Op zoek naar coachingspraktijk opzetten?

 
coachingspraktijk opzetten
ZZP-coach: In 10 weken naar je droombedrijf.
Ik wilde inhoudsopgaven bij trainingsmaterialen, dus leerde ik mezelf de fijne kneepjes van Word. In diverse banen en baantjes leerde ik prijsberekeningen opzetten, projectplannings en voortgangsoverzichten, maakte ik offertes, hield urenverantwoordingen bij en schreef blue prints. En ik werd betrokken bij het ontwikkelen van jaarplannen en leveringsvoorwaarden.
Agnes van der Ster Coaching en Counseling Zoetermeer.
Dat was de drijfveer een praktijk te starten als professioneel coach, counselor en EMDR therapeut. Ik vind het een voorrecht om mensen, zowel privé als binnen organisaties, te mogen begeleiden in hun ontwikkeling op weg naar persoonlijk welbevinden en succes.
Kansrijk! Een stap verder. Kindercoach en opvoedpraktijk Vaassen tekening MARIT, 6 jaar.
Ik schenk tijdens een theekransje thee koffie of wat anders en aandacht en met elkaar praten we over bijvoorbeeld de opvoeding van je kinderen, je drukke leven als partner van, moeder van, collega van Kortom een avondje even uit de sleur en aandacht voor jouzelf voor maar 15.
Via outplacement eigen bedrijf als coach beginnen? Carriretijger Forum.
Ik wil eigenlijk al jaren een coachingsopleiding doen en een eigen bedrijfje daarin gaan beginnen en nu kwam ik op internet ook outplacementbureaus tegen die je begeleiden in het opzetten van een eigen bedrijf. Zijn er mensen die daar ervaring in hebben?
Coaching for Kids Wie ben ik.
Het geeft enorm veel voldoening om kinderen op zulke momenten te coachen en hen een steuntje in de rug te kunnen bieden. Daarom besloot ik een c arrière s witch te maken en te starten met een eigen praktijk voor kindercoaching.
Websites voor coach en trainer Tijdvooreensite.
Cliënten vinden steeds gemakkelijker hun weg naar coaching en begeleiding via het internet. Het is dus belangrijk dat je online vindbaar bent. Met een professionele website die in beeld en tekst helder verwoordt wat je doet, en hoe je dat doet.
Waarom je als beginnende coach NIET met alleen high-end producten moet starten Kick Ass Business Coach voor Coaches en Therapeuten.
En heel vaak compleet onnodig; door levenservaring en opleiding en het feit dat ze zelf in de meeste gevallen hetzelfde pad bewandeld hebben zijn ze écht goed in wat ze doen. Door de resultaten van hun klanten groeit dat vertrouwen.
Opleiding Eigen coachpraktijk starten Europees Instituut.
Misschien droom je van een eigen praktijk maar denk je dat dat voor jou niet is weggelegd of durf je de eerste stappen richting eigen ondernemerschap nog niet te zetten. Hoe doe je dat eigenlijk: een succesvolle eigen praktijk opzetten voor particuliere en/of zakelijke klanten?
Een eigen praktijk starten VvAA.
De VvAA adviseur zorgt ervoor dat u helemaal klaar bent om de praktijk te starten of tot de maatschap toe te treden en adviseert over de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, hoe u uw patiënten en andere zorgverleners inlicht en hoe u certificering realiseert.
Coaching voor start-ups.
NLgroeit helpt ondernemers helpen met hun de groeirealisatie, door hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een mentor, opleiding of andere dienst die kan bijdragen aan groei. Venture café is een wekelijks café voor innovatieve ondernemers waar kennis wordt gedeeld en genetwerkt.
Cursus Eigen coachingsbureau starten LOI.
Na afloop van de cursus Eigen coachingsbureau starten heb je alle kennis en vaardigheden opgedaan om een eigen coachingsbureau te runnen en als een bekwame coach te functioneren. Je kunt een coachingsplan opstellen, gesprekstechnieken gebruiken, individuen én groepen coachen en een ondernemingsplan schrijven.

Contacteer ons