Op zoek naar coaching opleiding onderwijs?

 
coaching opleiding onderwijs
Opleiding tot kindercoach Tea Adema.
De opleiding waar theorie en praktijk samenkomen. Kindercoaching, pubercoaching en opvoedcoaching is een vak dat steeds meer volwassen wordt. Steeds meer mensen uit onderwijs en hulpverlening hebben er behoefte aan om kinderen, jongeren en hun ouders op een coachende manier een stap vooruit te helpen.
Coach / Coaching Cursus Vergelijken Boeken.
FocusCentrum Aaffien de Vries. Helpende Hand Coaching. Hoogendijk Coaching en Opleiding. Hyparxis for continuous learning. MEC Training Advies. NLP Opleidingen Wegener. OSR Juridische Opleidingen. Op Koers NLP Opleidingen. PBL Coaching Training. Patricia de Groot Business Life coach. Sandvalley Training BV.
Coachen in het Onderwijs post-hbo-onderwijs.
Deze cursus is bedoeld voor leidinggevenden en coördinatoren in het onderwijs. Maar ook voor leerkrachten met coaching in hun takenpakket. De cursus zoomt in op de volgende aspecten.: begripskader van coaching. coaching in relatie tot sturing en leiding. basisprincipes van coaching.
Bladeren in opleidingen, cursussen en trainingen in Coach / Coaching Intermediair.nl.
SKJ Stichting Kwaliteitsregister Jeugd 1. Toon Resultaten 1296. Bladeren / Opleiding Onderwijs / Coach / Coaching. Coach / Coaching opleidingen. 1296 opleidingen gevonden. Zoeken naar en vergelijken van opleidingen, cursussen en trainingen voor Coach / Coaching bij diverse opleidingsaanbieders en boek direct online.
Tweedaagse opleiding Mindfulness coach voor leerkrachten basisonderwijs en voortgezet onderwijs.
primair onderwijs: IB-ers, leerkrachten en onderwijsassistenten groep 1 t/m 8. voortgezet onderwijs: Mentoren en leerkrachten klas 1 2. Locaties en trainingsdata. Dag 1 do. Dag 2 do. Dag 1 di. Dag 2 di. Dag 1 di. Dag 2 di. Dag 1 do. Dag 2 do. Dag 1 do. Dag 2 do. Dag 1 di. Dag 2 di. Dag 1 do. Dag 2 do. Dag 1 di. Dag 2 di. Dag 1 di. Dag 2 di. Dag 1 do. Dag 2 do. Dag 1 di. Dag 2 di. Dag 1 do. Dag 2 do. De training start om 09.30 uur en duurt tot ca. 12 u contacttijd en 14 u opdrachttijd/zeflstudie. De prijs voor deze 2-daagse training bedraagt. 335, per deelnemer inclusief de benodigde materialen, certificaat, koffie/thee/fris en lunch. Bij 2 of 3 deelnemers van dezelfde school en/of bestuur geldt een korting van 5% en vanaf 4 deelnemers bedraagt de korting 7.5%. Voor aanmeldingen die wij voor de zomervakantie ontvangen voor opleidingen die starten in schooljaar 2019-2020 geldt, naast de hierboven vermelde kortingen, een extra korting van 7.5%. Het aantal EduCredits voor deze training bedraagt 17. Wat zijn EduCredits? Aanmelden voor deze opleiding.
Coachen op autonomie opleiding voor onderwijsprofessionals Plata TA.
De opleiding Coachen op Autonomie is bedoeld voor personen die veel werken met of begeleiding geven aan anderen binnen de onderwijsorganisatie.: De opleidingsduur van de training Coachen op Autonomie is 2 dagen. De werktijden zijn van 1000: 1700: uur. Toekenning van plaatsen is op volgorde van inschrijving. Opleidingsduur en studiebelasting. Het totale aantal bijeenkomsten is 2 dagen 4 dagdelen. In totaal zijn dit 14 studie en contacturen. Evaluatie en certificering. Indien 100% van de bijeenkomsten is bijgewoond en de deelnemers een positief oordeel hebben gekregen op de bijdrage aan zijn of haar individuele leerproces dan zal de deelnemer het certificaat Coachen op Autonomie ontvangen. Plata Onderwijsacademie Leiden. Workshop Masterclass april 2019. 18 en 19 april 2019. 10.00 tot 17.00 uur Opleidingslocaties. Garenmarkt 1a, Leiden. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Over Plata Onderwijs.
Opleidingen.
Het KinderCoachKasteel biedt diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een volwaardig kindercoach. Naast een driejarige kindercoachberoepsopleiding Magie van Kindercoaching biedt het KinderCoachKasteel BV ook een opleidings speciaal voor het onderwijs Coachend voor de Klas. Lees hieronder meer over de opleidingen. De Magie van Kindercoaching. De Magie van Kindercoaching is een professionele beroepsopleiding voor iedereen die het vak kindercoaching wil leren kennen en/of zich verder wil bekwamen in dit jonge en groeiende vakgebied. De Magie van Kindercoaching, onderdeel van het KinderCoachKasteel, biedt je drie scholingsmogelijkheden om je te ontwikkelen tot professioneel kindercoach. Het eerste jaar is een basis-opleiding waarin praktijk en theorie hand in hand gaat. Na deze opleiding ben je startbekwaam als kindercoach, heb je de basis onder de knie en kun je een eigen praktijk beginnen.
Opleiding tot Master Coach.
College: Coaching, counseling en psychotherapie: achtergronden en ontwikkelingen / In Master Coach: Methodisch Coachen. Directeur Centre for Generative Leadership. College: Gestaltcoaching en counseling / In Master Coach: Generatief Leiderschap. CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het Europees Instituut de Baak is geregistreerd bij CRKBO en staat ingeschreven in het CRKBO-register. Dit betekent dat wij BTW-vrijgesteld onderwijs aanbieden. PHBO Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs. De opleiding Coach Practitioner is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs SPHBO Nederland.
Oplossingsgerichte Opleidingen LOUISCAUFFMAN.COM.
Mastercourse Onderwijs Therapie. Mastercourse Management Coaching. De opleidingen van het SOLT.e.a.m hebben een erkenning voor de kmo-portefeuille. Via de vernieuwde kmo-portefeuille een laagdrempelige en interactieve webtoepassing van het Vlaamse Agentschap Innoveren Ondernemen, kunnen Vlaamse kmo's' subsidies bekomen voor de ondersteuning in hun professionalisering.
Digicoach Katholieke Pabo Zwolle. Digicoach Katholieke Pabo Zwolle.
Na afronding van de opleiding ben je in staat ICT Media innovaties te implementeren en om je collegas te inspireren en te motiveren met betrekking tot de inzet van ICT Media binnen het onderwijs. Ook ben je in staat om ze op een praktische manier coaching on the job hierbij te helpen.
Basistraining voor vakcoaches en werkplekbegeleiders Professionalisering Lerarenopleiding Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
All Inclusive: lustrum RUG 2019. Onderwijs Lerarenopleiding Professionalisering. Expertisecentrum Vakdidactiek Noord. Professionele LeerGemeenschap PLG. Opleiden in de school. Basistraining voor vakcoaches en werkplekbegeleiders. Basistraining voor vakcoaches en werkplekbegeleiders. Ook in het schooljaar 2018-2019 organiseren de lerarenopleidingen van NHL Stenden Hogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen de basistraining coachen voor vakcoaches en werkplekbegeleiders van studenten van de lerarenopleidingen en beginnende docenten. In deze training komen de basisprincipes van coachen en werkplekbegeleiden uitgebreid aan de orde. Doel is om hiermee vakcoaches en werkplekbegeleiders ondersteuning te bieden en te professionaliseren bij hun begeleidingstaak. De training wordt aangeboden in zowel Groningen als Leeuwarden op drie volledige dagen in een vrij kort tijdsbestek. Deze driedaagse training biedt inzicht in de verschillende lerarenopleidingen en oefening in verschillende stijlen van coachen en begeleiden van leraren in opleiding.

Contacteer ons