Resultaten voor holistische opleiding coaching

 
holistische opleiding coaching
Holistisch Voedingscoach hoe word je dat? Vegadutchie.
Voor deze opleiding is veel expertise nodig, en die heeft onze docent Anna Kruyswijk in huis. Zij zit al 30 jaar in het vak, is een ware autoriteit, en kent zowel de reguliere kant als de holistische energetische kant van voeding.
Coaching en massage: een krachtige combinatie Sonnevelt Opleidingen.
Welke opleiding past bij jou? Doe de studiekeuzetest! Home Artikel Coaching en massage: een krachtige combinatie. Coaching en massage: een krachtige combinatie. Coaching en massage in één praktijk is wellicht niet voor iedereen een logische combinatie. Massage is immers vooral een therapie bij lichamelijke problemen, terwijl coaching vooral kan helpen bij het maken van keuzes en het goed inrichten van het leven. Daarmee is massage iets lichamelijks, terwijl coaching vooral over het psychische gaat. Die scheidslijn tussen lichamelijk en geestelijk is typisch iets voor de Westerse geneeskunde. In de Oosterse geneeskunst is de combinatie van coaching en massage wel heel logisch. De meeste coaching en massage-praktijken gaan dan ook uit van een Oosterse, holistische benadering van het lichaam.
Opleiding voor gelukscoach.
In deze opleiding leer je. effectieve PPI's' P ositieve P sychologische I nterventies en holistische interventie methodes die je kijk op het leven zullen veranderen, niet alleen op hoe je je voelt, maar ook hoe je brein mind funtioneert, je identiteit werkt en hoe je je geluksbewustzijn kunt verhogen.
Holistisch Coach-Counselor Leren door ervaren Yoga International.
Deze door de SNRO als post-hbo conform geaccrediteerde opleiding is een veelzijdige opleiding in holistische coaching en counseling van cliënten met vragen op alle levensgebieden, of het nu gaat over gezondheid, relaties, seksualiteit, werk of spirituele groei. Trompstraat 1 1271 TA Huizen 030 8906600.
Holistisch Therapeut Opleiding Wielwerk Opleidingen.
Als afgestudeerd holistische therapeut kun jij je, als jij dat wilt, aansluiten bij een beroepsvereniging, zodat zorgverzekeraars de coaching, counseling of therapie die je aanbiedt geheel of gedeeltelijk vergoeden. Onze opleiding is namelijk geaccrediteerd door het KTNO. De holistisch therapeut opleiding van Wielwerk Opleidingen is een erkende therapie opleiding.
Unieke Holistische Opleiding.
Holistisch, sensitief, coaching. Leer een kind te begeleiden en. help een kind te worden wie hij/zij is. Kom naar de open dag en download de brochure. De eerstvolgende open dag is gepland op 1 juni 2019 en 15 juni 2019. Bezoek de open dag Download de brochure. Hier vind je informatie over onze korte en bondige opleiding tot Energetisch kindercoach.
Cursussen / Opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut Holistisch Energetisch Therapie Centrum Digitale Sociale Kaart Nederland.
Cursussen / Opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut. Mensen opleiden tot zelfstandig werkend natuurtherapeut; indien gewenst met coaching en begeleiding. Wij werken met de mensen aan een manier om gezonder te worden door lichaam; ziel en geest in evenwicht te brengen met behulp van bepaalde therapien.
Holistic Life Coach Nikolai Baas Coaching Lifecoaching HaarlemHolistic Life Coach Haarlem Nikolai Baas.
Jurre Holistische Coaching. Jurre Holistische Coaching. Jurre van den Bosch. Een nieuw begin vormgeven Coaching met en zonder paarden. Opleiding Zijnsoriëntatie Haarlem. Coaching voor hoogopgeleide, perfectionistische en hooggevoelige vrouwen. Gertrud de Witte. Trouw aan jeZelf life coaching leef je essentie.
Willeke Huijsmans Simply Bee holistisch therapeut, coach Simply Bee.
Wat zeggen anderen? Waarom coaching therapie? Doen wat je leuk vindt. Betekenis Simply Bee. Verhalen uit de praktijk. Home Over mij. Mijn naam is Willeke Huijsmans 1969 en ik woon samen met Marcel, dochters Puck en Cato en poezen Glinster en Spetter in Rotterdam-Hillegersberg. Opleiding en ervaring.
Thuiscursus Allround Holistische Gezondheidszorg.
Hieronder lees je welke modules je volgt in de opleiding Allround Holistische Gezondheidszorg. Tijdens deze module komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod. De verschillende vormen van coaching, eigenschappen van een goede life coach, voorbereiden en uitvoeren van een intake-gesprek, duidelijk communiceren met je cliënten, begripvol leren luisteren, doelen formuleren en een actieplan opstellen en het geven en ontvangen van feedback.
Opleiding Helend Kindcoach Kindercoaching Opleiding Kindercoach.
De opleiding is toegankelijk voor een ieder die zich wil verdiepen in individuele coaching aan kinderen door middel van kunstzinnige, lichaamsgerichte, mind en hartgerichte interventies en met gebruik van helende verhalen, waarbij een holistische visie en werkwijze centraal staat. Het instapniveau voor deze opleiding is HBO, of MBO4 met relevante bijscholingen.

Contacteer ons