Meer resultaten voor coaching opleiding

 
coaching opleiding
CIVAS Opleidingen. Haal meer uit jezelf!
CPION / PLATO-erkende opleiding Medische basiskennis hbo. Mindfulness based cognitive therapy. Leer mindfulness professioneel en effectief toepassen op cliënten. Word relatiecoach en bied professionele hulp bij relatieproblematiek. Word Seniorencoach en bied ouderen hulp op maat. Gewoon kind kunnen zijn. Elske Bakker, kindercoach en masseur. Elske Bakker heeft een eigen praktijk in kindercoaching en massage: Werken met kinderen geeft mij veel voldoening. Puur en eerlijk eten. Monique Morsinkhof, voedingsdeskundige. Monique Morssinkhof geeft voedingsadvies en heeft een kookstudio: Mijn moeder maakte vroeger wat vandaag slow. Eigen baas in een prachtig vak. Elles Kroonenburg, massagetherapeut. Elles Kroonenburg heeft een massagepraktijk: Ik werkte jarenlang op tijdschriftredacties. Daar haalde ik inspirati. 2031 CC HAARLEM. 023 55 11 511. Inschrijven en betalen. Uw studie bij CIVAS. Volg ons via. Counseling en coaching.
Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching HanzePro.
Daarnaast past deze opleiding bij diegene die het een uitdaging vindt om als professioneel begeleider leerprocessen te begeleiden van professionals in opleiding en liefst daar enige ervaring in heeft. De opleiding is erkend door de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching LVSC.
Basisopleiding Paardencoaching Caprilli Coaching Training.
Basisopleiding Paardencoaching Intensive Week, start 22-07-2019. Opleiding Algemene Coaching, start 05-09-2019, VOL. Opleiding Paardencoaching voor Kinderen, start 12-09-2019. Opleiding Algemene Coaching, start 21-10-2019. Paardencoaching voor Groepen 9 december 2015 1313.: Keurmerk Paardencoaching 9 december 2015 1259.: Individuele Paardencoaching 1 december 2015 0933.:
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Populaire gespecialiseerde trainingen en geaccrediteerde coachingsopleidingen gegeven op locaties door heel Nederland zijn.: Deze coaching opleiding is opgezet voor mensen die professioneel coach willen worden. Wil je aan de slag als zelfstandig professional of ambieer je een interne rol als coach?
NLP Coach Coaching NLP opleiding.
Als coach is de NLP Practitioner opleiding een volwaardige opleiding om je communicatie en coach vaardigheden te vergroten en om inzicht te krijgen in cliënt en eigen thema's. De coaching technieken gaan uit van een positieve psychologie en dragen bij aan gedragsveranderingen van de cliënt.
Beroepsopleiding Coachen 2019.
Daarnaast verzorgt SPOTCER in samenwerking met de Academie ook intervisiedagen voor startende coaches. Ook deze coaching" on the job" is de eerste maanden na je eindexamen gratis. Locatie en overnachten. De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers te Arnhem. Je kunt na elke lesdag thuis slapen, maar het is ook mogelijk om in Arnhem te overnachten.
Blankestijn Partners opleidingen in coachen, trainen leiderschap.
Willeke Lankamp, Lankamp Coaching. Kennismaken met Blankestijn en Partners. Gratis workshop Trainersvakmanschap. 28 augustus 2019, Utrecht 13.30u. Maak kennis met het ambacht van vaardigheidstrainer en onze opleidingen Trainen met ziel en zakelijkheid. Gratis workshop Coachen en trainen met het Stermodel. 2 juli 2019, Utrecht 13.30u. Maak kennis met de impact van coachen, trainen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches. Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel. Kennis en inspiratie. 01 april 2019, door: ir. Systemisch Contracteren in Teamcoaching. Vanaf het eerste contact met je opdrachtgever kom je als teamcoach systemische thema's' tegen die het contracteren beïnvloeden. 12 maart 2019, door: ir. Opleiding tot Coach EQA Practitioner niveau XL.
Kaderopleiding Supervisie en Coaching NHG.
De totale opleiding levert de huisarts 120 accrediteringspunten op en duurt 30 maanden. De opleiding is voorbehouden aan huisartsen en maximaal 5 andere medisch specialisten die een aantal jaren ervaring hebben opgedaan met het werken in de praktijk. Zij moeten ooit supervisie of coaching hebben gevolgd én afgerond voor aanvang van de opleiding.
Opleiding tot Integral NLP Practitioner met Life Coaching 22 dagen Tickets, vrij, 13 sep. 2019 om 0930: Eventbrite.
Contact opnemen met de organisator van het evenement. Opleiding tot Integral NLP Practitioner met Life Coaching 22 dagen. door Personal Management, opleidingsinstituut voor NLP en Life Coaching. Venster Acties en details. Opleiding tot Integral NLP Practitioner met Life Coaching 22 dagen.
Coachopleiding, coaching en training Balansgroep.
Gratis coaching voor 45-plusser 07-01-2019. Ben je een werkende 45-plusser en vraag jij je wel eens af of je je werk nog tot aan je pensioen wil en kan doen? En wil je een gratis loopbaancheck doen? Om een goed beeld te krijgen van je kansen en mogelijkheden in je werk en in je loopbaan? Opleiding afgerond 20-02-2018.
NOBCO Coachopleidingen.
Een coachopleiding met het Europese kwaliteitskeurmerk EQA European Quality Award biedt jou de zekerheid van een goede opleiding, of je nu op zoek bent naar een coachopleiding voor bijvoorbeeld life coaching, stresscoaching, executive coaching of loopbaancoaching. Door te kiezen voor een coachopleiding met EQA-keurmerk versnel je bovendien jouw EIA-certificering.

Contacteer ons