Resultaten voor supervisie en coaching opleiding

 
supervisie en coaching opleiding
Supervisie en coaching Huisarts Wetenschap.
Huisarts en coaching. Inschrijving in het huisartsenregister is de start van een nieuw leertraject. Vóór de registratie bepalen de eindtermen van een opleiding het leerplan, na de registratie ligt de verantwoordelijkheid bij de dokter zelf. Hij bepaalt zijn eigen leerplan en draagt zorg voor de uitvoering ervan. Een mix van nascholing en supervisie.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Additionele kosten voor studieboeken 120, intervisie onder supervisie 100, en. coachsessies 400, zijn in bovengenoemde kosten niet inbegrepen. Wij bieden mogelijkheden tot gespreide betaling van het collegegeld tegen meerkosten. Het collegegeld voor de coach opleiding is aan een jaarlijkse prijsverhoging onderhevig.
Zoek een opleiding LoopbaanVisie.
Sinds 1995 zijn er diverse varianten, die verdieping en specialisatie van de loopbaanprofessie opleveren. De korte opleiding tot Biografisch coach en de Praktijkopleiding zijn met supervisie en intervisie. Workshops met creatieve werkvormen. CMI-C geregistreerde opleiders. Naar de website. Academie Integrale Menswetenschappen-SPSO. Eenjarige Master-opleiding Integrale Loopbaan Coaching, waarbij de volgende aspecten de basis van het programma vormen: uniciteit: de integratie tussen innerlijk en uiterlijk bewustzijn het integreren van het verleden, het heden en de toekomst de eerste stap is de weg naar binnen in de cliënt diverse invalshoeken in een breed spectrum naar loopbaan ontwikkeling worden aangeboden.
Leergang Supervisie Coaching HAN.nl.
De Leergang Supervisie Coaching vormt fase 1 en 2 van de Master Begeleidingskunde en is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam Transfergroep en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen HAN. Je kunt de opleiding volgen in Rotterdam en in Nijmegen.
StiR.
Vraag en Antwoord. coach Erkende Opleiding Individuele Coaching. Utrecht 030 2519195. coach Post-HBO erkende Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur praktijkgerichte coachopleiding. coach Coaching voor Professionals. De heer Cees Blom. coach Opleiding tot Master Coach. Ron van Deth. Driebergen 0343 55 63 43.
Begeleide intervisie AIOS cursus UMC Utrecht.
Op deze manier ben ik intensief betrokken bij de begeleiding en opleiding van aios huisartsgeneeskunde en opleiders. In 2011 heb ik de NHG kaderopleiding Supervisie en Coaching afgerond. Sindsdien begeleid ik intervisiegroepen van aios, huisartsen en specialisten en voer ik individuele coachingsgesprekken.
Contextuele benadering in coaching en supervisie ICB Nederland.
Relevante Hbo/Wo opleiding in een sociaal agogische richting of gelijkwaardig, basisopleiding en werkervaring coaching, supervisie of speltherapie. Mensen met een opleiding in de agogische of dienstverlenende sector of aanverwant die hun kennis en vaardigheid in methodisch en procesmatig coachen vanuit de contextuele benadering willen aanvullen of opfrissen.
Supervisor GZ Opleiding post-HBO Erkend LVSC DNA.
Na afloop van de opleiding beschik je over deskundigheid in de professionalisering van beroepen waarbij persoonlijke interactie een kerngegeven is. Je beschikt over methodische bekwaamheid en het vermogen tot het organiseren van supervisie. GZ-Supervisie inhoud voor wie? Wat is GZ-Supervisie?
Deeltijd master opleiding Begeleidingskunde: Fase 1 en 2 Supervisie Coaching Hogeschool Rotterdam. Combined Shape. Payoff.
Deze opleiding is erkend door de Landelijke Vereniging Supervisie en Coaching LVSC als onderdeel van de registratieroute tot LVSC-gekwalificeerd supervisor en bij de LVSC en STR als erkende coachopleiding. Tevens kunt u zich na het succesvol afronden van deze opleiding laten registreren als Erkend Coach bij STR.
Coaching, supervisie, intervisie en scholing op maat NHL Hogeschool.
Vind een passende opleiding. Naar een opleiding zoeken. Zoek op interessegebieden. Bekijk alle voorlichtingsactiviteiten. Wat moet je weten. Voldoe je aan de toelatingeisen? Inschrijven en uitschrijven. Studeren met een beperking. Zorg en Welzijn. Home / Bedrijven Onderzoek / Kenniscentra / Kenniscentrum Zorg en Welzijn / Coaching, supervisie, intervisie en scholing op maat.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
De docenten hebben ieder een eigen tactiek om het vak coaching te coachen. Wat ik het meest uit de opleiding haal, is dat ik naast de coaching, veel persoonlijk heb kunnen ontwikkelen en op die manier mijzelf een betere coach word. Mijn dank aan hun creativiteit, ervaringen en kennis. De Coachopleiding van ICM laat je vooral naar jezelf kijken. Dit was ook een van mijn leerdoelen. De Coaches onderscheiden zich door elke les zeer positief en gedreven met passie te werkt te gaan en daarbij authentiek te blijven, daarnaast vergeten ze ook niet om het gevoel bij alles aandacht te geven. Dank an de Coaches Inge van Erp, Lennke Koole en Rinze Terluin. goede ervaren trainers die didactisch sterk waren. Fijn dat er veel ruimte was voor eigen ervaringen en proces. Geen nadruk op een gelijkheid maar op individualiteit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Beter had de feedback op opdrachten en de supervisie gekund.

Contacteer ons