Resultaten voor opleiding intervisie en coaching

 
opleiding intervisie en coaching
Open opleiding Intervisie Coaching.
Mentor Coaching Supervisie voor Coaches. Open IntervisieCoaching voor Leidinggevenden. Open IntervisieCoaching voor HR Professionals. In de pers. Open Opleiding tot intervisiecoach in samenwerking met HRDAcademy. Wij verzorgen in samenwerking met HRD Academy open opleidingen tot intervisiecoach. Wat mag je verwachten? Je krijgt een beter inzicht in hoe mensen leren, specifiek met betrekking tot de leervorm intervisie. Je krijgt een beter inzicht in enkele principes van procesbegeleiding en groepsdynamica nodig voor het succesvol begeleiden van intervisiegroepen.
Coaching, intervisie en supervisie UCLL.
Bij intervisie worden werkproblemen besproken met als doel het functioneren te verbeteren. In de linkerkolom vindt u ons aanbod met betrekking tot coaching, intervisie en supervisie terug. Tags: coaching emotionelesteun ethiek intervisie supervisie feedback functioneren professionaliteit socialesteun taakondersteuning werkbegeleiding zelfreflectie.
BLOSSOM Intervisie en coaching Training Coaching Square.
Voor subsidies van het. Brussels Gewest neem je contact op met contact@coachingsquare.be. Benieuwd wie jouw BLOSSOM-trainers zijn? Maak alvast kennis! Open opleidingen BLOSSOM Intervisie en coaching. Prijs Opleiding BLOSSOM Intervisie en coaching 3d: 1245 21% BTW. Inclusief catering locatie 195 21% BTW.
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
Het doel van deze praktische opleiding is het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om succesvol invulling te geven aan intervisie, supervisie, coaching en werkbegeleiding. U leert diverse methoden om motiverende coachingsgesprekken te voeren en ontwikkelt de vaardigheden om met behulp van teamcoaching de competentieontwikkeling van medewerkers te stimuleren.
Teamcoaching opleiding tot teamcoach Training Coaching Square.
BLOSSOM Intervisie en coaching. BLOSSOM Relatiecoaching voor vernieuwende relatie-attitudes en competenties. Hogere certificatie als coach. Ècht Leiderschap, in dienst van mens en maatschappij. Feedback is een geschenk. Communicatie met impact. Mindset-NLP in Business: Practitioner. NLP Summercamp voor Jeugd Jongeren. NLP voor Coaches: Practitioner Master. Teamcoaching opleiding tot teamcoach.
Supervisie, Intervisie en Coaching AP Hogeschool.
Supervisie, Intervisie en Coaching. Supervisie, Intervisie en Coaching. Duur 2 Jaar. Locatie Campus Spoor Noord Noorderplaats. In deze opleiding leer je zelfsturing en reflectie ontwikkelen. Daarmee verhoog je je professionele deskundigheid in het begeleiden van studenten en professionals. De opleiding duurt twee jaar en bestaat uit twee op elkaar volgende leertrajecten.
coaching, supervisie en teambegeleiding Hogeschool Gent.
Intervisie een weg naar verandering, Intersentia, Antwerpen, 2016. Verder heeft Chris verscheidene artikels geschreven voor het tijdschrift Agora, Sozio, Balans, Coachend Vlaanderen en een gastbijdrage voor het boek Emotionele ontwikkeling in verbinding, Filip Morisse e.a. Agnès Biltris werkt 20 jaar in de lerarenopleiding aan HOGENT en in het sociaal-agogisch veld. Zij is vooral actief in het pedagogisch-didactische veld en in de opleiding vooral bezig met inzichten rond leren en veranderen, motiveren, Zij heeft veel ervaring met het werken met portfolio in diverse opleidingen en met begeleiden van het zelfgestuurd leren. En is actief geweest in meerdere ESF-projecten rond competentieontwikkeling bij leidinggevenden en medewerkers selflead, complead, WISE. Leergroepen begeleiden en workshops maakten daarvan vaak deel uit. Ook is ze gecertificeerd als coach vanuit de systeemtheoretische benadering bij de Interactie Academie in Antwerpen. Alle trainers kunnen gecontacteerd worden voor een inservice-training of coaching.
Methodiektraining Supervisie / intervisie VSPW Gent.
Coachen doorheen de logische niveaus. Coaching nader bekeken. Coachen van individuen en groepen supervisie. Consulting, advieswerk en stafwerk: leiden vanuit de zijlijn. Een team leiden. Coachen: focus op contact. Coachen: focus op mogelijkheden. Coachen: focus op zelf'regie.' Gezondheidszorg en recht. Introductie Themagecentreerde Interactie 45, dagen. Leiden door vragen stellen. Leiderschap nader bekeken supervisie voor leidinggevenden. Methodiektraining Supervisie / intervisie. Omgaan met heerlijke lastige mensen. Verandering leiden Supervisie 2. Verborgen teamdynamieken op tafel. Cliënt Gezin Familie CGF. CGF Lange opleidingen. CGF 4-daagse opleidingen. Creatief Agogisch Coachen CrAC. Creatief therapeutische vaardigheden CTV. CTV Creatieve werkvormen inzetten bij hulpvragen. CTV Beeldende therapie. CRT 4-daagse opleidingen. Onderwijs Vorming Opleiding.

Contacteer ons