Resultaten voor coachingspraktijk opzetten

 
coachingspraktijk opzetten
ZZP-coach: In 10 weken naar je droombedrijf.
Ik wilde inhoudsopgaven bij trainingsmaterialen, dus leerde ik mezelf de fijne kneepjes van Word. In diverse banen en baantjes leerde ik prijsberekeningen opzetten, projectplannings en voortgangsoverzichten, maakte ik offertes, hield urenverantwoordingen bij en schreef blue prints. En ik werd betrokken bij het ontwikkelen van jaarplannen en leveringsvoorwaarden.
Ocasys: Toon vak Coaching.
zelfstandig een coachtraject kunnen opzetten., de inhoud van verschillende fasen en gesprekstypen van een coachingstraject kennen en kunnen uitleggen., een coachcontract kunnen maken., de cognitieve gedragmatige benadering kunnen toepassen in een coachingstaject., weten hoe diverse andere psychologische theorie├źn en benaderingen in de coachingspraktijk worden toegepast.
6 essentiele stappen tot een bloeiende coachpraktijk.
Als je echt een eigen praktijk wilt opzetten en coachen niet als een hobby beschouwd, moet je anders gaan denken. Veel beginnende coaches blijven dan ook steken in het coach-zijn en vergeten dat ondernemen meer is dan enkel je passie uitvoeren, winst is ook belangrijk.
Start je eigen praktijk.
Als coach, counsellor, masseur, healer, reader, yoga, meditatie en dansdocent, begeleider, trainer en therapeut ben je doorgaans genoodzaakt om je eigen praktijk te starten. Dit is hoe mensen die hun spirituele opleiding hebben afgerond het vaak zien, als een noodzaak.
Cursus Start uw eigen praktijk CIVAS Opleidingen.
Met de cursus Start uw eigen praktijk leert u in zes maanden alle aspecten van het zelfstandig ondernemerschap en het opzetten van een eigen praktijk kennen. Ondernemingsplan, administratie, marketing, praktijkinrichting, de omgang met cli├źnten, intakegesprekken, wettelijke regels, tarieven, beroepsverenigingen, verzekeringen, wet BIG en meer!
Online coaching Praktijk PINK.
Het voordeel van online coaching is dat obstakels als geld, tijd en afstand geen rol meer spelen. Wil jij coaching voor jezelf, los van jouw kind? Of wil je begeleid worden zodat je leert hoe je jouw hoog gevoeligheid als kracht kan inzetten?
Samen werken aan nieuw perspectief LiMoen Coaching.
Projectmanagement is bij LiMoen Coaching in de juiste handen. Als professioneel generalist en pionier is LiMoen Coaching deskundig in het opzetten van vrijwilligersorganisaties, maatjesprojecten en leerwerkbedrijven gericht op sociale activering en re-integratie. Een voorbeeld hiervan is de Werkbank Drechtsteden zie links.
De 4 geheimen van zzp-ers met een goed inkomen Business coach voor zzp'ers.'
De website die ze bij de start van haar bedrijf had laten maken trok amper bezoekers, aan sociale media kwam ze niet toe. Een eigen praktijk als coach, mensen helpen. Dat leek haar geweldig. Maar zou ze genoeg klanten kunnen vinden?
Coaching voor startups.
Dutchbasecamp helpt ondernemers internationaal op te schalen. Dit doen ze door coaching, training, events en het bieden van een netwerk. New Venture heeft tot doel Nederland innovatiever te maken. Zij ondersteunt bedrijven middels coaching, workshops, pitchtrainingen, feedback op hun plannen en netwerkbijeenkomsten.
Start je eigen coachingspraktijk Afrekenen bij Albert Sonnevelt.
In deze online training worden al je hoe vragen beantwoord als het gaat om het opzetten van of het succesvoller maken van je eigen coachingspraktijk. Je gaat ontdekken hoe je juist in deze nieuwe tijden een succes van je praktijk kunt maken.
Erkende NLP Coach opleiding is een unieke kans UNLP.
Het antwoord is een absolute JA, maar. Hoe snel kun je geld gaan verdienen als een professionele coach? Geloof me, het opzetten van een coachingspraktijk zal een uitdaging worden. Ik zou liegen als ik zeg dat het allemaal gesneden koek is en gemakkelijk word.

Contacteer ons