Meer resultaten voor coaching opleiding belgie

 
coaching opleiding belgie
OneManagement management opleiding, training, coaching, persoonlijke ontwikkeling in België.
Onthaal aan de balie en aan de telefoon. Opleiding van lesgevers. Tijdsbeheer en prioriteiten. Verandering beleven en doen beleven. SenseCare: behandeling van burn-out in de onderneming. Coaching van managers. SenseCare aangesteld als dienstverlener voor het pilootproject rond burn-out van FEDRIS.
Opleiding voor gelukscoach.
Je bent na de opleiding in staat om de interactieve oefeningen toe te passen op werk dan wel in je persoonlijk leven, omdat je bewustzijn is verhoogd. Je ervaart meer levensgeluk, betekenis, flow en verbondenheid. Je krijgt tijdens de opleiding gratis toegang tot de meditatie training en coaching in de praktijk, boordevol tips en meditaties om je geluksgevoel bewustzijn te ondersteunen.
Inspirerend coachen Arteveldehogeschool Gent.
U bent hier. Home Opleidingen Postgraduaat Inspirerend coachen. Je wil coaching inzetten als een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, en communicatie en samenwerking te optimaliseren? In je organisatie of bedrijf werken aan een coachend klimaat dat dynamiek en enthousiasme bevordert bij je collega's, cliënten of medewerkers?
KATA coaching Opleidingen.
Naast de syllabus ontvangt elke deelnemer eveneens dit gratis boek. Goede, uitgebreide uiteenzetting van het onderwerp Kata Coaching. Edwin MIES FOKKER ELMO BV. Inhoudelijk zeer sterke cursus, gebracht door gemotiveerde docenten met de nodige praktijkervaring om het theoretische aspect te linken aan reële situaties. Nic ZANNI BELGOPROCESS NV. J ohan BATSLEER is Senior Consultant bij Amelior. Als voormalig competentie-manager bij Picanol te Ieper zet hij nu zijn expertise in voor onze klanten. Zijn specialisatie ligt vooral op het vlak van opleiden, begeleiden en coachen van verbeteringsteams en dit zowel op het vlak van Six Sigma, Lean als 20 Keys. Ook het in kaart brengen en optimaliseren van het menselijk potentieel is één van zijn specialiteiten. Zo begeleidde hij reeds verscheidene bedrijven bij de invoering van een programma om meer betrokkenheid te krijgen bij de medewerkers. Lean Verbetermethodieken Projectmanagement. VRIJBLIJVENDE OFFERTE INCOMPANY OPLEIDING.
6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach Annita Rogier.
Training: Duurzame inzetbaarheid voor alle leeftijden, met specifieke aandacht voor 45 voor HR, managers. Workshop: Advanced Career Coaching: Future proof employability designer. Workshop: Omgaan met stress: voor mensen met stressklachten of zij die dat willen voorkomen. Opleiding: 6 daagse opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach.
Opleiding tot coach.
opleiding coaching hbo den haag. opleiding coaching hbo groningen. opleiding coaching han. opleiding coaching haarlem. opleiding coach in de gezondheidszorg. opleiding coach in het onderwijs. opleiding coach in de zorg. opleiding coach in belgie. opleiding coach icm. opleiding coaching in het onderwijs.
Wandelcoaching Wandelcoach Opleidingen Het Coach Bureau.
Het Coach Bureau staat voor helderheid, eenvoud en concrete resultaten. We ontwikkelen en geven sinds 2004 wandelcoachingprogrammas en wandelcoachopleidingen. We bieden als enige in Nederland de geaccrediteerde post-Hbo opleiding tot Register Wandelcoach aan. De Wandelcoach Opleiding. Opleiding tot Register Wandelcoach.
Opleidingsinstituut geweldloos communiceren Vine.
Jan van Koert richt zich volledig op het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie en voert dit vanuit Vine training en coaching uit als opleider, auteur, mediator en teamcoach. Het is de missie van Jan van Koert om de kennis van en vaardigheid in Geweldloze Communicatie voor een breed professioneel publiek toegankelijk te maken.
Home De Kleine Tiki School voor kunst, coachen persoonlijke ontw.
Heb je zin om je creativiteit te laten stromen, jezelf kunstzinnig uit te dagen én je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling de ruimte te geven? Ontdek tijdens de open dag van De Kleine Tiki in Assen of de opleiding bij jou past.
Leergang Verbindend Coachen Jenny Giezeman Coaching Leadership.
De mogelijkheid heeft tot coaching in je werk. Minimaal 2 dagen introductietraining Verbindende Communicatie in je werk of vergelijkbaar. Op verzoek kan een speciaal introductieprogramma op maat worden samengesteld. Hoe is deze opleiding opgebouwd? Het programma van de leergang bestaat uit.:
Tweetakt Inspirerende en praktijkgerichte opleiding, training en coaching.
Wij zijn hier enorm blij mee en overtuigd van de impact. John Ongenae, Training coaching, Group Peeters. Ik heb echt veel gehad aan de opleiding Presentatietechnieken. Ik ontdekte dat ik rustiger moet presenteren en niet zoveel in één keer moet vertellen.

Contacteer ons