Resultaten voor opleiding intervisie en coaching

 
opleiding intervisie en coaching
Begeleide intervisie AIOS cursus UMC Utrecht.
Begin 2009 rondde ik de opleiding tot coach/supervisor van het NHG af. Sinds die tijd geef ik intervisie, coaching en supervisie aan artsen, zowel aan assistenten in opleiding tot specialist, als aan gevestigd huisartsen. Daarnaast coördineer ik de supervisie/intervisie van de huisartsopleiding van het UMCU, en ben bestuurslid van Coaches voor Medici.
Alpheios BE Alpheios.be.
Collegiale coaching onder begeleiding van een intervisiecoach, gericht op vergroting van de eigen professionaliteit. Een groepsleerproces op gang brengen tussen mensen van een gelijkwaardig niveau, die niet gewend zijn om zelfstandig van en met elkaar te leren en hen laten inzien zien dat ze van meet af aan zelf verantwoordelijk zijn voor inhoud, vorm en interactie. Het doel van intervisie is inzicht krijgen in de eigen, persoonlijke relatie tot het onderwerp, wat leidt tot een vernieuwde actie op de werkplek.
Supervisie / Intervisie Cursussen Professionele vaardigheden GITP PAO GITP.
Eerstvolgende startdatum 08 okt 2019. Cursus Oplossingsgerichte supervisie en intervisie. Cursus Superviseren en beoordelen van behandelingscasuïstiek: nascholing supervisoren. Cursus Superviseren en beoordelen van behandelingscasuïstiek: nascholing supervisoren. 80, van de 5 sterren. werken met casuïstiekrichtlijnen van NVO en NIP in de supervisie. de onderbouwde besluitvorming van de supervisant staat centraal. aandacht voor het beoordelen van de behandelingscasuïstiek. leren aan de hand van je eigen supervisiecasuïstiek. Cursus Supervisie geven aan therapeuten in opleiding.
Team coaching masterclass Coaching The Shift.
Team coaching masterclass. Word teamcoach en creëer een shift in de teamdynamiek! Nu, méér dan ooit, staat of valt het succes van een bedrijf met het behalen van teamresultaten. Bedrijven die veel inzetten op succesvolle inter en intrateam samenwerkingsverbanden hebben een competitief voordeel. Tijdens deze 8-daagse opleiding, ontwikkeld voor zowel coaches als leidinggevenden, ontdek je een wereld aan nuttige inzichten en praktische tips, tools en hulpmiddelen om zelf een uitmuntend en high performing team uit te bouwen. Trainers en deelnemers voelen zich voldoende veilig om openlijk hun ervaringen te delen over wat wél of niet werkt. Zelf actief het experiment instappen in een ondersteunende en aanmoedigende omgeving is wat wij beogen. Of je een business coach of teamleider bent, dit programma brengt jou een rijkdom aan inzichten en praktische tips, tools en hulpmiddelen om performante teams te bouwen die hun business doen uitmunten. Deze 8 daagse opleiding bestaat uit 7 opleidingsdagen, aangevuld met 2 halve dagen intervisie en 2 individuele coach-the-coach sessies waarbij er wordt gewerkt op zowel op mindset als behavior.
Coaching en Supervisie Windesheim.
Woud van coaching en supervisieopleidingen. Na" een rondgang door het woud van coaching en supervisie opleidingen viel mijn keus op de Supervisorenopleiding van Windesheim. Doorslaggevende redenen om juist voor deze opleiding te kiezen waren: de gerichte beroepsopleiding tot supervisor met een duidelijk onderbouwde methodiek; de meer proces dan doelgerichte focus, waardoor je op een diepere laag van bewustwording komt en de combinatie van hoofd en hartleren." Bewuster van denken, voelen en handelen. Ik" geniet van het leren van en met mijn medestudenten tijdens de intensieve lesdagen, de leersupervisie en de intervisie.
Leertraject Waarderend en Talentgericht Coachen TalentPraktijk.
Sinds 2015 is Sofie aan de slag bij Kessels Smit en ondersteunt ze individuen, organisaties, bedrijven en de overheid bij hun leer en ontwikkelvraagstukken. Ze wordt graag gevraagd voor proces begeleiding, coaching, opleidingen, workshops en intervisie. De rode draad doorheen haar werk is vanuit nieuwsgierigheid met mildheid en aandacht kijken naar wat aanwezig is, om van daaruit beweging te creëren.
Coaching en Begeleiding Post-hbo opleidingen Inholland Academy.
Supervisor verkorte opleiding. Training en coaching basiscursus. Wie staat er voor de klas? Incompany en Maatwerk. Mocht je een andere kenni svraag hebben, of vraagt jouw organisatie om een andere benadering dan ons reguliere opleidingsaanbod, dan kunnen wij je ook een incompanytraject en/of maatwerkprogramma aanbieden.
coaching, supervisie en teambegeleiding Hogeschool Gent.
Intervisie een weg naar verandering, Intersentia, Antwerpen, 2016. Verder heeft Chris verscheidene artikels geschreven voor het tijdschrift Agora, Sozio, Balans, Coachend Vlaanderen en een gastbijdrage voor het boek Emotionele ontwikkeling in verbinding, Filip Morisse e.a. Agnès Biltris werkt 20 jaar in de lerarenopleiding aan HOGENT en in het sociaal-agogisch veld. Zij is vooral actief in het pedagogisch-didactische veld en in de opleiding vooral bezig met inzichten rond leren en veranderen, motiveren, Zij heeft veel ervaring met het werken met portfolio in diverse opleidingen en met begeleiden van het zelfgestuurd leren. En is actief geweest in meerdere ESF-projecten rond competentieontwikkeling bij leidinggevenden en medewerkers selflead, complead, WISE. Leergroepen begeleiden en workshops maakten daarvan vaak deel uit. Ook is ze gecertificeerd als coach vanuit de systeemtheoretische benadering bij de Interactie Academie in Antwerpen. Alle trainers kunnen gecontacteerd worden voor een inservice-training of coaching.
Oplossingsgericht Coachen Leidinggeven Oplossingsgericht Centrum vzw.
Intervisie en Supervisie. Powerpoints, mindmaps en invulschema's.' Volg ons op. Oplossingsgericht Coachen Leidinggeven. Oplossingsgericht Coachen Leidinggeven. Oplossingsgericht Coachen Leidinggeven. Uiteraard maak ook jij graag kennis met de pijler Oplossingsgericht coachen leidinggeven van het Oplossingsgericht Centrum. Ons aanbod bestaat uit.: Workshops en opleidingen rond de volgende thema's.' coaching: personal coaching en teamcoaching. kernkwadranten, dubbelkwadranten en teamkwadranten. burn out preventie. motiverende gespreksvoering gasttrainer: Jan Herreman. steeds gecombineerd met een oplossingsgerichte invalshoek. In september 2019 start de 10-daagse opleiding Oplossingsgericht coachen, meer info vind je in de rubriek KLIK HIER.
Coaching een vak Opleidingen Zorg welzijn cvo MIRAS. Zorg Welzijn.
Oefenen en uitproberen zijn essentieel. We hechten voldoende belang aan discussie en intervisie. di 12 februari 2019. ma 25 februari 2019. di 12maart 2019. di 26 maart 2019. cvo MIRAS, Nelson Mandelaplein 1, Kortrijk telkens van 8.40u tot 16.45u. Ute Coudyser, leraar cvo MIRAS. Zal jouw werkgever de opleiding betalen? Bezorg ons een ingevulde verklaring van betaling door werkgever download hier en vul de info in via deze link. De prijs is samengesteld uit.: Het wettelijk inschrijvingsgeld: 60. Cursusmateriaal: 115 Exclusief handboek of cursus, didactisch materiaal. Aantal lestijden: 40 inclusief evaluatie en deliberatie. Heb ik recht op een korting? Inschrijven Cursus Lesplaats Lesdag Tijdstip Periode Prijs Info. Schrijf je in. Coaching een vak.
Opleiding tot Professionele Coach in Limburg en Antwerpen It's' C-time!
BETTER MINDS @WORK. De opleiding tot Professionele Coach is een opleiding voor professionals die het coachen willen inzetten als een krachtig instrument om het mentaal kapitaal van mensen en organisaties te verbeteren en zo communicatie en samenwerking te optimaliseren. Je wil in je organisatie of bedrijf werken aan een coachend klimaat dat werkelijk bevlogenheid, dynamiek en enthousiasme bevordert bij medewerkers. In verschillende sectoren behoren begeleiding en coaching immers tot de kerntaken van het beroep.

Contacteer ons