Op zoek naar eigen coachingspraktijk beginnen?

 
eigen coachingspraktijk beginnen
Coaching voor startups.
Dutchbasecamp helpt ondernemers internationaal op te schalen. Dit doen ze door coaching, training, events en het bieden van een netwerk. New Venture heeft tot doel Nederland innovatiever te maken. Zij ondersteunt bedrijven middels coaching, workshops, pitchtrainingen, feedback op hun plannen en netwerkbijeenkomsten.
Wilt u een eigen trainingsbureau starten? Of coach worden?
home / leiderschapsontwikkeling / directie ondernemers / zzp coaching / coachingbureau trainingsbureau starten. Coachingspraktijk of trainingsbureau starten? Coachingsbureau of trainingsbureau starten? U hebt plannen om voor uzelf te starten als trainer of coach. In ieder geval denkt u erover na om een eigen coachingspraktijk te beginnen.
Loopbaan coach en carrière tips: carrièreswitch? Zinspiratie Coaching.
Steeds meer mensen hebben twee banen. Zelf combineer ik een paar dagen marketingcommunicatie werk als freelancer met mijn eigen coachingspraktijk. Dan doe ik twee dingen die ik heel leuk vind en de afwisseling vind ik persoonlijk ook erg prettig. En als ik nu spijt krijg?
Het Geheim van Succes met je eigen praktijk.Met tips stappenplan.
Daar kan geen opleiding of cursus aan tippen. Nu wil ik helemaal niet zeggen dat ik opleidingen afkeur, in tegendeel, het geeft vaak wat zekerheid en een houvast om ergens te kunnen beginnen. Maar hoe meer het van jezelf is, en hoe meer jij op je eigen wijsheid en intuïtie leert vertrouwen, hoe zuiverder en sterker de uitwerking van jouw dienst zal zijn.
Training: Succesvol starten met e-coachen. Online Coach / eCoach4u.
Dag 1: Online training waarin je de theorie van online coaching krijgt en een methodiek die je helpt om effectief te coachen via mail. Na de eerste trainingsdag ga je aan de slag met jouw eigen online coaching traject met een oefencliënt.
De 4 geheimen van zzp-ers met een goed inkomen Business coach voor zzp'ers.'
De website die ze bij de start van haar bedrijf had laten maken trok amper bezoekers, aan sociale media kwam ze niet toe. Een eigen praktijk als coach, mensen helpen. Dat leek haar geweldig. Maar zou ze genoeg klanten kunnen vinden?
Een eigen praktijk motiveert Sonnevelt Opleidingen.
Omdat het dan echt van jou is en jij je eigen accenten erin kunt leggen. Wil jij wel een eigen praktijk opstarten maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kan de online cursus Start je eigen coachingspraktijk je een helpende hand bieden.
Cursus Start uw eigen praktijk CIVAS Opleidingen.
Leer mindfulness professioneel en effectief toepassen op cliënten. Volg de BGN-erkende opleiding Gewichtconsulent en start uw eigen praktijk! Word Lifecoach en help mensen meer balans en geluk te vinden in hun leven. Volg de opleiding Familieopstellingen en maak de dynamiek binnen een familie zichtbaar. Medische basiskennis, MBK-opleiding voor zorgprofessionals hbo-niveau. Volg de opleiding Mental coach en leer mensen te coachen naar uitzonderlijke resultaten!
Shiftcoaching.
Cassandra werkte o.a. bij het adviesbureau Berenschot en het Medisch Centrum Alkmaar als organisatie adviseur. En nu, na meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van coaching in het bedrijfsleven, overheids en zorginstellingen, heeft zij de shift gemaakt om een eigen coaching praktijk te starten.
Jongeren Coaching Deventer De coach: Nana Ohlhardt.
Ik ontdekte dat het coachen en begeleiden van deze medewerkers mij erg goed af ging en dat ik het heel leuk vond om te doen. Vanaf dat moment ben ik opleidingen gaan volgen met als resultaat dat ik dat via mijn eigen coachingspraktijk voor jongeren in de praktijk mag brengen.
Begin je eigen praktijk als acupuncturist Thijs van der Hoorn.
Omdat de meeste acupuncturisten na hun opleiding een eigen praktijk beginnen, ben je naast therapeut, ook ondernemer. Ondernemerschap is een vak apart, dat betekent niet, dat je het niet kunt leren. Hieronder vind je een aantal stappen die je in je achterhoofd kunt houden als je voor jezelf wilt beginnen.

Contacteer ons