Meer resultaten voor coaching opleiding onderwijs

 
coaching opleiding onderwijs
ADHD Coach Opleiding Ánders begeleiden ADHD Nederland.
Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je erover om coach te worden? Deze opleiding biedt je de training en tools om mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. Gericht op mogelijkheden en unieke vaardigheden. De Masterclass Coaching is een soort coachwerkplaats: bovenstaande zaken komen aan bod.
CPS Academie trainingen voor leraren en leidinggevenden in PO, VO en MBO CPS.nl.
Het jonge kind Taal Rekenen Lesgeven Pers. effectiviteit Ouderbetrokkenheid Coaching Mentoraat Toetsen en examens Leiderschap 7 Habits Covey ICT. 22-08 2018 Summerschool: Monitoren leesbegrip. 1 dag in Amersfoort. Inzichten en ideeën eigen maken waarmee u formatief toetsen en monitoren van leesbegrip voor uw schoolspecifieke situatie verantwoord vormgeeft. Meer informatie Aanmelden voor deze bijeenkomst. 29-08 2018 Summerschool: Beoordelen van lessen met De zes rollen van de leraar. 1 dag in Amersfoort. Tijdens deze training scherpt u uw waarnemingskwaliteiten en uw beoordelingsvermogen aan. Hierdoor verricht u betere lesobservaties en voert u na afloop effectievere gesprekken. Meer informatie Aanmelden voor deze bijeenkomst. 29-08 2018 Summerschool: Timemanagement volgens Covey. 1 dag in Amersfoort. Zo verlaag je werkdruk in het onderwijs.
Coachen in het Onderwijs post-hbo-onderwijs.
Deze cursus is bedoeld voor leidinggevenden en coördinatoren in het onderwijs. Maar ook voor leerkrachten met coaching in hun takenpakket. De cursus zoomt in op de volgende aspecten.: begripskader van coaching. coaching in relatie tot sturing en leiding. basisprincipes van coaching.
Een mediacoach helpt bij mediawijsheid in onderwijs, bibliotheek en zorg.
De post-hbo-opleiding Nationale Opleiding MediaCoach is bedoeld voor professionals in het onderwijs, bedrijfsleven en jeugdzorg. Nadat zij examen hebben gedaan, ontvangen ze de titel Nationaal MediaCoach, mogen het Nationaal Keurmerk Mediawijsheid voeren en worden 2 keer per jaar bijgeschoold. Ook het GO Opleidingen biedt een post-hbo-opleiding aan.
Coaching en Begeleiding Post-hbo opleidingen Inholland Academy.
Wij bieden jou post-hbo opleidingen en cursussen in verschillende vormen van coaching en begeleiding. Bekijk hieronder het aanbod. Post-hbo opleidingen Coaching en Begeleiding. De intervisor als professional. Kindercoach in het onderwijs. Netwerkbijeenkomst Kindercoach in het onderwijs. Kwaliteiten in pedagogisch handelen KIPH in beeld Nieuw! Supervisor verkorte opleiding.
Welkom op de website van de Nationale Opleiding MediaCoach.
Branche-erkende en door de Europese Commissie ondersteunde opleiding. Veelzijdige studenten uit het onderwijs, bibliotheek, mediatheek, bedrijfsleven en jeugdhulpverlening. In 3 maanden recht op Nationaal MediaCoach Certificaat en voor uw instelling het Nationaal Keurmerk Mediawijsheid: klik hier voor de waarde van dit keurmerk.
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie. Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media. Techniek en ICT. Wat kan Windesheim je bieden. Flexibel modulair onderwijs.
Coach / Coaching cursussen v.a. 215, Goedkoopste Grootste Aanbod.
FocusCentrum Aaffien de Vries. Helpende Hand Coaching. Hoogendijk Coaching en Opleiding. Hyparxis for continuous learning. MEC Training Advies. NLP Opleidingen Wegener. OSR Juridische Opleidingen. Op Koers NLP Opleidingen. Patricia de Groot Business Life coach. SenSolid Training Coaching. Van Kempen Impuls. Coach / Coaching cursussen.
Opleiding, coaching en advies voor onderwijsprofessionals Marant Interstudie.
Onze adviseurs bieden opleidingen, cursussen en trainingen op maat. Daarnaast geven we strategisch advies, coaching en begeleiden we managementteams. We weten veel over leiderschap, vakmanschap, HR, kwaliteit en innovatie. Onze mensen delen hun kennis graag met onderwijsprofessionals. Zo werken we samen aan een duurzame kwaliteitsverbetering van de school. Thema's' en opleidingsaanbod. Klik hieronder op één van de themas voor meer informatie. Leiderschap in onderwijs.
Coachingsvaardigheden Onderwijsadvies Training Universiteit Utrecht.
ICT in het onderwijs. Educatieve Middelen Pool. Toets en Evaluatieservice. Vragenlijsten interpersoonlijk gedrag. Vragenlijst Pedagogisch-didactisch handelen PDH. Teaching in the International Classroom. Effective Teaching in a Second Language. Developing Intercultural Competences. Internationalisation of the Curriculum. Teaching in Higher Education in an International Classroom. Teaching Qualification Assessment and Examination in an International Classroom. Een stevige basis voor de BKE voor hbo. leergang BKO voor WO Nederlands. Teaching in Higher Education UTQ, in Dutch BKO. Opleiding didactiek voor HBO-docenten.
Basiscursus coachen Windesheim.
Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie. Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media. Techniek en ICT. Wat kan Windesheim je bieden. Flexibel modulair onderwijs.

Contacteer ons