Op zoek naar naam voor coachingspraktijk?

 
naam voor coachingspraktijk
GITP leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerde coachingsopleiding GITP.
Na de EQA-geaccrediteerde leergang Coaching: opleiding tot coach heeft u diepgaande kennis over coaching en beheerst u verschillende coachingstechnieken. Tevens voldoet u aan een belangrijk deel van de eisen voor een Europese Individuele Accreditatie op practitionerniveau. Bel mij terug. Stel een vraag. Route en adres GITP. Of bel: 088-448 70 00. Bel mij terug. Stel een vraag. Route en adres GITP. Of bel: 088-448 70 00. een stevige theoretische en praktische basis. beheersing van 5 verschillende coachingsmethodes. gedreven trainers met veel ervaring uit eigen coachingspraktijk.
Coachingspraktijk Anna.
Dit omvat zoveel, als ik het wil vertalen naar de praktijk van het dagelijks leven. Want hoe handel je vanuit liefde voor jezelf op alle levensgebieden? Wie ben ik. Mijn naam is Henny Manukilej. Mijn eigen hart volgend heb ik Coachingspraktijk ANNA opgericht, ter bevordering van bewustwording in de wereld.
naam voor coachingspraktijk.
wat is jullie mening over deze naam voor een coachingspraktijk? wat is jullie mening over deze naam voor een coachingspraktijk? wat is jullie mening over deze naam voor een coachingspraktijk? Discussie in De lounge gestart door Rosao, 11 okt 2012.
Coaching Veerkracht Home.
Vooral als je het gevoel hebt anders te zijn dan de rest. Ik kan zeggen, beste lezer, dat iedereen op zijn of haar manier goed is en dat ieder mens het recht heeft om te bloeien naar de ontwikkeling die voor hem of haar bestemd is.
Onderzoek in eigen leven.
Femke Kegel Mijn belangrijkste drijfveer is mensen mogelijkheden geven voor ontwikkeling. Ik ga graag op onderzoek naar de kern, waar de essentie of rode draad van ieder mens te vinden is. Vandaar de naam de coachingspraktijk de Kern. Mijn loopbaan begon met onderwijs aan kinderen.
Naam eigen coachpraktijk Bokt.nl.
Alles Coaching is het voor mij ook niet, omdat ik ook niet voor alles coach: Dus enerzijds wil ik de naam gebruiken, maar ik wil aan de andere kant ook niets te veel of te groot suggereren. En voor mensen die mijn naam niet kennen is het best raar in het dagelijks leven ook om te snappen dat dat gewoon mijn naam is.
daad-KRACHT kindercoaching.
Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van hulpverlening voor kinderen van 5 tot 18 jaar en hun ouders en/of verzorgers met een hulpvraag. Voor wie is kindercoaching? daad-KRACHT kindercoaching kun je inschakelen als je kind of puber niet in balans is. Door wie en waar? Mijn naam is Antoinette in het Veld.
bol.com Coaching, Gg 9789067898225 Boeken.
Personeelsfunctionarissen, management consultants en psychologen die hun kennis en vaardigheden op dit voor de toekomst zo belangrijke gebied verder willen ontwikkelen, doen in dit boek ideeën op over hoe managers te ondersteunen bij de begeleiding van jobstress of mobbing en bij het doorvoeren van veranderingsprocessen.
Voor jezelf beginnen als coach, durf jij? Zet stappen met wandelcoach.
Ze heeft met veel plezier een opleiding tot energetisch therapeut afgerond en leidt een fijn, gestructureerd leven, met tijd voor gezond eten, dagelijkse yoga, hardlopen, en af en toe een goed bezoek aan het café. Dat zou ideaal zijn, een gestructureerd en gezond leven, met genoeg tijd voor liefde en gezelligheid.
Eigen praktijk beginnen als coach? NHA ondersteunt je.
Als je ondernemingsplan eenmaal klaar is, wordt het tijd om je nieuwe praktijk te laten inschrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel KvK. Daarvoor heb je een geschikte naam voor je coachingspraktijk nodig en moet je een rechtsvorm kiezen voor je zaak.
De Ontmoeting, praktijk voor coaching, Nijmegen.
In 1998 startte ik coachingspraktijk de Ontmoeting. Deze naam verwijst voor mij naar twee aspecten van coaching. Een coachingstraject is als zon goede ontmoeting waarin je tijdelijk met iemand op pad gaat en je na het afscheid weer rijker en vol energie je eigen weg vervolgt.

Contacteer ons