Meer resultaten voor opleiding coaching en psychologie

 
opleiding coaching en psychologie
Opleiding Toegepaste Psychologie AP Hogeschool.
Via een verkort traject behaal je een extra bachelordiploma Sociaal-cultureel Werk 60 SP, Maatschappelijk Werk 60 SP, Personeelswerk 60 SP of Orthopedagogie 63 SP Of misschien zegt een master Psychologie je wel wat? Of je volgt nog een postgraduaat specifiek rond coaching 20 SP. Toegepaste Psychologie goes international. We proberen de culturele diversiteit die ons werkveld zo typeert maximaal te integreren in de opleiding. Daarom krijg je ook heel wat internationale mogelijkheden. We halen regelmatig buitenlandse gastsprekers naar de campus. En we staan stil bij hoe je job er in het buitenland kan uitzien en focussen in de lessen op interculturele verschillen.
Academici waarschuwen voor fake" education: opleiding kindercoach zonder ooit een kind te zien VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel
De academici die de open brief hebben geschreven, roepen op om kritisch te zijn tegenover dat soort instellingen en de opleidingen die ze aanbieden. Dat" je kapper kan worden van thuis uit, daar hebben we op zich niet zo veel problemen mee, maar je kan ook een opleiding kindercoach of kinderpsycholoog volgen zonder ooit een kind te hebben gezien, legt Katleen Gabriels in De" afspraak" uit. Het" gaat daarbij ook over omgaan met kinderen met autisme." Moet" de overheid ook tussenkomen in zulke nepopleidingen, vraagt Gabriels zich luidop af. De bedrijven op zich krijgen wel geen subsidies, maar u kunt er wel met opleidingscheques betalen of met de kmo-portefeuille n.v.d.r: daarmee kunnen zelfstandigen een deel van hun opleiding financieren. Dat is natuurlijk wél overheidsgeld. Gabriels wijst ook met een beschuldigende vinger naar de VDAB Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling. Wie" daar zoekt op de term psychologie, krijgt resultaten die allemaal verwijzen naar die privéondernemingen."
Alle cursussen, bijscholing en opleiding ivm therapie en coaching op een rij VindeenTherapeut.be.
Alle vormen van cursussen, trainingen, opleidingen of infomomenten. Selecteer een type en vind de cursus, workshop of bijscholing die je zoekt. Vind een activiteit. Vind een bijscholing. Vind een coaching opleiding. Vind een cursus. Vind een groepstherapie. Vind een infosessie.
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn. Basismodule.: Rapunzel.
jarenlange ervaring in individuele coaching en teamcoachings in non-profit en profitorganisaties. Master Klinische Psychologie, systeemtherapeutische opleiding en managementsopleiding. Certificaat professionele coaching. Oprichter van Senso www.sensocoaching.be, gespecialiseerd in het ombuigen van stress en burn-out naar veerkracht en bevlogenheid. Systeemtherapeut en coach binnen Ligase, Keerbergen.
Act Academie.
Opleidingen voor beginners gevorderden. ACT Academie biedt opleidingen, workshops, lezingen en retraites in de meest recente gedragstherapeutische behandelingsmodellen: ACT, mindfulness, compassie en voedingspsychologie. Een opleiding verrijkt je als hulpverlener, vanuit welke vooropleiding je ook komt. Je kan er op een frisse, empathische, levensingrijpende manier met jouw cliënten mee aan de slag, zowel in een therapeutische als niet-therapeutische context.
toegepaste psychologie VIVES.
vhechtscheiding en de kinderen. coaching à la carte van de cliënt. drienamisch werken binnen de driehoek cliënt-familie-begeleider. in dialoog met het cliëntsysteem. kansarmoede en multiprobleemgezinnen. oplossingsgericht denken en werken. problemen aanpakken met het cliëntsysteem. keuzetrajecten sociaal-agogisch werk. keuzetraject zondernemen: iedereen winst. keuzetraject herstelgericht en verbindend werken. keuzetraject jong geweld. keuzetraject migratie en intercultureel werken. keuzetraject preventie 2.0: creatief communiceren en overtuigen. keuzetraject samen stad maken. specialisatiemodule bemiddeling in de laatste levensfase en bij het levenseinde. specialisatiemodule bemiddeling in familiale zaken. specialisatiemodule bemiddeling sociale zaken. postgraduaten sociaal-agogisch werk. postgraduaat duurzame ontwikkeling. postgraduaat in de contextuele gedragstherapie. postgraduaat in de gestalttherapie. postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie. postgraduaat orthopedagogisch management ik als leidinggevende en mijn team. postgraduaat orthopedagogisch management mijn organisatie in een veranderende context. postgraduaat psychotherapie in de interactionele vormgeving. postgraduaat relationeel begeleiden: zorgzaam op weg met mensen. SMOG-cursus voor professionals. spellenarchief: individuele navormingen. executieve functies en spellen. individuele spellen in een therapeutische situatie. spellen in de ouderenzorg. spellen om sociale en emotionele vaardigheden te oefenen. spellenarchief: teamgerichte navormingen. arbeids en organisatiepsychologie. schoolpsychologie en pedagogische psychologie.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Heb je minstens 60% behaald, dan ben je geslaagd en ontvang je per post het diploma Praktische Psychologie. Hiermee kan je dan meteen solliciteren voor je droombaan als course.professionName. Wil je als zelfstandige je eigen zaak starten, dan heb je ook het attest Bedrijfsbeheer nodig. Je volgt hiervoor onze opleiding en legt het examen af bij de Centrale Examencommissie vanaf september 2018 kan je dit ook gewoon bij onze school afleggen.
Opleidingen individuele coaching met blijvende resultaten voor elke deelnemer.
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWDE COACHING. Hier opnieuw geen tips en tricks of gratuite theorieën die misschien wel aantrekkelijk zijn, maar geen wetenschappelijke onderbouw hebben. Onze technieken zijn gebaseerd op de recentste onderzoeken uit de sociale en cognitieve psychologie. Wat anderen zeggen. Piet stands out as very experienced and insightful coach, with a unique ability to bring out the hidden potential in people.
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
Event en projectmanagement. Bachelor na bachelor in het onderwijs: zorgverbreding en remediërend leren. Financie en verzekeringswezen. tekst video audio online. Pedagogie van het jonge kind. Opvoeding en coaching. Logopedie en audiologie. test 2 opleiding die voorbij is. Afgelopen sinds: 8/09/2016.
Opleiding tot professioneel coach.
Opleiding tot professioneel coach. Droom jij ervan om te coachen als een professional of om een heus professioneel coach te worden? Zit je soms wat krap in vaardigheden om blokkades bij je interne klanten en/of medewerkers te ontwarren? Wil je veel meer kunnen werken vanuit sterktes, mogelijkheden, de positieve psychologie en die de Solution Focus methode ons aanreikt?
Breakfast@Faresa.
Organisatie of werknemers. Individuele coaching of in groep? Welzijn op het werk. Welzijn op school. Omgaan met pesten. Omgaan met stress. Employee assistance program. Opleiding burn out. Individuele psychotherapie of in groep? Werken bij Faresa. Heb je niet meteen tijd voor een uitgebreide opleiding of wil je kennismaken met Faresa gekoppeld aan een interessante topic? Dan is breakfast@Faresa zeker iets voor jou. Elke maand serveren wij een lekker ontbijt gekoppeld aan een inspirerende sessie binnen onze expertise Welzijn op het werk. De plaatsen zijn beperkt dus vergeet je niet vooraf in te schrijven om zeker te zijn van je plaats. MA 25 FEBRUARI 2019 / 9u-11u / Faresa Leuven. Vanuit de kennis over positieve psychologie en gedragswetenschappen hebben we het over mentale veerkracht of flexibiliteit om stressoren op het werk en thuis te leren herkaderen om optimaal te functioneren.

Contacteer ons