Meer resultaten voor coaching

 
coaching
Praktijkleergang coaching Open Universiteit.
De Praktijkleergang coaching reikt de essentiële coaching tools en technieken aan, gestoeld op de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van coaching en positieve psychologie, en leert daarnaast hoe u deze optimaal kunt aanwenden in de praktijk. Verrijkend en direct toepasbaar.
Zen.nl Coaching.
Meditatie en coaching. Wanneer je geen ervaring met zenbeoefening hebt, vormt het leren mediteren de eerste drie sessies wel een belangrijk onderdeel van de coaching. Want bij zencoaching gaan we ervan uit dat je dagelijks mediteert. Het dagelijks mediteren maakt namelijk het grote verschil met andere vormen van coaching.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
Kortom, dit is een vakgebied om je in te verdiepen én om in bij te blijven! De toepassing van psychologie en coaching is zeer breed. Na een opleiding in dit vakgebied kun je werken bij bedrijven, in het onderwijs, de gezondheidszorg of jeugdhulpverlening.
Coaching Scania Nederland.
DE SCANIA AANPAK. De unieke individuele coaching van Scania wordt afgestemd op iedere bestuurder persoonlijk. De deskundige Scania coach gebruikt de data van de chauffeur over het uitrijden, stationair laten draaien van de motor en accelereren om een slimme analyse te maken.
coaching Randstad Nederland.
Of heb je het idee dat je niet voor de volle 100% kan gaan in je huidige functie? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Randstad coaching helpt je hierbij. Coaching heeft in onze ogen altijd een positieve insteek.
Home Coraz Coaching.
bekijk hier hoe. CORAZ COACHING biedt coaching en workshops voor individuen, teams en organisaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Leven en werken met passie is voor mij een belangrijke waarde, daarom heb ik mijn bedrijf CORAZ genoemd.
Coaching Berenschot.nl.
Als u medewerkers wilt helpen om het beste uit zichzelf te halen, door hen op een toegesneden en praktijkgerichte manier te laten ondersteunen, is coaching de aangewezen methode. Coaching helpt uw medewerkers om zich op een effectieve manier verder te ontwikkelen.
Center for Executive Coaching Afdelingen Instituten School of Business and Economics, Vrije Universiteit Amsterdam.
Zowel binnen de overheid als binnen het bedrijfsleven heeft executive coaching zich ontwikkeld tot een geaccepteerde en gewaardeerde vorm om individuele ontwikkeling en teamontwikkeling in organisaties te faciliteren. Het Center for Executive Coaching van de Vrije Universiteit is een kenniscentrum binnen de School of Business and Economics.
Coachen KNHB.
Er zitten geen producten in je winkelmand. Terug naar Training Coaching. Het vakgebied coachen is veel omvattend. Het gaat allereerst om vakinhoudelijke kennis voor diverse leeftijdscategorieën. Daarnaast is ook belangrijk hoe je als coach en als mens omgaat met de spelers/speelsters en hun teams.
Informatie over Coaching GORTcoaching.
En ik wil ook vooral het taboe rondom coaching een beetje doorbreken, omdat er vaak nog wel wordt gedacht dat er echt iets mis met je moet zijn, wanneer je aan de coaching gaat. Dat het heel zweverig is, of eng, of raar.
Coaching Rugby Nederland.
Rugbycoach 2 stap van assistent coach naar zelfstandige coach. Rugby Coach 2 Plus World Rugby 2 de zelfstandige RTC coach op het RTC niveau. Rugbycoach 3 de zelfstandige coach. Rugbycoach 4 World Rugby 3 de ambitieuze, talentvolle coach. Topcoach 5 de professional.

Contacteer ons