Resultaten voor hbo opleiding coaching

 
hbo opleiding coaching
Vergelijk 15 Life Coach HBO opleidingen en cursussen Springest.
Personal Life coaching. Ik help u graag om uw onbewuste drijfveren en belemmerende patronen te ontdekken. Zodat u uw talenten leert kennen en ontplooien. Als je je. In-company / Maatwerk HBO Opleiderscore: star 83, Buro van Oppen heeft een gemiddelde beoordeling van 83, uit 3 ervaringen. BCoach Opleiding loopbaan en levenscoach EQA Practitioner.
HBO Coaching Scheidegger Opleidingen.
Aan het eind van de opleiding maak je een eindopdracht. Als je alle modules en de eindopdracht met een voldoende afrondt, ontvang je het diploma HBO Coaching van Scheidegger Opleidingen. Duur van de opleiding: 9 maanden. Varianten: Avond, dag, zaterdag.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
De module Coaching en begeleidingskunde rondt u af met een mondeling examen waarin uw coachingsvaardigheden worden beoordeeld. Behaalt u voor beide modules een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Coaching van Hogeschool NCOI. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 1 jaar.
HBO Bachelor Toegepaste psychologie coaching bij NTI.
HBO Bachelor Toegepaste psychologie Coaching 7911. Bij deze opleiding kun je 240 EC's' halen, onderverdeeld in de volgende vakken.: In jaar 1 van HBO Coaching krijg je een brede kennisbasis omdat de vakken aansluiten bij alle toekomstige werkvelden van de toegepaste psycholoog waarin o.a.
opleiding coaching advocaten arbeidsrecht.
Hogeschool NCOI biedt verschillende opleidingen voor mensen die interesse hebben in een HBO-opleiding coaching. Bent u al werkzaam in het vakgebied dan kan bijvoorbeeld de opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding of HBO Conflictbemiddeling en Mediation u helpen uw coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen.
Post HBO opleiding coach" in het onderwijs" Coachpool van onderwijscoaches per regio.
Coaching is een waardevol instrument bij de professionalisering van leraren. Hiervoor is een goed opgeleide coach een voorwaarde! LOC biedt u de mogelijkheid om binnen een jaar te ontwikkelen tot een gecertificeerd coach gespecialiseerd in ond. POST HBO OPLEIDING VIDEO INTERACTIE BEGELEIDING/ BEELDCOACHING.
Marnix Onderwijscentrum Coach in het onderwijs Post-HBO.
Je doet dit professioneel op basis van een onderbouwde visie op coaching. Een gecertificeerde coach is een leerkracht met als specialisme het ondersteunen van collegas bij complexe vragen over het verbeteren van hun beroepspraktijk. Tijdens de opleiding voer je verschillende coachingsgesprekken.
Supervisie en coaching CHE.
Kan jij deze opleiding volgen? Deze opleiding vraagt wat van jou. Bovendien is het belangrijk dat je in de praktijk kunt oefenen. Daarom stellen we instroomeisen. Je hebt minimaal een hbo-diploma en vier jaar werkervaring op hbo-niveau, werkt minimaal 14 uur per week en bent in de gelegenheid om zelf supervisie en coaching te geven.
11x Coach Opleiding / Coaching Training vergelijken op Springest!
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. MHBO Leergang Personeel en Coaching 1 jaar. Algemeen Een MHBO opleiding vormt een optimale brug van MBO naar HBO. Bij een vervolgstudie op HBO niveau heeft een met een MHBO opleiding. E-Learning 2.499 check.
Erkende HBO-opleidingen psychologie en coaching LOI.
HBO Leer en gedragsproblemen. HBO Leiderschap en coaching. HBO Mediapsychologie en sociologie. HBO Methodisch handelen. HBO Sociale psychologie. HBO Toegepaste psychologie. HBO Volwassenen en ouderenpsychologie. Andere opleidingen in dit vakgebied. Hobby en Vrije tijd. De klassikale opleidingen starten binnen enkele weken. Wil je nog deelnemen aan een klassikale opleiding?
Post HBO Inspirerend Leidinggeven en Coaching ISBW.
Zo leer je je kennis op inspirerende wijze over te brengen op je medewerkers. De opleiding Post HBO Inspirerend Leidinggeven en Coaching wordt verzorgd door ervaren praktijkdocenten. Je gaat concreet aan de slag met lesstof die direct is toegespitst op de praktijk.

Contacteer ons