Meer resultaten voor naam voor coachingspraktijk

 
naam voor coachingspraktijk
Werken onder je eigen naam of een bedrijfsnaam ZinVol Nuchtere ondernemerscoaching.
Twee redenen om een bedrijfsnaam te kiezen. Jaren geleden koos ik bewust voor het werken onder een bedrijfsnaam in plaats van onder mijn eigen naam, omdat ik graag met één woord wilde uitdrukken waar ik voor sta, een motto zo je wilt, of een vorm van positieve affirmatie.
Een echte ZZPer heeft geen bedrijfsnaam ManagementSite.
Door zon ingewikkelde naam te kiezen voor je bedrijf, maak je het sterkste merk, waar je al jaren aan hebt gewerkt, helemaal kapot: je eigen naam. Veel ZZPers realiseren zich niet dat ze al vanaf hun geboorte gewerkt hebben aan hun eigen personal brand.
wat is jullie mening over deze naam voor een coachingspraktijk? Zwangerschapspagina. wat is jullie mening over deze naam voor een coachingspraktijk? Zwangerschapspagina.
wat is jullie mening over deze naam voor een coachingspraktijk? Discussie in De lounge gestart door Rosao, 11 okt 2012. Niet open voor verdere reacties. Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Pagina 1 van 3 1 2 3 Volgende. Rosao VIP lid.
Hoe begin je een coachpraktijk? 17 vragen om een flitsende start te maken.
Wat gaat de naam van je bedrijf worden? Wat wil je met die naam uitstralen? Bij het kiezen van een naam wil ik je er graag over laten nadenken, of je die naam kiest voor jezelf of voor je klanten.
Weg met de term coach!: Tijdschrift voor Coaching.
Velen proberen een graantje mee te pikken van de naar werk hunkerende coach, en houden op die manier de illusie in stand dat een bloeiende coachingspraktijk voor iedereen is weggelegd, mits je maar de juiste boeken, seminars, sites, enz. Bij mij komt het steeds meer over als een zeepbel, waarvan ik vrees dat die vroeg of laat uit elkaar zal spatten.
Goede bedrijfsnaam kiezen: 7 beste opties met webinar video. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Pinterest. Twitter. YouTube.
Daar is toen een naam uit voortgekomen waar ik me helemaal in kan vinden en die ook voor de volle 100% dekt wat ik doe: werken aan jouw innerlijke energie. Daar een mooie woordmix van gemaakt en in het engels vertaald omdat daarmee een voor mij betere naam ontstond.
Een goede naam voor je praktijk.
Je wil voorkomen dat iemand over je praktijk hoort en die persoon je vervolgens op het internet niet kan vinden omdat hij of zij geen idee heeft hoe de naam van je bedrijf gespeld wordt. De belangrijkste tips voor het kiezen van een naam voor je coachpraktijk.

Contacteer ons