Zoeken naar opleiding voor coaching

 
opleiding voor coaching
De 21e eeuw coach opleiding.
Sabine Hess Training Coaching en Ontwikkeling. 9722 CA Groningen. 9471 GP Zuidlaren. De KIBA-methode en NLP-Groningen. Inschrijven voor de nieuwsbrief. NLP Groningen Realisatie: iVendo Online Marketing en Webdesign Groningen Privacy verklaring. Go to Top. NLP Combi Plus. De 21e eeuw coach opleiding.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
De lessen waren vooral gefocust op het toepassen van de theorie en het verder ontwikkelen van jezelf en je coaching competenties. Opleiding was zeer praktisch en goede opstap naar het voor mezelf starten als coach. Uitstekende locatie met vriendelijk personeel. Mijn ervaring met de opleiding Coaching van ICM waren heel goed.
Opleiding en coaching DEKRA.
Meld direct een expertise opdracht. DEKRA Experts Personenschade Opleiding en coaching. Opleiding en coaching. Bij Van Kouterik Personenschade is kennisdeling een belangrijk uitgangspunt, zowel intern als extern. Van Kouterik Personenschade kan gerichte coaching en/of opleiding bieden op het gebied van personenschade.
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
Hoogendijk Coaching en Opleiding. Hoogendijk Coaching en Opleiding biedt de Intensive De Magie van Coachen naar aanleiding van het verschijnen van het boek De Magie van Coachen, de Opleiding tot Bezielingscoach inclusief Het Bezielingsspel, de Opleiding tot Relatiecoach, een Bezinningstraject voor Bestuurders, workshops en lezingen over leven en werk, relaties en coaching.
Deeltijd Supervisie en coaching CHE.
CEDEO-score Maatwerk: 986%, klanttevredenheid onderzoek 2016. Meer over CHE. Zijn deze opleidingen iets voor jou? Bekijk deze opleiding. Bekijk deze opleiding. Master Contextuele Benadering in de hulpverlening. Bekijk deze opleiding. Deel deze pagina. Supervisie en coaching. Studeren op de CHE.
Post-HBO coach opleiding NOBCO Erkend Blankestijn Partners.
Een training volgen bij Blankestijn Partners is een diepgaand proces ervaren waarbij je stap voor stap bij de kern komt. Eenmaal bij de kern wordt het resultaat bekrachtigd, zodat je er echt op een effectieve manier mee verder kunt. Door de combinatie van theorie, praktijk en leercoaching zit ik helemaal in een flow van leren en ontwikkelen, nadenken over mezelf, leren voelen, reflecteren en ervaren. Willeke Lankamp, Lankamp Coaching. De opleiding is zeer doelgericht met volop ervaringsleren.
HBO Coaching Bestuursacademie Nederland.
De module Coaching en begeleidingskunde rondt u af met een mondeling examen waarin uw coachingsvaardigheden worden beoordeeld. Behaalt u voor beide modules een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Coaching. Deze opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
Coach opleiding Den Haag Coachcenter.
Wij werken volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches NOBCO en de European Mentoring Coaching Council Netherlands EMCC. Wij werken uitsluitend met professionele en ervaren coaches. Onze opleiding Professional Coaching Leiderschap is door de EMCC European Mentoring Coaching Council geaccrediteerd op Europees niveau op Practitioner Level Coach en is erkend met een European Quality Award!
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Stichting Post HBO Nederland is een onderdeel van het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland CPION. Meer informatie is te vinden op www.cpion.nl. De opleiding Professioneel Coach heeft het Europees kwaliteitskeurmerk European Quality Award op Practitionerniveau. Het accreditatieproces is uitgevoerd door het Europese Mentoring Coaching Council EMCC en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Populaire gespecialiseerde trainingen en geaccrediteerde coachingsopleidingen gegeven op locaties door heel Nederland zijn.: Deze coaching opleiding is opgezet voor mensen die professioneel coach willen worden. Wil je aan de slag als zelfstandig professional of ambieer je een interne rol als coach?
Opleiding tot Master Coach.
In het tweede jaar volg je 8 collegedagen, 2 casusdagen, 2 inspiratiedagen, 8 trainingsdagen en supervisie. Klik hier voor uitgebreide informatie over de inhoud en opbouw van de opleiding jaar 1. Programma 1e jaar opleiding tot Master Coach: opleiding Coach Practitioner voorheen Coaching Basics.

Contacteer ons