Op zoek naar nlp en coaching?

 
nlp en coaching
Arcturus NLP-Opleiding, Loopbaanbegeleiding en coaching, In-Company.
Arcturus is een internationaal instituut voor NLP, communicatie en bewustzijnsontplooiing, gevestigd in het Antwerpse Kessel, nabij Lier. Als pionier en gevestigde waarde zijn wij trots op meer dan 35 jaar expertise in het verstrekken van opleidingen en coaching. Tips genieten 23 juli 2018 0840.:
OPLEIDING TOT NLP COACH Centrum GEA.
De taal van je intuïtie verscherpen: geloof niet alleen wat je hoort en ziet, geloof altijd wat je voelt. Module 5: Coaching en Training vanuit NLP achtergrond. Toepassing van coaching en trainers-vaardigheden in combinatie met de NLP principes en interventies.
NLP coach NLP Practitioner NLP coaching Vind een Psycholoog.be.
EFT-emotionally focused therapy. EMDR eye movement desensitization and reprocessing. IV Interactionele vormgeving. MBCT mindfulness based cognitieve therapie. NLP neuro linguistic programming. Online psychotherapie / email psychotherapie. Psychologische begeleiding aan huis. Psychologische zorg en hulpverlening. Relaxatietherapie / relaxatietraining. TA transactionele analyse.
NLP neuro linguistic programming Vind-een-Coach.be.
Bij oplossingsgerichte coaches zit NLP vaak vervat. Wil je een coach die zich volledig richt op NLP, dan kan je terecht bij een NLP coach. Het tarief zal daarom afhankelijk zijn van het type coaching, de duur en intensiteit van het traject.
NLP coach NLP coaching VindeenTherapeut.be.
IV Interactionele vormgeving. Klankschalen / klankmassage. Levend bloed analyse. MBCT mindfulness based cognitieve therapie. NLP neuro linguistic programming. Omega health coaching. Online psychotherapie / email psychotherapie. Online-therapie / email therapie / internet therapie. PMT Psychomotorische therapie. Psychologische zorg en hulpverlening.
NLP coaching: Krijg meer grip op je leven met NLP Robin Stevens.
Als je last hebt van klachten zoals angst, onzekerheid, bloosangst, lichte depressie, paniekaanvallen of andere psychische klachten dan is persoonlijke coaching de aangewezen methode om dit aan te. NLP werkt heel erg goed bij kinderen, ze hebben levendige fantasie en vinden NLP technieken vaak leuk en makkelijk.
NLP Arcturus.
Reeds meer dan 35 jaar bieden wij opleidingen en coaching aan in NLP en het ruime veld van bewustzijnsontwikkeling. Daarmee zijn we in Vlaanderen altijd een pionier geweest. Tot op vandaag blijven we de vinger aan de pols houden en integreren we de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van NLP, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn in onze opleidingen.

Contacteer ons