Zoeken naar hbo coaching opleiding

 
hbo coaching opleiding
Opleidingen. PXL.
Schrijf je in Opleidingen. PXL-Business PXL-Digital PXL-Education PXL-Healthcare. PXL-MAD School of Arts PXL-Media Tourism PXL-Music PXL-Social work. Professionele bachelor Acad. bachelor en master Graduaatopleidingen HBO 5 Werken en studeren. Bachelor na Bachelor Postgraduaat Specifieke lerarenopleiding Seminaries en workshops. Studiedagen en symposia Kortlopende opleidingen.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
De overige modules sluit je elk af met een digitaal examen. Aan het eind van de opleiding maak je een eindopdracht. Als je alle modules en de eindopdracht met een voldoende afrondt, ontvang je het diploma HBO Coaching van Scheidegger Opleidingen.
Coaching en Counselling Opleiding in België ACC.
Interesse in dé opleiding tot Coach of Counsellor? De Academie Coaching en Counselling ACC biedt verschillende opleidingen aan met ervaringsgericht leren, door persoonlijke ontwikkeling en groei, aandacht voor communicatie, gespreksvaardigheden, coaching, en veel meer. De ACC wordt erkend door de Vlaamse Overheid in het kader van opleidingscheques en ook erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille.
Coachingsopleiding, Post-HBO, Erkend Blankestijn Partners.
Verbind je coaching met het systeem van de organisatie. Leer mensen in beweging te zetten vanuit de coachingsprincipes. Europees geaccrediteerde opleiding voor een coachende gespreksstijl. Een effectieve teamleider, manager, adviseur of professional kan schakelen tussen meerdere gespreksstijlen. In de opleiding Coachingsvaardigheden voeg je de coachende gespreksstijl toe aan je repertoire.
Coachen in het Onderwijs post-hbo-onderwijs.
Maar ook voor leerkrachten met coaching in hun takenpakket. De cursus zoomt in op de volgende aspecten.: begripskader van coaching. coaching in relatie tot sturing en leiding. basisprincipes van coaching. observeren in de klas: voeren van coachend voor en nagesprek.
Verpleegkunde Dagonderwijs IVV Sint-Vincentius.
Theorie en stage. De opleiding HBO Verpleegkunde staat voor veel praktijk en een grondige theoretische onderbouw. In het werkveld leer je je toekomstig beroep pas echt kennen. Daarom vormen stage en klassikaal klinisch onderwijs een heel belangrijk onderdeel, goed voor de helft van de tijd van de opleiding. De andere helft bestaat uit theoretisch onderwijs lessen. Coaching en taalondersteuning.
Post Hbo Excellent Coachen Practitioner Excellence Opleiding.
Alle docenten hebben ruime ervaring op het gebied van coaching, leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van het beroep van coach, manager of consultant en voldoen aan de gestelde eisen. De beoordelaars waarderen de kwaliteit van het management van de opleiding als zeer goed. De Post Hbo Leergang Excellent Coachen is bedoeld voor hen die het coachvak als professie gaan uitoefenen en werkzaam willen zijn als zelfstandig erkend registercoach of coachend leidinggevende binnen de context van een bedrijf of organisatie.
CIVAS Opleidingen. Haal meer uit jezelf! Haal meer uit jezelf, studeer bij CIVAS!
CPION / PLATO-erkende opleiding Medische basiskennis hbo. Mindfulness based cognitive therapy. Leer mindfulness professioneel en effectief toepassen op cliënten. Word relatiecoach en bied professionele hulp bij relatieproblematiek. Word Seniorencoach en bied ouderen hulp op maat. Gewoon kind kunnen zijn. Elske Bakker, kindercoach en masseur. Elske Bakker heeft een eigen praktijk in kindercoaching en massage: Werken met kinderen geeft mij veel voldoening. Puur en eerlijk eten. Monique Morsinkhof, voedingsdeskundige. Monique Morssinkhof geeft voedingsadvies en heeft een kookstudio: Mijn moeder maakte vroeger wat vandaag slow. Eigen baas in een prachtig vak. Elles Kroonenburg, massagetherapeut. Elles Kroonenburg heeft een massagepraktijk: Ik werkte jarenlang op tijdschriftredacties. Daar haalde ik inspirati. 2031 CC HAARLEM. 023 55 11 511. Inschrijven en betalen. Uw studie bij CIVAS. Volg ons via. Counseling en coaching.
coaching praktijk coachingspraktijk hbo coaching opleiding.
Hogeschool NCOI biedt verschillende opleidingen voor mensen die interesse hebben in een HBO-opleiding coaching. Bent u al werkzaam in het vakgebied dan kan bijvoorbeeld de opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding of HBO Conflictbemiddeling en Mediation u helpen uw coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen.
Professioneel coachen Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Professioneel coachen is een praktijkgerichte post-hbo opleiding. In acht maanden bouw je veel theoretische kennis op over groepscoaching en jouw houding als coach. Uiteraard ga je ook in de praktijk oefenen met coaching aan de hand van eigen casuïstiek. Interesse in deze opleiding?
Lifestyle Burn-out coach LB coach. Lifestyle Burn-out coach LB coach.
Het gaat om een eenjarige projectopleiding die gericht is op het coachen van kwetsbare mensen, om burn-out te overwinnen of stress te beheersen. We vertrekken in deze opleiding vanuit de Persoonlijkheidsanalyse om de cliënt grondig te leren kennen om hem juist te coachen.

Contacteer ons