Resultaten voor praktijk voor coaching en creativiteit

 
praktijk voor coaching en creativiteit
Creatieve therapie CIVAS Opleidingen.
Coaching bij autisme. Coaching bij hoogbegaafdheid. Coaching bij hoogsensitiviteit. Counseling bij depressie en rouw. Counseling bij verslaving. Depressie en rouwcounselor. Mediation en conflictbemiddeling. Medische basiskennis CPION. Mindfulness based cognitive therapy. Mindfulness voor kinderen. Psychosociale basiskennis CPION. Start uw eigen praktijk.
Creatieve coaching / counseling Balancing.
Workshop massage voor stellen. Creatieve coaching / counseling. HSP café Rotterdam. There's' no way to happiness. Happiness is the way! Creatieve coaching / counseling. Tijdens een creatief coachingstraject maak ik gebruik van verschillende technieken en materialen afgestemd op de wensen en behoeftes van de cliënt.
E-learning Creatief Denken met e-coach Schouten Nelissen.
Dit ga je leren in Creatief denken Online met e-coach. In deze training leer je dat de basis van creatief denken op vier pijlers rust: je leert je open te stellen voor nieuwe dingen. Je velt daarbij geen oordeel. Je maakt kennis met de vaardigheden om creatief te denken en leert daarbij het nodige lef te tonen. Door nieuwe mogelijkheden te ontdekken, leer je anders tegen dingen aan te kijken. Je leert over de werking van je rechter gevoel, creativiteit, fantasie en linkerhersenhelft logica, feiten, cijfers.
Opleiding Creatieve Kindercoaching Intence opleidingen. Opleiding Creatieve Kindercoaching Intence opleidingen.
Workshop coaching creatief. Recensies Intence opleidingen. Open dag Intence opleidingen. Creatieve therapie volwassenen. Het misbruik voorbij. Mijn boeken en producten. Opleiding Creatieve kindercoaching. Home Opleidingen Opleiding Creatieve kindercoaching. Opleiding Creatieve kindercoaching. Creativiteit sluit aan bij de belevingswereld van kinderen, het past bij hun natuurlijke staat van zijn. Ben jij een professional en werk jij met kinderen en zou jij graag jouw tools uit willen breiden met creatieve methodes? Wil je anders naar kinderen kijken, niet naar beperkingen maar naar hun mogelijkheden? Weet jij dat creativiteit kinderen helpt om zich te uiten, dingen te verwerken en nieuw gedrag te leren en zou je die creativiteit ook willen inzetten in jouw begeleiding? Dan is de opleiding creatieve kindercoaching een geschikte opleiding voor jou!
De Boog Coaching Creativiteit.
De Boog is een praktijk voor coaching en creativiteit. Praktijk en atelier De Boog bestaat sinds 2009 en sinds 2014 vindt u ons aan de Brink in Elden. Het voormalige schoolgebouw leent zich uitstekend voor groepsactiviteiten en persoonlijke coaching. Bij mooi weer is het in de omsloten en beschutte tuin aangenaam vertoeven.
Charlotte Kindercoaching Amsterdam.
Of op een andere manier met Kindercoaching bezig te gaan. Je kan gebruik maken van mijn ervaring en de dingen die ik in mijn praktijk gebruik zoals intakeformulier, behandelovereenkomst, informatie voor ouders, workshop voor scholen etc. Op afspraak in mijn praktijk.
Praktijk Wandelkunst / Bewust Voorne-Putten.
Praktijk Bewust Zijn. Vrijzinnigen Nederland Brielle e.o. Martina Knol Kinder en jongerencoach. Mindfulness en Meditatie. Lumi Mindfulness Yoga. Top Training Coaching. Praktijk t Onderste Boven. Acupunctuur en Natuurgeneeskunde. Body Soul Hellevoetsluis. Centrum de Ruimte. Praktijk voor Natuurgeneeskunde Eén. Creativiteit, Dans en Sfeer.
Graffiti workshops en kinderfeestjes bij Praktijk voor coaching en creativiteit.
Praktijk voor coaching en creativiteit. Graffiti workshops en kinderfeestjes. In de gave speciaal voor kids ingerichte praktijkruimte in Boekelo en Almelo komt de creativiteit meteen in je los. Een gezellig gepimpte ruimte met vrolijke kleuren en discoverlichting. In het midden staat een tafel waar je gezellig wat kunt drinken, knutselen en kletsen.
bij autisme Praktijk VeerKunst voor Kunstzinnige Therapie Coaching Velp Arnhem.
Bestaande uit autismecoaching gesprekken en adviezen, verzorgd door autismecoach Sandra Krekel, kunstzinnige therapie, gericht op het begrijpen en hanteren van gevoelens, werken aan zelfvertrouwen, verbinding, grenzen en creativiteit verzorgd door VeerKunst en speciaal op autisme gerichte mindfulness verzorgd door mindfulnesscoach Claudia Leenaars, ZHOO. Neem contact op voor informatie. VeerKunst Praktijk voor Kunstzinnige Therapie en Coaching praktijkadres Het Coachhuis, Emmastraat 24 6881 SV Velp 026-3882464 marjolijn@veerkunst.nl.
CleverCoaching Mentaal, Fysiek Creatief in je kracht.
Soms is praten niet altijd even makkelijk en dan is samen creatief aan de slag zijn heel erg fijn. Clever Coaching in Almere combineert regelmatig creatieve werkvormen in de coachpakketten Mentaal in je kracht. Individuele schilderlessen en creatieve workshops bieden wij voor particulieren en bedrijven. Mentaal: Coach trainer. Met recht een veelzijdige duizendpoot! Mijn fundering bestaat uit de Academie voor Psychodynamica en de opleidingen Verandermanagement en de Manager als Coach. In mijn dienstverlening vertrouw ik blindelings op mijn bovengemiddelde intuïtie, creativiteit en mijn empathisch vermogen.
Individuele coaching Drupal.
Feniks Praktijk voor Therapie, Training en Coaching. Omgaan met agressie. Omgaan met weerstand. Coaching gaat vaak over hoe jij met jezelf en de situatie omgaat en is meestal werk gerelateerd. Hierdoor staat de wisselwerking tussen je persoon en je professionaliteit centraal.

Contacteer ons