Resultaten voor opleiding mediation en coaching

 
opleiding mediation en coaching
Coachen bij Conflicten I Europees instituut de Baak.
In partnership met Caleidoscoop Leertrajecten. De opleiding Conflictcoaching wordt aangeboden in partnership met Caleidoscoop Leertrajecten. Een innovatief bedrijf dat sinds de oprichting in 2003 organisaties van dienst is op het gebied van mediation, conflict, samenwerken en leiderschap door onderzoek, advies, opleidingen en leertrajecten, met behulp van conflictmanagement en mediationtechnieken.
Expertisecentrum Groningen Basisopleiding Mediation.
Via dit overzicht kun je ook aangeven dat je belangstelling hebt voor onze Basisopleiding Mediation. Wij nemen dan contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Aanbod najaar 2018. In het najaar starten we opnieuw met de Basisopleiding Mediation, de opleiding Family Mediation en Teamontwikkeling.
Ineke Mulder Noorderlink.
Coachen bij burn-out, reintegratie, veranderingen in het werk, prive-werk balans. Individuele coaching o.a. loopbaanontwikkeling, persoonlijk leiderschap, balans privé-werk, stressmanagement. Individuele coaching talentontwikkeling, persoonlijk leiderschap, omgaan met veranderingen, loopbaanontwikkelingen. Systemisch Werk familie en organisatieopstellingen. Coach-opleiding School voor Coaching. opleiding tot mediator.
Persoonlijk, Mental coaching, Overig-opleiding, NMI Nederlands Mediation Instituut geregistreerd mediator, Spiritueel: Alle aanbieders van Nederland op Coachingland.
Persoonlijk, Mental coaching, Overig-opleiding, NMI Nederlands Mediation Instituut geregistreerd mediator, Spiritueel. Resultaten voor Persoonlijk, Mental coaching, Overig-opleiding, NMI Nederlands Mediation Instituut geregistreerd mediator, Spiritueel 1 bureau. Mental coaching is vooral bekend in de topsport wereld. Mental coaching is het bewust aanleren en toepassen van mentale vaardigheden.
De Corporatie Academie Mediation.
Individuele trajecten en coaching. Kennis van conflicthantering en het beschikken over goede mediation en bemiddelingsvaardigheden is essentieel voor iedere professional. Professionals die een mediation opleiding hebben gevolgd zijn vaak effectiever in hun werk doordat zij goed kunnen reflecteren, beter in staat zijn om met conflicten om te gaan en sterker zijn in beïnvloeden.
Centrum voor Conflicthantering Meer dan een opleidingsinstituut.
Het Centrum voor Conflicthantering CvC is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat zich richt op opleidingen, trainingen en het begeleiden van mensen die zich professioneel bezighouden met conflicthantering, mediation, onderhandelen, coachen en communicatie. Mediator of Coach Specialisaties Trainingen. Ander wensen en of behoeften?
De training Opleiding tot conflictcoach volgen? Merlijn Groep.
Odile Seebregts NOBCO/EMCC-NL Master Practitioner Coach Odile is sinds 2005 verbonden aan de Merlijn Groep waar ze de trainingen geeft aan ieder die het vak van coaching wil leren kennen. Vanaf 2014 ligt het accent op conflictcoaching, wat een waardevolle aanvulling is op de mediation trainingen die de Merlijn Groep geeft. Conflictcoaching is het begeleiden. Download de brochure. Misschien is dit ook interessant voor u? Trainingen voor HR. Heeft u een vraag of wens? Vertel het ons! Neem contact op. Wilt u deelnemen? Wij zijn Merlijn. Merlijn is al meer dan twintig jaar een dynamische, multidisciplinaire organisatie met de focus op professionele communicatie en conflicthantering.
Mediationgilde 2018 Mediationgilde 2018.
De organisatie bestaat uit een 3-koppige leiding met Frans Hiel en Dominique Cattin als dagelijkse bestuurders. Frans Hiel is een van de grondleggers van transformatieve mediation in Nederland! Hij heeft de MfN geaccrediteerde basisopleiding zelf ontworpen voor het Mediationgilde. Nog steeds heeft hij in alle trainingen een persoonlijk aandeel. Het Mediationgilde verzorgt trainingen en opleidingen op persoonlijke inschrijving en ook voor organisaties teambuilding, cultuurverandering, missie herijken, project management etc, afdelingen/matrix gericht trainen, over communicatie. Uiteraard geven we ook supervisie, doen we desgewenst aan individuele coaching, doen we heel graag mediations en conflicthantering, geven we trainingen in conflictmanagement in organisaties, maatwerk en standaard trainingen.
Coaching, mediation, trainingsmethodes Sensitive Coaching.
Coaching, mediation en trainingsmethodes en technieken. NLP master Oplossingsgericht werken RET Mindmappen Creatie spiraal Kernkwadranten Roos van Leary Maslow Belbin IJsbergmodel McClelland, Familie opstellingen Paul Ekman Voice Dialogue EMDR RDI Mindfulness Co actief TA Analyse Team coaching Levenswiel Dramadriehoek Winnaarsdriehoek Ademhalingstechnieken Stilte oefeningen Kuil methode Vier inzichten Metaforen Non verbale communicatie Intuïtie transformatie Positieve psychologie SWOT PEER POP methodes Kleuren analyse Katie Byron Belbin non verbale communicatie Stephen Covey affirmatie positieve zelfsuggesties Visualisatie oefeningen MBTI-voorkeuren Leerstijlen Mediation technieken Gespreksvaardigheden Dieptecoaching Timemanagement Persoonlijkheidsstijlen.
ECHO Opleiding Korte trainingen.
Individuele gespreksvoering, waaronder coaching gesprekken. Werken met Herstelrecht instrumenten toolkit. Omgaan met weerstand. Speciaal voor ouders.: Het verzorgen van info avonden en ouderavonden over Herstelrecht. Kan ook als onderdeel van eigen ouderavond. Kennismakingstrainingen voor ouderverenigingen en medezeggenschapsraden. Speciaal voor leerlingen.: Peer mediator in de eigen school. Schoolwacht in opleiding.
SOLVACOM.
Aansluitend aan de opleiding heb ik in 2002 de opleiding tot mediator gevolgd. Door het volgen van trainingen en door deelname aan intervisie groepen blijf ik reflecteren op mijn activiteiten als professional. Vanuit mijn bedrijf SOLVACOM voer ik activiteiten uit op het gebied van trainingen, individuele coaching en mediation.

Contacteer ons