Zoeken naar opleiding voor coaching

 
opleiding voor coaching
ZIN.nu De erkende post HBO academie voor coaching. Topcoach in 1 jaar.
Erkende Coaching Opleiding. De erkende post-HBO academie voor coaching. WORD TOPCOACH IN 1 JAAR! Wat je zoekt ben je zelf. De Erkende Post HBO Coaching Opleiding. Word een topcoach in één jaar.: Wil je jouw effectiviteit als manager, adviseur, trainer, therapeut of coach radicaal vergroten?
Counseling en coaching.
Met de opleiding Online coaching e-coaching leert u cliënten effectief te begeleiden via internet. Thuisstudie met praktijkbegeleiding via internet door ervaren e-coach. BGN en BATC-erkend diploma. Meer info Inschrijven. Kennis van online ondernemen is voor iedere coach of therapeut tegenwoordig een must!
Coach opleiding Den Haag Coachcenter.
Wij werken volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches NOBCO en de European Mentoring Coaching Council Netherlands EMCC. Wij werken uitsluitend met professionele en ervaren coaches. Onze opleiding Professional Coaching Leiderschap is door de EMCC European Mentoring Coaching Council geaccrediteerd op Europees niveau op Practitioner Level Coach en is erkend met een European Quality Award!
Coachen als professie I RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Opleiding Infant Mental Health. Opleidingsroute Laag IQ GGZ. Boom vakliteratuur met korting. RINO BIG Opleidingen. RINO BIG Algemeen. Info voor praktijkinstellingen. RINO BIG Vacatures. Coachen als professie I. Coachen als professie I. verdiepende leergang coaching. 20 Sep 2018 12 Apr 2019.
HBO Coaching Bestuursacademie Nederland.
De module Coaching en begeleidingskunde rondt u af met een mondeling examen waarin uw coachingsvaardigheden worden beoordeeld. Behaalt u voor beide modules een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Coaching. Deze opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
Opleiding tot Master Coach.
In het tweede jaar volg je 8 collegedagen, 2 casusdagen, 2 inspiratiedagen, 8 trainingsdagen en supervisie. Klik hier voor uitgebreide informatie over de inhoud en opbouw van de opleiding jaar 1. Programma 1e jaar opleiding tot Master Coach: opleiding Coach Practitioner voorheen Coaching Basics.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Stichting Post HBO Nederland is een onderdeel van het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland CPION. Meer informatie is te vinden op www.cpion.nl. De opleiding Professioneel Coach heeft het Europees kwaliteitskeurmerk European Quality Award op Practitionerniveau. Het accreditatieproces is uitgevoerd door het Europese Mentoring Coaching Council EMCC en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Populaire gespecialiseerde trainingen en geaccrediteerde coachingsopleidingen gegeven op locaties door heel Nederland zijn.: Deze coaching opleiding is opgezet voor mensen die professioneel coach willen worden. Wil je aan de slag als zelfstandig professional of ambieer je een interne rol als coach?
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut Amersfoort.
Bij ons leer je alles om een te worden! Leer mensen hun eigen leven vorm te geven, oftewel een positief LifeDesign te ontwikkelen, vanuit hun grootste talenten en passies, voor meer geluk en succes. Tijdens deze opleiding leer je alles om een professionele coach te worden. Je leert effectieve communicatie vaardigheden en je krijgt een praktijkgerichte coaching training van onze ervaren docenten.
Gratis cursus Praktische coachingsvaardigheden.
Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en meer oefening, kijk dan eens naar één van de volgende cursussen: Praktische Coachingsvaardigheden of Coachend Leidinggeven. Ben je zelf op zoek naar een coach, kies dan voor een traject Persoonlijke Coaching. De essentie van het coachen.
Kaderopleiding Supervisie en Coaching NHG.
De NHG coaches/supervisoren geven diverse trainingen op het gebied van management en communicatie die door NHG Scholing worden georganiseerd. Zij kunnen werkzaam zijn in de opleiding tot huisarts, basisarts of medisch specialist en in een eigen begeleidingspraktijk, waarin zij supervisie en coaching verzorgen als nascholing voor praktiserende huisartsen en praktijkmedewerkers.

Contacteer ons