Op zoek naar praktijk voor coaching en creativiteit?

 
praktijk voor coaching en creativiteit
bij autisme Praktijk VeerKunst voor Kunstzinnige Therapie Coaching Velp Arnhem.
Bestaande uit autismecoaching gesprekken en adviezen, verzorgd door autismecoach Sandra Krekel, kunstzinnige therapie, gericht op het begrijpen en hanteren van gevoelens, werken aan zelfvertrouwen, verbinding, grenzen en creativiteit verzorgd door VeerKunst en speciaal op autisme gerichte mindfulness verzorgd door mindfulnesscoach Claudia Leenaars, ZHOO. Neem contact op voor informatie. VeerKunst Praktijk voor Kunstzinnige Therapie en Coaching praktijkadres Het Coachhuis, Emmastraat 24 6881 SV Velp 026-3882464 marjolijn@veerkunst.nl.
Creatieve therapie CIVAS Opleidingen.
Coaching bij autisme. Coaching bij hoogbegaafdheid. Coaching bij hoogsensitiviteit. Counseling bij depressie en rouw. Counseling bij verslaving. Depressie en rouwcounselor. Mediation en conflictbemiddeling. Medische basiskennis CPION. Mindfulness based cognitive therapy. Mindfulness voor kinderen. Psychosociale basiskennis CPION. Start uw eigen praktijk.
Graffiti workshops en kinderfeestjes bij Praktijk voor coaching en creativiteit.
Praktijk voor coaching en creativiteit. Graffiti workshops en kinderfeestjes. In de gave speciaal voor kids ingerichte praktijkruimte in Boekelo en Almelo komt de creativiteit meteen in je los. Een gezellig gepimpte ruimte met vrolijke kleuren en discoverlichting. In het midden staat een tafel waar je gezellig wat kunt drinken, knutselen en kletsen.
Praktijk Wandelkunst / Bewust Voorne-Putten.
Praktijk Bewust Zijn. Vrijzinnigen Nederland Brielle e.o. Martina Knol Kinder en jongerencoach. Mindfulness en Meditatie. Lumi Mindfulness Yoga. Top Training Coaching. Praktijk t Onderste Boven. Acupunctuur en Natuurgeneeskunde. Body Soul Hellevoetsluis. Centrum de Ruimte. Praktijk voor Natuurgeneeskunde Eén. Creativiteit, Dans en Sfeer.
Training: Combi-opleiding Trainer/Coach Springest.
Hele" mooie lessen geleerd op een hele mooie plek met hele fijne mensen. Alles zit erin: theorie met veel praktijk, veel interactie met train alles lezen 24-04-2018 0831.: Startdata en plaatsen. Arnhem, Bant, Marrakech. 2018 tot 9 dec. Combi-Opleiding tot Trainer/Coach. Op woensdag 12 september 2018 gaat onze volgende Combi-opleiding tot Trainer / Coach weer van start. Er zijn in deze tijd mensen, die behoefte hebben aan een korte, krachtige professionele om of bijscholing. De Combi-opleiding trainer/coach is een zeer intensieve, krachtige opleiding van 40 dagdelen. Je volgt in 3 maanden meerdere opleidingen: de Basisopleiding tot Trainer, de opleiding tot Coach en de opleiding tot Creatief Denktrainer. Bovendien kun je na het volgen van de Combi-opleiding nog een jaar gebruik maken van coaching on the job. Deze zeer intensieve opleiding is uitermate geschikt voor mensen die echt in heel korte tijd opgeleid willen of m.
Individuele coaching Drupal.
Feniks Praktijk voor Therapie, Training en Coaching. Omgaan met agressie. Omgaan met weerstand. Coaching gaat vaak over hoe jij met jezelf en de situatie omgaat en is meestal werk gerelateerd. Hierdoor staat de wisselwerking tussen je persoon en je professionaliteit centraal.
Coachen met Creatieve Werkvormen Alba-academie.
Hans Koerts Meijer tekent voor de begeleiding. Hij put uit een rijke schat aan creatieve technieken en brengt ze met hart en ziel in praktijk. Ik heb twee waardevolle en inspirerende dagen beleefd, die nog mooier waren dan ik had verwacht. De trainer is een wijze, warme, liefdevolle man met humor die veel ervaring, doorleefdheiden kennis meebrengt. Een echte inspiratiebron. Ik ga gevoed en gelaafd huiswaarts. Met de hoop op een voortzetting! Marijke van den Brink, Personal Coach. Een aanrader voor iedereen die overweegt met creatieve werkvormen te gaan werken. Ik kijk uit naar het vervolg! Sippy Zwalua, Mobiliteitsadviseur. Interessant en verrassend om vanuit een andere invalshoek naar coaching te kijken. Truus van Vught, Opleidingscoördinator bij Zuyd Hogeschool. Deze training daagt me uit om in mijn dagelijkse werk meer met creativiteit te gaan werken.
Nieuw Creatieve Coaching Lemmer Lemsternijs.
Laura: In mijn praktijk leg ik graag de verbinding tussen deze opleidingen. Dat doe ik door creatieve beeldende middelen te gebruiken en door met medehulp van paarden te coachen. De coaching is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Ik heb gezien en ervaren dat deze manier van werken het intuïtieve voelen en denken versterkt.
Leven met ADD 10 tips van coach Margo ADD Coaching. Leven met ADD 10 tips van coach Margo ADD Coaching.
Te midden van de chaos, ben jij een bron van creativiteit, empathie en gedrevenheid! Jouw handleiding werkt anders dan die van jouw omgeving, maar met de juiste hulpmiddelen kom jij heel ver. Daarom is het goed om je mindset onder de loep te nemen. Hoe kijk jij tegen ADD aan? Zie je alleen de keerzijde van de medaille, of zie je ook positieve eigenschappen? Want weet je? Dat zijn er best veel. Misschien merk jij het ook wel in je leven met ADD. In mijn praktijk leg ik vaak het belang uit van erkenning dat je brein anders werkt en daar je voordeel mee doen. Je bewust zijn van jouw obstakels is belangrijk, maar weten waartoe jij in staat bent met jouw ADD brein is nog belangrijker. Het resultaat van deze combinatie? Een positief zelfbeeld én een pro-actieve levenshouding. Leven met ADD: positieve eigenschappen. Leven met ADD kan wel degelijk positief zijn. Alle positieve eigenschappen opsommen in één artikel is een onmogelijk opgave. Daarom licht ik de tien meest voorkomende positieve eigenschappen voor je uit.
Creativiteitsworkshop.
Ervaringsleren zorgt er voor, dat de inzichten uit de workshop zich in de praktijk verder kunnen ontwikkelen met behulp van on-the-job coaching. Vandaar Emc: het opdoen van ervaringen, energie en enthousiasme wordt effectiever E door managers m onder aanvoering van een creatief therapeute c met hands-on coaching c. Naast schilderen lenen ook andere vormen van creativiteit zich voor deze aanpak.
De Boog Coaching Creativiteit.
De Boog is een praktijk voor coaching en creativiteit. Praktijk en atelier De Boog bestaat sinds 2009 en sinds 2014 vindt u ons aan de Brink in Elden. Het voormalige schoolgebouw leent zich uitstekend voor groepsactiviteiten en persoonlijke coaching. Bij mooi weer is het in de omsloten en beschutte tuin aangenaam vertoeven.

Contacteer ons