Zoeken naar opleiding coaching en training

 
opleiding coaching en training
INNER WELLNESS COACHING TRAINING LOUISE HAY HEAL YOUR LIFE TEACHER OPLEIDING.
INNER WELLNESS COACHING TRAINING LOUISE HAY. WIE IS WIE? KEY NOTE SPEAKER. SUBSIDIES EN ERKENNINGEN. HYL TEACHERS PAGINA. DISC Insights Analyse. Managing with Heart Mind. Breng kleur in je team met DISC. Train de Coach. HEAL YOUR LIFE TEACHER OPLEIDING.
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
Voor wie zijn bewustzijn verder wil vergroten en aan de slag wil als professioneel coach, is er de Professional Consciousness Coaching Opleiding. Deze opleiding wordt door de ICF erkend als een Accredited Coaching Training Program ACTP, het hoogste niveau van ICF-accreditatie.
Onze formaties Physical Coaching Academy.
Home / Onze formaties. Ons training portfolio. Physical Coaching Academy biedt u een scala aan opleidingen waarmee u succesvoller zult zijn als Personal Trainer. Onze opleidingen voldoen aan de behoeften van de markt en combineren een wetenschappelijke benadering met praktische ervaring.
Blankestijn Partners opleidingen in coachen, trainen leiderschap.
Eenmaal bij de kern wordt het resultaat bekrachtigd, zodat je er echt op een effectieve manier mee verder kunt. Silvia heeft niet alleen een stempel gedrukt op het vakmanschap van honderden professionals op het gebied van training en coaching, zij zet zich ook met hart en ziel in om anderen te begeleiden om trainer van het jaar te worden. Door de combinatie van theorie, praktijk en leercoaching zit ik helemaal in een flow van leren en ontwikkelen, nadenken over mezelf, leren voelen, reflecteren en ervaren. Willeke Lankamp, Lankamp Coaching. Kennismaken met Blankestijn en Partners. Gratis workshop Trainersvakmanschap. 27 mei 2019, Utrecht 13.30u. Maak kennis met het ambacht van vaardigheidstrainer en onze opleidingen Trainen met ziel en zakelijkheid. Gratis workshop Coachen en trainen met het Stermodel. 6 mei 2019, Utrecht 13.30u. Maak kennis met de impact van coachen, trainen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches. Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel. Kennis en inspiratie. 12 maart 2019, door: ir. Opleiding tot Coach EQA Practitioner niveau XL.
Sales coaching training, opleiding en begeleiding voor sales managers.
De" correcte no" nonsense" aanpak." De" opleiding sales training is down-to-earth, zonder te veel bla bla maar echt gericht op het verbeteren van je verkoopstechnieken." Tijdens" training werden voorbeelden gebruikt die bij ons voorkomen." De" gedrevenheid van de trainer en de correcte behandeling. Ook de voorbereidende stappen waren zeker een meerwaarde." Doordat" er sprake is van een enthousiaste manier van kennisoverdracht en praktische tips gegeven worden, waardoor ook werkelijk resultaat bereikt wordt." Zeer" goede opvolging en service." De" enorme ervaring." De basis van deze training. Al 20 jaar realiseren onze klanten samen met SB Management groei in hun service in sales. U mag rekenen op onze expertkennis dankzij de drie basispijlers: de best practices, enkel de essentie en gedreven door klantervaring. Neem dus eens contact met ons op, of vraag een offerte aan voor uw persoonlijke coaching.
Actemium Training coaching.
training en advies door erkende dienstverleners. Alimento biedt financiële steun voor opleidingen en advies aan ondernemingen uit de voedingsindustrie. Vormelek vzw betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC 149.01 RSZ prefix 067 of 467 een premie voor elke arbeider die een opleiding met het Vormelek-label volgt.
People management leiderschap trainingen Vlerick Business School.
Ontdek onze vacatures! Onze campussen Bekijk onze campusfotos en locaties en huur onze training en event campusfaciliteiten. Onze medewerkers Maak kennis met onze mensen: zij zijn de drijfveer achter onze school spirit en onze sleutel tot succes. Contact Contactgegevens van onze verschillende campussen en openingsuren. Live it, Learn it! Laat u inspireren door onze alumni en ontdek hun uniek verhaal! Home Opleidingen Managementopleidingen People management leiderschap. People management leiderschap opleidingen. Onze docenten hebben jarenlange ervaring op het gebied van change management, coaching, besluitvorming, emotionele intelligentie, onderhandelen, leiderschap en teamwerk. Hun ervaring delen ze graag in een waaier aan opleidingen. Onze kortlopende opleidingen focussen op de relevantste themas binnen People Management Leadership. Een kortlopende opleiding varieert van 1 tot 10 dagen.
Driedaagse: Basisprincipes van coaching bij de Groeiacademie.
Dit is geen coaching. Coaching gaat om de juiste vragen stellen, niet om oplossingen aanreiken aan mensen. Dat leren is van heel groot belang. Wat na de training? Na de basismodule heb je dus al wat grond onder je voeten. Als je echt een volwaardige coach, een NLP Coach wilt worden, dan kan je je gaan oriënteren op de vervolgmodule. Die bestaat uit 6 dagen. Om deze module te kunnen volgen, heb je een certificaat nodig van de NLP Practitioner opleiding en de NLP Master Practitioner-opleiding.;
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
International Coaching Federation Certificaat. Hoe kan je na de Gea opleiding het ICF certificaat bekomen op ACC Associate Certified Coach level? De Gea opleiding 144 uur opleiding bestaat uit minimaal 80 uur coach-specifieke training, 12 uur supervisie, een stage metminstens 7 coaching sessies met cliënten van telkens 75 minuten, en een schriftelijk en mondeling examen.
Basiscursus Oplossingsgericht coachen Ilfaro.
Voor iedereen die met mensen samenwerkt. Deze training staat open voor leidinggevenden, coaches, docenten, leraars, loopbaanbegeleiders en HR consultants. Enige voorkennis en ervaring met coaching en begeleiding is meegenomen. Meer dan een opleiding. Tijdens deze vijfdaagse leer je niet alleen oplossingsgericht coachen.
Patan Coaching en Training.
En dat is wat we met Patan ook willen bewerkstelligen. Door middel van coaching, training en advies helpen we mensen die hoge bergen knelpunten, dilemma's, belemmerende overtuigingen te overwinnen, door te werken aan zelfvertrouwen, inzicht en vaardigheden. Daar gebruiken we o.a. creatieve methoden en werkvormen bij en vragen we van de mensen met wie we werken om creatief en buiten kaders te denken, net als de bevolking van Patan. Zo werken we aan een balans in het werk en privéleven en streven we ernaar dat je in je kracht komt te staan. Daarnaast moet je vakkundig zijn om je te kunnen inzetten voor de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. Daarvoor is het nodig dat je in gesprek gaat met elkaar en dat er constructief samengewerkt wordt. Met onze trainingen en projecten die we uitvoeren proberen we daar een positieve bijdrage aan te leveren. Patricia Ohlsen 1970 is afgestudeerd als pedagoog aan de Rijkuniversiteit Leiden, opleiding gezinspedagogiek.

Contacteer ons