Zoeken naar psychologie en coaching opleiding

 
psychologie en coaching opleiding
Psychologie en Coaching ISBW.
Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijknamige onderdelen uit het Bachelorprogramma. Zo kies je met deze opleiding niet alleen voor direct resultaat, maar houd je ook zicht op een verkort programma richting een volledige HBO Bachelorgraad. De opleiding Psychologie en Coaching duurt 6 maanden.
HBO Leergang Psychologie en Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Heeft u voor alle onderdelen een voldoende beoordeling behaald, dan ontvangt u het NCOI-diploma HBO Leergang Psychologie en Coaching. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 2 jaar.
opleiding coaching advocaten arbeidsrecht.
Een programma waarbij deelnemers alle stijlen ontwikkelen én worden uitgedaagd om hun eigen coaching profiel verder te ontwikkelen. Opleidingen psychologie en coaching LOI. De toepassing van psychologie en coaching is zeer breed. Na een opleiding in dit vakgebied kun je werken bij bedrijven, in het onderwijs, de gezondheidszorg of jeugdhulpverlening.
Opleiding HBO Coaching Bestuursacademie Nederland.
Psychologie van persoonlijkheidsontwikkeling. Motivatie en persoonlijke ontwikkeling. Theorie van persoonlijke groei. Methoden voor zelfinzicht en zelfanalyse. Formuleren van eigen leerdoelen. Ontwikkelen van een eigen POP persoonlijk ontwikkelplan. De module Persoonlijke groei en zelfinzicht rondt u af met een moduleopdracht. De module Coaching en begeleidingskunde rondt u af met een mondeling examen waarin uw coachingsvaardigheden worden beoordeeld. Behaalt u voor beide modules een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Coaching. Deze opleiding duurt 1 jaar.
Opleiding Open Universiteit.
Meer informatie is te vinden op www.kwatee.nl. Indien u de opdrachten van de praktijkbijeenkomsten heeft afgerond ontvangt u van de faculteit psychologie van de Open Universiteit een bewijs van deelname voor de Praktijkleergang Coaching: vanuit een positief psychologisch perspectief. Daarnaast ontvangt u, indien u het tentamen van de cursus Coaching: een psychologisch perspectief met een voldoende heeft afgerond, een cursuscertificaat. Dit cursuscertificaat kunt u inbrengen in de master of science opleiding Psychology, variant Levenslooppsychologie. De theoretische cursus is door het Nederlandse Instituut voor Psychologen www.psynip.nl geaccrediteerd voor registratie/herregistratie van psychologen in de registers Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP en Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP.
coaching praktijk coaching en counseling praktijk hbo coaching deeltijd.
Home Bachelor HBO HBO-programma's' HBO-programma Coaching. Deze opleiding wordt niet meer aangeboden. Misschien vind je onderstaande opleidingen interessant? Kijk ook eens bij. HBO Bachelor Toegepaste psychologie. HBO Bachelor Toegepaste psychologie voltijd. HBO Bachelor Counseling. HBO Bachelor Toegepaste psychologie Jeugd en kinderpsychologie. HBO Bachelor Toegepaste psychologie Psychologie en gezondheid.
Opleiding Psychologie Coaching Cursussen Psychologie Coaching NHA.
Of wil je gewoon meer weten over de psyche van de mens? Bij NHA heb je de keuze uit meerdere cursussen op het gebied van psychologie en coaching. Denk bijvoorbeeld aan Mindfulness, Kindercoach, Life Coach of Bedrijfspsychologie. Bewaren Bewaard Studie bekijken.
Counseling en coaching.
Volg de opleiding Stresscounselor en bied cliënten professionele hulp bij stress en burn-out. Thuisstudie, duur 10 maanden. Dit studiepakket voorziet u van alle kennis om mensen met een verslaving op verantwoorde wijze te begeleiden. Thuisstudie met instructie-dvd. Duur 10 maanden. Counseling en coaching. Psychologie en pedagogiek.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
Benieuwd welke opleiding in psychologie en coaching het beste bij je past? Bij vrijwel alle opleidingen kun je gratis het lesmateriaal inzien. Ga snel naar de opleiding van je keuze en vraag daar de proefles aan. Je ontvangt deze binnen enkele minuten per e-mail.
BDDB Opleidingen coaching permanente resultaten.
Bij BDDB hebben we een uniek opleidingsmodel ontwikkeld dat de recentste inzichten uit de cognitieve en sociale psychologie combineert met meer dan 20 jaar ervaring in opleidingen en coaching voor leidinggevenden. Dit garandeert de gewenste blijvende gedragswijzigingen bij de deelnemers, én bij de teams waartoe ze behoren.
Opleiding Psychologie in de Praktijk klassikaal bij Sonnevelt.
Medestudenten zijn mensen die een beter inzicht in eigen handelen en denken willen krijgen, maar ook mensen die Psychologie in de Praktijk als eerste van een aantal opleidingen volgen met het doel om zich als zelfstandig coach te vestigen. Structuur opleiding Psychologie in de Praktijk.

Contacteer ons