Op zoek naar opleiding coaching en counseling?

 
opleiding coaching en counseling
CC1 Module 4 Ta academie.
Master of Science. Masterclasses TA in het Onderwijs. Masterclass Personality Adaptations. Embodied Coaching Psychotherapie. TA in organisaties. Leiderschaps en organisatieontwikkeling. Missie en visie. Dit event is voorbij. CC1 Module 4. 5 januari 2016 @ 1000: 1700.: MO1 groep B Module 1.
Stichting Counselling Nederland Home Stichting Counselling Nederland.
Agenda module counselling bij depressie. Agenda module jongeren counselling. Informatie avonden: gratis en vrijblijvend! Meer informatie over ons opleidingsaanbod, counselling en een persoonlijke kennismaking? Meld je dan nu aan voor de informatieavond op maandag 25 maart 2019. Klassikale opleiding inleiding in counselling via avondonderwijs.
Masteropleiding Counseling Coaching Enneagram en TA Corael Opleidingen.
Het laatste blok van de opleiding wordt afgesloten met een onderdeel waarin de deelnemers hun leerervaringen gestalte geven. Wanneer alle blokken zijn gevolgd, de jaaropdracht is gemaakt en het afsluitende onderdeel voldoende is gehonoreerd, ontvang je het certificaat voor de Masteropleiding Counseling Coaching.
Zoek een coach Vind-een-Coach.be.
Kom kennismaken met Training Coaching Square TCS op onze. Koude oorlog, uitslaande brand en het groeipotentieel van co. Masterclass in de reeks Groepsdynamica-Plus. Toon alle cursussen training. Word écht vindbaar via het internet. Effectiever dan je eigen website. Ontvang moeiteloos nieuwe cliënten. Je praktijk aanmelden. Cursussen training voor coaches. Sociaal en Emotioneel groeien: aan de slag met je therapeuti. Dag 1: confrontatie" Sociaal en Emotioneel groeien door oef. Kennismakingsmoment opleiding Sofrologie 2019-2021.
Zoek een opleiding PsychoSociaal digitaal.
Met de praktijkgerichte opleiding van de Academie voor Coaching en Counselling kom je écht verder. Naar de website. ACC Tele class opleidingen gericht op de specialisaties: kindercounselling, jongerencounselling, relatiecounselling, gezinscounselling, opvoed coaching. Groepen niet groter dan 5 studenten, 16 bijeenkomsten van 90 minuten, supervisie, intervisie, counseling.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
De seksualiteit van de man. Coaching, counselling en gesprekstechnieken. Starten als zelfstandig Sekscounselor. Een gedegen opleiding tot Single Coach kan je aan onze school bij Wim Slabbinck volgen, zodat je nadien zelf mensen aan een partner kan helpen op professionele wijze.
NATHALIE.
Ik woon samen met Ben en onze 2 dochters Jill en Ella. Ik studeerde af als Licentiaat Vertaler en volgde de postacademische opleiding Communiceren voor Organisaties. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in communicatie en human resources. De rode draad in mijn studies en professionele loopbaan is in communicatie treden met anderen. In 2012 werd ik ernstig ziek. Die moeilijke periode bracht me veel nieuwe en positieve inzichten, maar riep ook veel vragen op. Ik zocht zelf hulp bij een coach. Door haar doelgerichte vragen moest ik opnieuw nadenken. Ik kreeg nieuwe perspectieven aangereikt. Dat leverde een klare, frisse kijk op. Ik leerde veel: o.a. beter voor mezelf zorgen, mijn talenten zien en inzetten, meer vertrouwen hebben in mezelf, genieten, dromen En mijn droom waarmaken: kinderen, jongeren en volwassenen gidsen in hun groei. Ik volgde verschillende opleidingen en blijf me permanent bijscholen via workshops, lezingen, intervisie en supervisie om een professionele begeleiding te garanderen. erkend door de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling en door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument.
Interactie-academie.
Organisaties vragen vaak om opleiding op maat. Wij krijgen wekelijks vragen om teams te begeleidingen, workshops te geven of complete leertrajecten in de steigers te zetten. Heeft u ook een vraag? We zitten nooit stil dus er is altijd nieuws! HET TIJDSCHRIFT Het systeemtheoretisch bulletin. DE BLOG Samenspraak: blog voor en door professionals. ONZE BOEKEN Aan te raden boeken met onze bijdragen. Zoekt u ondersteuning in de vorm van therapie, coaching of bemiddeling?
Opleidingen en Trainingen voor Counselor Nationale Beroepengids.
De cursus Enneagramcoaching leert u wat het enneagram is, wat de achtergronden van het enneagram zijn en hoe u het enneagram doelgericht in uw coaching of counselingpraktijk inzet. Allereerst maakt u kennis met de negen enneagramtypen. U leert over hun gedrag, motieven en drijfveren. U krijgt de technieken aangereikt om de hoofdtypering bij uw cliënten op gedegen wijze vast te stellen. Meer informatie Brochure aanvragen. ZelfontwikkelingZelfbewustzijn Thuisstudie Niveau: HBO Max. deelnemers: 0 Totale lesduur: 0 dagen. Het coachen van leidinggevenden vraagt om een specifieke aanpak. De cursus Leiderschapscoaching geeft u als coach of counselor de vereiste kennis en competenties om directieleden, bestuurders en managers professioneel te ondersteunen. Als leiderschapscoach vergroot u de effectiviteit van leiders door middel van zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfinzicht. U helpt ze bij het stellen van doelen. Meer informatie Brochure aanvragen. CounselingVertrouwenspersoon Thuisstudie Niveau: MBO 4 Max. deelnemers: 0 Totale lesduur: dagen. Counseling is een laagdrempelige vorm van hulpverlening.
Opleiding Filosoof Coach of Filosofisch Counsellor WUACADEMIA.
Dit verschilt van het begrip filosofie in een academische context, zoals deze in deze opleiding gehanteerd wordt. Coaching is een Engelse term die voor veel verschillende begeleidingsvormen gebruikt wordt. Andere veelgebruikte termen voor het begeleiden van mensen zijn: supervisie, mentoring, counseling en therapie.
Verdiepingsdrieluik Counseling en Coaching A plus Opleidingen.
De verdiepingsdrieluik Counseling Coaching richt zich op counselors en coaches die werkzaam zijn in de praktijk en meerwaarde willen creëren en zich willen onderscheiden, tevens ook voor counselors/ coaches die hun opleiding net hebben afgerond of nog in opleiding zijn.

Contacteer ons