Op zoek naar opleiding coaching en psychologie?

 
opleiding coaching en psychologie
Psychologie en Coaching ISBW.
Zo kies je met deze opleiding niet alleen voor direct resultaat, maar houd je ook zicht op een verkort programma richting een volledige HBO Bachelorgraad. De opleiding Psychologie en Coaching duurt 6 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd.
Psychologie en Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Of bekijk alle opleidingen. Meest bekeken Psychologie en Coaching. HBO Bachelor Toegepaste Psychologie. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding. Bekijk deze opleiding. HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding. 6 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Psychologie 1 jaar. 12 maanden HBO-programma.
Vind een opleiding VDAB.
Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding!
Clinic coachen met paarden Hippische opleidingen.
De perfecte harmonie tussen jou en je paard is geen vanzelfsprekendheid. Opdat mens en paard succesvolle partners kunnen worden, is kennis van de natuur van het paard een must. In onze opleiding presenteren vakmensen hun benaderingswijze om de psychologie van het paard beter te begrijpen.
Cursus Praktische Psychologie Centrum Voor Avondonderwijs.
Al jaren geef ik de opleidingen Praktische en Klinische Psychologie, alsook de cursus Stresscoach neem ik voor mijn rekening, zegt Evlin. Maar die kennis heb ik tevens verwerkt in de cursus Wedding Planner, waar meer psychologie aan te pas komt dan men op het eerste zicht zou denken. Docente en coach Veerle Mertens altijd bezig met het gedrag van mensen. Het intrigeert haar waarom ze bepaalde dingen doen en laten, hoe ze communiceren, wat hen motiveert, wat hen stress bezorgt, enzovoort. Als eigenaar van Consento, een bedrijf gespecialiseerd in training en coaching rond stressmanagement en communicatie, kan ze doen waar ze het meest van houdt: iedereen" helpen om de best mogelijke versie van zichzelf te worden.
Counseling en coaching.
Word stiefgezincoach en bied samengestelde gezinnen professionele ondersteuning bij relatieproblemen. Thuisstudie, duur 6 maanden. ABvC erkend diploma. Volg de opleiding Wandelcoach en maak intensief kennis met een van de meest effectieve coachvormen ooit! Counseling en coaching. Psychologie en pedagogiek. Bekijk alle studies.
Opleiding Psychologie Coaching Cursussen Psychologie Coaching NHA.
Of wil je gewoon meer weten over de psyche van de mens? Bij NHA heb je de keuze uit meerdere cursussen op het gebied van psychologie en coaching. Denk bijvoorbeeld aan Mindfulness, Kindercoach, Life Coach of Bedrijfspsychologie. Bewaren Bewaard Studie bekijken.
Opleiding Toegepaste Psychologie AP Hogeschool.
Uitleg: Je moet 5 opleidingsonderdelen kiezen. Vorming en coaching. Interculturele diagnostiek en begeleiding. Capita selecta kinderen. Na je opleiding. Meteen aan de slag. Na de bacheloropleiding Toegepaste Psychologie zijn er heel wat mogelijkheden. Je kan aan de slag in de geestelijke gezondheidszorg, de psychiatrie, als zelfstandige of als coach.
In welke opleiding staan psychologie en coaching centraal? Springest.
In welke opleiding staan psychologie en coaching centraal? Vraag gesteld door heer/mevrouw Hesterman.: Onderwerp: Ik zoek een opleiding waarin psychologie en coaching centraal staan. Motivatie: Ik wil mensen die vastlopen begeleiden en sturen om de kern van hun valkuilen te spiegelen en te ontdekken.
Coachen als professie I RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
De leergang Coachen als Professie is onderdeel van de route RINO Senior Certified Coach die erkend is door de International Coach Federation ICF. De RINO onderscheidt zich van andere aanbieders van cursussen en opleidingen op het gebied van coaching door haar oriƫntatie op de psychologie en de psychotherapeutische referentiekaders.
Opleiding Positieve Psychologie Allegre.
Ook wordt een werkboek voorzien waarin men achtergrondinformatie kan lezen over de verschillende themas die aan bod komen tijdens de opleiding. Elke Smeets is doctor in de psychologie en directeur opleidingen bij Allegre. Ze combineert haar academisch werk aan de Universiteit Maastricht met coaching en therapie in de praktijk.

Contacteer ons