Resultaten voor opleiding psychologie en coaching

 
opleiding psychologie en coaching
Cursus Praktische Psychologie Centrum Voor Avondonderwijs.
De opleiding praktische psychologie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie.
Counseling en coaching.
Duur 10 maanden. Volg de opleiding Stresscounselor en bied cliënten professionele hulp bij stress en burn-out. Thuisstudie, duur 10 maanden. Dit studiepakket voorziet u van alle kennis om mensen met een verslaving op verantwoorde wijze te begeleiden. Thuisstudie met instructie-dvd. Duur 10 maanden. Counseling en coaching. Psychologie en pedagogiek.
Opleiding Psychologie Coaching Cursussen Psychologie Coaching NHA.
Bij de NHA heb je de keuze uit meerdere cursussen op het gebied van psychologie en coaching. Denk bijvoorbeeld aan Mindfulness, Kindercoach, Parapsychologie of Bedrijfspsychologie. Doorgrond de psyche van de mens en help coach anderen waar mogelijk. Arbeids en Organisatiepsychologie.
coaching praktijk coaching en counseling praktijk hbo coaching deeltijd.
Psychologie en coaching opleidingen ISBW. Psychologie en Coaching in deeltijd. Werk je en wil je een opleiding naast je werk volgen? Dat is mogelijk met een deeltijdopleiding van ISBW. Door de flexibele startmomenten en modulaire opbouw van de opleidingen kun je starten wanneer je wilt.
Opleiding Psychologie Coaching Cursussen Psychologie Coaching NHA.
Wil je de steun en toeverlaat zijn voor anderen en hen coachen indien nodig? Of wil jij jezelf coachen? Of wil je gewoon meer weten over de psyche van de mens? Bij NHA heb je de keuze uit meerdere cursussen op het gebied van psychologie en coaching.
HBO Coaching Bestuursacademie Nederland.
Persoonlijke groei en zelfinzicht. Psychologie van persoonlijkheidsontwikkeling. Motivatie en persoonlijke ontwikkeling. Theorie van persoonlijke groei. Methoden voor zelfinzicht en zelfanalyse. Formuleren van eigen leerdoelen. Ontwikkelen van een eigen POP persoonlijk ontwikkelplan. De module Persoonlijke groei en zelfinzicht rondt u af met een moduleopdracht. De module Coaching en begeleidingskunde rondt u af met een mondeling examen waarin uw coachingsvaardigheden worden beoordeeld. Behaalt u voor beide modules een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Coaching. Deze opleiding duurt 1 jaar.
Post HBO Psychologie en Coaching ISBW.
ISBW is al 85 jaar dé toonaangevende managementopleider van Nederland. Een ISBW-diploma wordt dan ook hoog aangeschreven door het Nederlandse bedrijfsleven. De opleiding Post HBO Psychologie en Coaching duurt 6 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd.
Positieve Psychologie RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
De RINO onderscheidt zich van andere aanbieders van cursussen en opleidingen op het gebied van coaching door haar oriëntatie op de psychologie en de psychotherapeutische referentiekaders. Voor diverse cursussen heeft de RINO accrediatie aangevraagd bij de NOBCO en de ICF. Lees meer op www.rino.nl/coach. Meer informatie over ons totale aanbod voor coaches organisatieadviseurs op www.rino.nl/coach. College voor Accreditering Huisartsen KNMG. International Coach Federation ICF. Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO. Deel deze cursus.: 020 625 08 03. Ik heb een vraag. van der Pool MCC Marianne. Marianne van der Pool is ICF Master Certified Coach, Register psycholoog NIP en psychotherapeut BIG. Richter MCC Loeke. Loeke Richter is ICF Master Certified Coach en eigenaar van SchaalvanRichter. Zij is werkzaam als executive coach, supervisor, intervisor en haptotherapeut. Sinds dertig jaar richt haar werkterrein zich zowel op particulieren als op internationale bedrijven, zowel profit als non-profit. Deze opleiding incompany volgen meer weten.
Psychologie, coaching en begeleiding Opleiding.nl.
Meer over opleidingen binnen Psychologie. Iedereen is of kent een coach. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het goed om je als coach te onderscheiden. In een opleiding Coaching ontdek jij jouw authentieke coachstijl en leer je hoe je daar de juiste doelgroep bij kunt vinden.
Opleiding Positieve Psychologie Allegre.
Ook wordt een werkboek voorzien waarin men achtergrondinformatie kan lezen over de verschillende themas die aan bod komen tijdens de opleiding. Elke Smeets is doctor in de psychologie en directeur opleidingen bij Allegre. Ze combineert haar academisch werk aan de Universiteit Maastricht met coaching en therapie in de praktijk.
Psychologie en Coaching ISBW.
Zo kies je met deze opleiding niet alleen voor direct resultaat, maar houd je ook zicht op een verkort programma richting een volledige HBO Bachelorgraad. De opleiding Psychologie en Coaching duurt 6 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd.

Contacteer ons