Op zoek naar coaching opleiding groningen?

 
coaching opleiding groningen
Coachopleiding Coachwerkplaats Onderwijs Psychologie Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
De coaches zijn studenten of al afgestudeerden van de Master Arbeids, Organisatie en Personeelspsychologie van de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens hun Master en Bachelor opleiding hebben ze naast de cursus Coaching en 2 verplichte Gespreksvaardighedencursussen een keuze kunnen maken uit diverse, voor de coachpraktijk relevante cursussen, zoals Werkmotivatie, Conflicthantering, Onderwijsvaardigheden, Groepsdynamische vaardigheden, Sociale beïnvloeding in organisaties, Macht en leiderschap, Werkstress, Personeelsontwikkeling, Personeelsselectie en Sport en prestatiepsychologie.
Opleiding Professioneel Coach Groningen Balansgroep.
Een greep uit de diverse onderwerpen.: De vier elementen willenvoelendenkendoen, de Balans-Kleurentest; Kernkwaliteiten en valkuilen; Biografisch werken, Geweldloze communicatie, Overdracht en tegenoverdracht, Transactionele analyse, Omgaan met weerstand, De Creatiespiraal, Visie/missie en actieplan, Veranderen van negatieve overtuigingen en patronen, Stressmanagement en vitaliteitcoaching, Competentiegericht coachen, Loopbaan coaching en beroepskeuze, E-coaching, Oplossingsgericht coachen, Systemisch coachen Confronterend en provocatief coachen, Lichaamsgericht coachen en wandelcoachen. Ervaringen van oudcursisten. Het werken met volledige oefentrajecten onder begeleiding is een gouden greep! Ik had niet verwacht dat de opleiding zon impact op mij zou hebben, ik ben enorm gegroeid! Wat een heerlijk jaar, fijne warme groep, hard gewerkt en veel gelachen. Niet gedacht dat ik direct met een eigen coachbedrijf zou beginnen, ik ben er klaar voor! Prima prijs/kwaliteit verhouding en vakkundige en inspirerende docenten. Eindelijk een opleiding die mij het volle spectrum van het coachen geeft in een beknopte tijdspanne. Heerlijk, zoveel werkmateriaal om direct mee aan de slag te kunnen in de praktijk! Wat mijn leerproces enorm gestimuleerd heeft, is dat theoretische modellen voortdurend toegelicht worden aan de hand van praktijkvoorbeelden. De Opleiding Professioneel Coach Groningen in het kort.
Coach opleiding Groningen Balansgroep.
Opleiding: TMA, Life loopbaancoach." Ik wil me als coach voornamelijk op loopbaan coaching gaan richten en dan is de TMA opleiding echt van toegevoegde waarde. De TMA methode kan snel inzicht geven in drijfveren, persoonlijke competenties en capaciteiten van cliënten.
De 21e eeuw coach opleiding.
Sabine Hess Training Coaching en Ontwikkeling. 9722 CA Groningen. 9471 GP Zuidlaren. Telefoon: 06 53 56 50 87. De KIBA-methode en NLP-Groningen. Inschrijven voor de nieuwsbrief. NLP Groningen Realisatie: iVendo Online Marketing en Webdesign Groningen Privacy verklaring. Go to Top. NLP Combi Plus. De 21e eeuw coach opleiding.
Expertisecentrum Groningen Opleiding Waarderend Coachen.
In het najaar starten we opnieuw met de Basisopleiding Mediation, de opleiding Family Mediation en Teamontwikkeling. Kijk onder opleidingsagenda voor meer details. Wilt u meer weten over een van onze opleidingen? Vraag dan nu vrijblijvend een brochure aan. Met veel plezier kijk ik terug op mijn ervaringen bij het Expertisecentrum Conflictmanagement. Tijdens de afgelopen jaren heb ik hier verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. Naast de inhoudelijk prima lesdagen heb ik vooral ook de persoonlijke en hartelijke benadering van de mensen van het Expertisecentrum als heel warm en bijzonder ervaren. Het enthousiasme waarmee het vak mediation naar buiten wordt gebracht is enorm en ik kan dit opleidingsinstituut dan ook van harte aanbevelen! Janneke van der Meer, MfN-Registermediator. Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen of mailen. Tel: 050-360 36 75. Open: ma-vr 0900: 1700: uur. 9718 HT Groningen.
Coachopleiding Post-HBO Wagner Group.
Intervisie: Er zijn 8 intervisieavonden in groepen van 4-5 deelnemers waarin werkvormen worden geoefend. Verplicht: 1 Oefendag Coaching. Facultatief: Er zijn regelmatig Oefendagen Coaching en er wordt eenmaal per jaar een dag voor Zelfstandige Praktijkvoering georganiseerd. Type educatie: Post-HBO. Vooropleiding: De opleiding vereist een HBO leer, denk, of ervaringsniveau.
Professioneel coachen Hanze Professionals.
U maakt opnames van uw werkzaamheden als coach. Verder schrijft u een essay over enkele theoretische aspecten van coaching. Leerjournaal, opnames en essay zijn onderdeel van de toetsing van uw bekwaamheden als coach en van uw leerproces. U rondt de opleiding af met een persoonlijke presentatie waarin u uzelf profileert als coach. De opleiding Professioneel Coachen is erkend door NOBCO. Bij succesvolle afronding van de gehele opleiding kunt u zich laten registeren als Erkend Coach. De opleiding heeft onlangs een NOBCO/EMC EQA-accreditatie gekregen op Practitioner niveau. Doelgroep Professionals en leidinggevenden die werken als coach, begeleider, loopbaan of PO-adviseur, docent of supervisor. Instroomniveau Aantoonbaar hbo of universitair werk en denkniveau in combinatie met enkele jaren werkervaring op Hbo-niveau. Een entreegesprek maakt deel uit van uw toelatingsprocedure. Duur 12 maanden 18 dagen op de donderdagen. Tijdsinvestering 524 uur, inclusief bijeenkomsten. Bijkomende literatuurkosten: circa 250., Locatie Groningen, locatie Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven.
Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. U kunt kiezen uit een. Coaching: 12 opleidingen in Groningen. HBO Bacheloropleiding 1. Toon alle niveau's.' Toegepaste Psychologie 45. Aanbesteden en Contracten 4. Algemeen Technische Opleidingen 1.
107 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Groningen vergelijken op Springest!
MBO Teambuilding en Coaching. date_range Maandag 10 september 2018 in Groningen en 33 andere data. Na afloop van deze opleiding bent u in staat om doelgericht samen te werken in een team en effectief coachen. Doelgroep Deze opleiding is on.

Contacteer ons