Op zoek naar supervisie en coaching opleiding?

 
supervisie en coaching opleiding
Post-hbo Supervisie en Coaching SKJ. mobile-menu-button. search. caret-right. caret-right. caret-right. caret-right. caret-right. Link to Facebook. Link to Linkedin. Link to Twitter.
Een betrouwbare en werkzame supervisie of coaching is echter pas mogelijk als de supervisor/coach zelf over passende competenties beschikt, dat blijkt uit zijn kennis van supervisie en andere begeleidingsvormen, uit zijn inzicht in kritische beroepssituaties en zijn supervisorische en coaching vaardigheden.
Leergang supervisiekunde GITP.
Je bent zelf verantwoordelijk voor het organiseren van deze leerpraktijk. De opleiding verschaft desgevraagd een lijst met zoekadressen om het vinden van supervisanten te vergemakkelijken. De leerpraktijk behoeft de goedkeuring van de opleiders. Het eerste jaar van de leergang legt vooral de methodische de basis voor het geven van supervisie. Hierin komen onder meer de volgende thema's' aan de orde.: kernbegrippen en wat supervisie inhoudt. supervisie en andere begeleidingsvormen. contact en contractering: afspraken, regels, procedures en materiaal. faseren van een supervisieproces. begeleiden van leren: stimuleren van reflectie en ervaringsleren. handelingsrepertoire als supervisor: luisteren, samenvatten, vragen stellen, leerklimaat scheppen. individuele en groepssupervisie. interactie in supervisie: leiden, volgen, confronteren, feedback. diversiteit vanuit caleidoscopisch perspectief. supervisie en socialisatie: de werking van het referentiekader van supervisor en supervisant. grondhouding en focussen in supervisie. supervisiewerkvormen waarin intuïtie, lichamelijk gewaarzijn en een ecologisch perspectief betrokken worden. evalueren en beoordelen van supervisie. leersupervisie 1: start van de eerste reeks van 15 bijeenkomsten leersupervisie supervisie-over-supervisie. Het tweede jaar van de leergang is gericht op verdieping. Je profileert je eigen werkhouding als supervisor. Thema's' die aan de orde komen zijn.: begeleidingsvormen, waaronder intervisie en communities of practice. reflecteren in supervisie: de leerweg in supervisie. coaching en e-coaching.
Kaderopleiding Supervisie en Coaching NHG.
De NHG coaches/supervisoren geven diverse trainingen op het gebied van management en communicatie die door NHG Scholing worden georganiseerd. Zij kunnen werkzaam zijn in de opleiding tot huisarts, basisarts of medisch specialist en in een eigen begeleidingspraktijk, waarin zij supervisie en coaching verzorgen als nascholing voor praktiserende huisartsen en praktijkmedewerkers.
Contextuele benadering in coaching en supervisie ICB Nederland.
Relevante Hbo/Wo opleiding in een sociaal agogische richting of gelijkwaardig, basisopleiding en werkervaring coaching, supervisie of speltherapie. Mensen met een opleiding in de agogische of dienstverlenende sector of aanverwant die hun kennis en vaardigheid in methodisch en procesmatig coachen vanuit de contextuele benadering willen aanvullen of opfrissen.
Post-hbo-opleiding Supervisorenopleiding Windesheim.
Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Starten in februari. Werk en Studie. Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie.
ICF gecertificeerde mentorcoaching en supervisie Training en opleiding Marianne van der Pool.
Mentorcoaching, Coachingsopleidingen en trainingen. ICF gecertificeerde mentorcoaching en supervisie. Professioneel coachen: opleidingen Rino. Over Marianne van der Pool. TRAINING EN OPLEIDING. ICF GECERTIFICEERDE MENTORCOACHING EN SUPERVISIE. Marianne van der Pool is Master Certified Coach MCC van de International Coach Federation ICF.
Lvsc.
LVSC doet in de komende maanden een onderzoek naar de bekendheid en het gebruik van coaching, supervisie en coachingsupervisie in de zakelijke markt. Met name supervisie is. Verslag ANSE 17e General Assembly, Boedapest. 22 november 2018. Op 27 en 28 oktober vond de 17e jaarvergadering van ANSE plaats in Boedapest met als thema Supervision Quo Vadis. Vacatures Bestuur en CIC. 21 november 2018. Heb jij een duidelijk visie op de toekomst van het werkveld van de professioneel begeleider? Wil je die omzetten in internationaal beleid en profilering van zowel beroep als beroepsvereniging? Reageer dan op onze vacatures! Regio Zwolle neemt afscheid van Reijer Jan. 21 november 2018. Na drie en half jaar inzet voor regio Zwolle draagt Reijer Jan van t Hul het stokje over. Ga naar het nieuwsoverzicht. Jaarcongres Verandermanagement 15, PE. Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige 4PE.
Opleiding: Post-hbo Supervisie Coaching Springest.
Deze opleiding is helaas verwijderd door Christelijke Hogeschool Ede. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching. Uitgebreid Doel Van professionals in opleiding wordt verwacht dat zij zelfstandig en zelfsturend zich ontwikkelen en leren door te reflec.
Supervisor verkorte opleiding Post-Hbo opleiding Inholland.
De post-hbo opleiding Supervisor verkort is bedoeld voor supervisoren die minstens zes jaar lang supervisie geven, maar nog niet zijn geregistreerd bij de LVSC. Als supervisor begeleid je iemand bij werkgerelateerde leervragen. Door ervaringen uit de praktijk te bespreken help je de supervisant te reflecteren op zijn houding en handelen in bepaalde werksituaties.
Opleiding: VO Supervisie en coaching EduBooking.
Omschrijving Opleiding VO Supervisie en coaching. De vraag naar ervaren, professionele begeleidingsdeskundigen waaronder supervisoren en coaches groeit nog steeds. Coaching en supervisie zijn interessante instrumenten binnen de begeleidingskunde voor organisaties om sturing te geven aan verschillende aspecten van het beleid.
Erkende opleidingen en permanente educatie PE Lvsc.
Erkende opleidingen en permanente educatie PE. Aanvraagformulieren, Standaardverklaringen en reglement. Filter op categorie. Permanente Educatie PE. Laat uw workshop of training beoordelen. Erkenning Supervisie opleiding. Erkende opleidingen en permanente educatie PE. Vind hier jouw opleiding tot LVSC-geregistreerd supervisor of coach.

Contacteer ons