Op zoek naar psychologie en coaching opleiding?

 
psychologie en coaching opleiding
Mark Rabijns Psycholoog Coach Vind-een-Coach.be.
Papa, man, psycholoog, psychotherapeut, coach en in een vorig leven informaticus. Omdat ik de interactie tussen gedachten, gevoelens en gedrag beter wilde begrijpen, startte ik de studie Psychologie UGent en een 4-jarige opleiding tot Integratief Psychotherapeut AIHP. Nadien startte ik een vorming tot schematherapeut Schematherapie opleidingen Hannie Van Genderen en Loopbaancoach Arabel.
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn. Basismodule.: Rapunzel.
jarenlange ervaring in individuele coaching en teamcoachings in non-profit en profitorganisaties. Master Klinische Psychologie, systeemtherapeutische opleiding en managementsopleiding. Certificaat professionele coaching. Oprichter van Senso www.sensocoaching.be, gespecialiseerd in het ombuigen van stress en burn-out naar veerkracht en bevlogenheid. Systeemtherapeut en coach binnen Ligase, Keerbergen.
Intra Extra psycholoog Life-Coaching.
Hoewel life-coaching momenteel een opmars maakt, is het zeker geen nieuwe term of hippe rage. De term coaching zelf kennen we al heel lang in de sportwereld waar de coach de sportman of vrouw begeleidt om het beste uit zichzelf te halen zodat ze optimaal presteren. Life-coaching kan helpend zijn voor iedereen die bewuster in het leven wil staan, bewuster naar zijn eigen doelen wil leven en de vaardigheden die nodig zijn om deze doelen te bereiken sterker wenst te ontwikkelen.
Onderwijskiezer.
Psychologie: Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid Master HO. Zoek of er een opleiding is op de website van VDAB. Wil je meer weten? Human Resources Management m/v/x. Wat is, wat doet een Bedrijfspsycholoog? Je bent als bedrijfspsycholoog gespecialiseerd in de recrutering, selectie en loopbaanbegeleiding van personeel in een bedrijf. Je komt met veel mensen in contact, op alle niveau's. Je werkt vertrouwelijk en soms ben je gebonden door het beroepsgeheim. Naast psychologie heb je ook een grondige kennis van communicatietechnieken, veranderingsmanagement, coaching en bedrijfsleer.
Word je opgelicht door je coach? Psychologies magazine België.
Voor alle banale klachten tot grote levensproblemen is er een coach. De term coaching is de laatste vijftien jaar ontzettend populair geworden. Het internet ontploft met gespecialiseerde coaches die je helpen slapen, eten, werken en rusten. Maar wat is in hemelsnaam het verschil met een psychotherapeut en een psycholoog? En wat is nu weer het verschil tussen die laatsten? Simpel gesteld is een klinisch psycholoog iemand met een universitair diploma psychologie op zak.
HBO Coaching Bestuursacademie Nederland.
Persoonlijke groei en zelfinzicht. Psychologie van persoonlijkheidsontwikkeling. Motivatie en persoonlijke ontwikkeling. Theorie van persoonlijke groei. Methoden voor zelfinzicht en zelfanalyse. Formuleren van eigen leerdoelen. Ontwikkelen van een eigen POP persoonlijk ontwikkelplan. De module Persoonlijke groei en zelfinzicht rondt u af met een moduleopdracht. De module Coaching en begeleidingskunde rondt u af met een mondeling examen waarin uw coachingsvaardigheden worden beoordeeld. Behaalt u voor beide modules een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Coaching. Deze opleiding duurt 1 jaar.
Opleiding Open Universiteit.
Meer informatie is te vinden op www.kwatee.nl. Indien u de opdrachten van de praktijkbijeenkomsten heeft afgerond ontvangt u van de faculteit psychologie van de Open Universiteit een bewijs van deelname voor de Praktijkleergang Coaching: vanuit een positief psychologisch perspectief. Daarnaast ontvangt u, indien u het tentamen van de cursus Coaching: een psychologisch perspectief met een voldoende heeft afgerond, een cursuscertificaat. Dit cursuscertificaat kunt u inbrengen in de master of science opleiding Psychology, variant Levenslooppsychologie. De theoretische cursus is door het Nederlandse Instituut voor Psychologen www.psynip.nl geaccrediteerd voor registratie/herregistratie van psychologen in de registers Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP en Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP.
Coaching Voor Mij Opleidingen voor coaches. Bekijk hier een aantal coachopleidingen.
We werken met een vernieuwende aanpak van bewezen psychologie en tijdloze wijsheid. Je leert wat het beste werkt in deze coach opleiding. Word erkend gediplomeerd coach. Zodat je zelfstandig als coach aan de slag kunt of coaching kunt toepassen in je dagelijks werk.
voltijd bachelor Toegepaste Psychologie Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Bepaal je eigen leerdoelen. 1e jaar Tijdens je eerste jaar van Toegepaste Psychologie krijg je een goed beeld van je toekomstige beroep, of het bij je past en het vervolg van je opleiding. Wat leer je? Psychologische begeleiding en coaching.
Act Academie.
Opleidingen voor beginners gevorderden. ACT Academie biedt opleidingen, workshops, lezingen en retraites in de meest recente gedragstherapeutische behandelingsmodellen: ACT, mindfulness, compassie en voedingspsychologie. Een opleiding verrijkt je als hulpverlener, vanuit welke vooropleiding je ook komt. Je kan er op een frisse, empathische, levensingrijpende manier met jouw cliënten mee aan de slag, zowel in een therapeutische als niet-therapeutische context.
Psychodidact Opleidingsinstituut Psychologie.
Zowel mensen die psychologie aan de universiteit hebben gestudeerd als mensen die een HBO studie psychologie hebben afgerond kunnen zich richten op de toepassing. De BIG geregistreerde GZ-psycholoog, Psychotherapeut kan ook een Psychiater zijn en Klinisch neuropsycholoog zijn universitair opgeleid om cliënten of patiënten te behandelen. Na hun master titel hebben ze een vervolgopleiding van twee tot zes jaar gevolgd. Mensen die naar deze specialismen worden verwezen hebben zware psychische problemen, bijvoorbeeld een angststoornis of een persoonlijkheidsstoornis. Op HBO niveau kunt u het behandelende of procesbegeleidende vak leren in onze Europees erkende opleiding Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling PROFESSIONAL.

Contacteer ons