media. Over de hogeschool. Sociaal Werk en Toegepaste Psychologie. Over Hogeschool Leiden. Hier staan wij voor.
OpleidingsdetailsCevora.
Waarom deze opleiding? Hoe zorgt u ervoor dat elke medewerker zich goed voelt binnen uw team en tegelijkertijd de prestaties neerzet die de organisatie van hem/haar verwacht? Volg het traject Coachen en leiden en leer uw team nog beter aansturen en begeleiden.
63 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Leiden vergelijken op Springest!
HBO Teambuilding en Coaching. date_range Maandag 3 september 2018 in Leiden en 204 andere data. Na afloop van deze opleiding bent u in staat om doelgericht een team aan te sturen en effectief te coachen. Doelgroep Deze opleiding is ontw.
Coachopleiding Leiden Balansgroep.
De Registeropleiding tot Professioneel Coach van Balansgroep is een geaccrediteerde opleiding tot coach in de buurt van Leiden. Balansgroep leidt je in een jaar op tot allround coach op practitioner niveau aanduiding NOBCO. Na het volgen van de coachopleiding heb je genoeg kennis en kunde in huis om zelfstandig als coach te werken.
24 HBO Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Leiden vergelijken op Springest!
HBO Personeelsmanagement en Coaching. date_range Maandag 3 september 2018 in Leiden en 204 andere data. Na afloop van deze opleiding bent u in staat om op een effectieve manier invulling te geven aan coaching in de praktijk. Doelgroep Deze ople.

Contacteer ons