Op zoek naar organisatie coaching opleiding?

 
organisatie coaching opleiding
Leergang Professionele Coach Jenny Giezeman Coaching Leadership.
Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren. Voor Nederlandse deelnemers.: Woon je in Nederland? Tussen Nederland en België is geen btw verschuldigd, indien jij of de organisatie waarvoor je werkt over een btw-nummer beschikt. Na je inschrijving bezorgen we je een intakeformulier. Wanneer je dat ingevuld en ondertekend aan ons hebt terug bezorgd, is je inschrijving definitief. We bevestigen je inschrijving schriftelijk. Je ontvangt ook een zogenaamd leerdoelformulier om met focus te kunnen deelnemen en een uitnodiging met daarin alle praktische informatie over de data, locatie, werktijden, etc. Bel 32 0479 21 70 36 of mail ons voor meer informatie. Sinte Veerledreef 7. Tel: 32 0479 21 70 36. 2018 Jenny Giezeman Coaching Leadership.
Coaching voor organisaties Schouten Nelissen.
Wij ontzorgen en helpen organisaties om grip te krijgen op kwaliteit, effect en kosten van coaching. Coaching advies aanvragen Download brochure. Sparren met adviseur? Weten wat de mogelijkheden zijn voor coaching in jouw organisatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze coach adviseurs.
Opleiding: 6 daagse opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach Annita Rogier.
Workshop: Advanced Career Coaching. Opleiding: 6 daagse opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach. In deze zesdaagse opleiding leer je loopbaangesprekken voeren en een loopbaancoachee of een outplacementkandidaat naar passend werk begeleiden. Wat leer je in deze opleiding? Na deze opleiding kan je het beroep van intern of extern loopbaancoach, outplacementconsultant en loopbaanadviseur uitoefenen.
Opleidingen 124 PerCo.
PerCo is gespecialiseerd in het ontwerpen en het uitvoeren van ontwikkelingstrajecten voor leiderschap en sociale vaardigheden. We doen dit voor alle niveaus in de organisatie, van directie tot medewerkers en zowel individueel als in groep. Daarnaast leiden we mensen op tot coach in onze Masterclass Evidence Based Coaching of tot facilitator in onze Masterclass Group Facilitation.
Training Coaching Ucare.
Uw personeel is het belangrijkste kapitaal van uw bedrijf. Binnen het verhaal van competentie, career en talentmanagement is blijvend investeren in de vorming en opleiding van werknemers een absolute voorwaarde tot succesvol ondernemen. Ucare biedt coaching en trainingen aan voor o.a. Omgaan met conflicten en moeilijke situaties. Functionering en evaluatiegesprekken. Mentale veerkracht versterken. Studies en onderzoeken tonen aan dat het aantal werknemers dat vandaag kenmerken vertoont van ongezonde stress, bore-out of burn-out constant stijgt. Bij veel bedrijven en organisaties zijn deze themas jammer genoeg nog steeds taboe. Toch zijn het vaak uw meest gemotiveerde en betrokken medewerkers die als eerste slachtoffer worden van hun inzet, betrokkenheid en drang naar presteren. Ucare helpt uw organisatie op een andere en gedurfde wijze om te gaan met stress en burn-out bij uw medewerkers.
Service Management Opleidingen 2Grips.
Home / Opleiding en coaching. Opleiding en coaching Nancy De Cuyper 2018-06-11T1308400000.: 2Grips coacht uw medewerkers, teamleiders en managers. In house, op maat en met aandacht voor de eigen praktijksituatie. 2Grips is in staat om trainingen te leveren die zijn afgestemd op de situatie van de klant. Zo wordt bereikt dat uw medewerkers de theorie meteen toegepast zien op hun eigen praktijksituatie, wat de waarde van de trainingen enorm vergroot. De doelstelling van onze trainingen ligt dan ook meer bij het leren toepassen van de theorie dan bij het uit het hoofd leren van alle rijtjes en regeltjes teneinde een examen te behalen. Het examen succesvol afleggen is natuurlijk een prachtige toegift, maar kan vaak ook bereikt worden via enkel zelfstudie. Het kunnen spiegelen van de eigen situatie ten opzichte van de theorie, is daarentegen van grote waarde. Trainingen zijn klassikaal en worden bij klanten in house gegeven waardoor de deelnemers zich niet hoeven te verplaatsen. Door de trainingen in een groepsverband, binnen de eigen organisatie te doen, ontstaat de mogelijkheid tot discussie over en reflectie van de eigen situatie en de mogelijkheden tot verbetering.
Personeelsbeleid en teamcoaching SYNTRA Limburg.
Bespaar op je opleiding. Heb je vragen over deze opleiding? Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Is deze opleiding iets voor jou? Over de cursus. Dit onderdeel heeft tot doel een team in de organisatie sterker te maken.
Quality Coaching Onze organisatie.
Quality Coaching werkt reeds sinds 1997 nauw samen met het IPV dat opleiding, personeels en organisatieadvies aanbiedt aan de voedingsindustrie PC 118 en PC 220 en sinds 2016 werkzaam is binnen de Alimento-groep. Ook Quality Coaching laat de kwaliteit van haar diensten meten en doet dit via Qfor certificatie.
Vakopleiding tot Organisatiecoach Coachen adviseren HRD Academy.
Doorheen de hele opleiding kan je contact opnemen met de trainer/coach als klankbord zodanig dat je je ondersteund voelt in de praktische toepassing van de aangereikte materie. Aansluitend aan de opleiding zal je toegang krijgen tot een social media platform om verder uit te wisselen met alle organisatie coaches die de opleiding gevolgd hebben. Na de opleiding kan er mentoring, coaching en/of begeleiding voorzien worden om de opleiding verder te integreren in je dagelijkse praktijk.
Coaches Basketbal Vlaanderen.
Heb je het gemist of wil je de presentaties nog eens opnieuw bekijken? Je vindt alles hier terug. FIBA Europe Coaching Certificate. Meer info over het FIBA Europe Coaching Certificate, de 3-jarige opleiding voor coaches van FIBA Europe. Koninklijke Belgische Basketbalbond.
HBO Organisatie, Verandering en Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Behaalt u voor beide onderdelen een voldoende, dan ontvangt u het zeer gewaardeerde diploma HBO Organisatie, Verandering en Coaching van Hogeschool NCOI. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 6 maanden.

Contacteer ons