Zoeken naar gecertificeerde coaching opleiding

 
gecertificeerde coaching opleiding
Erkende NLP Coach opleiding is een unieke kans UNLP.
De NLP Coach IANLP opleiding voorheen NLP Master Coach is een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen tot het hoogste niveau van life coaching. Of je nu een ervaren coach bent of net gaat beginnen, de NLP Coach IANLP opleiding zal het leven van jezelf en anderen transformeren. NLP Coach IANLP betekent dat je op het hoogste niveau in het NLP landschap gecertificeerd bent door de International Association of NLP. Hoger én méér erkend is niet mogelijk! Van het vergroten van iemands zelfvertrouwen, tot het verbeteren van relaties, het leren aangaan van diepgaande verbinding, verkrijgen van financiële onafhankelijkheid en het starten van een nieuwe carrière. Als NLP Coach IANLP kun je je profileren als life coach, of specialiseren van productiviteitscoach, tot loopbaancoach, succescoach tot gezondheidscoach. Deze unieke gecertificeerde 21-daagse NLP Coach IANLP opleiding met o.a.
Lazuli training, heart Connection Communication, Bewustzijnsgroei.
Bekijk ons aanbod van cursussen, workshops en gecertificeerde opleidingen. Een communicatie opleiding. op maat voor uw bedrijf? Neem contact op! Bekijk ons aanbod van bijscholingen, cursussen op maat persoonlijke coaching voor Directie Leerkrachten. Gecertificeerde Trainingen in Communicatie, H-NLP, Coaching, Hypnose.
Opleiding Integrale Life Coaching Open mind.
Ervaringsgerichte formats voor snellere integratie. Professionele gecertificeerde coach in 18 dagen. Coach op vele levensvlakken met kennis van zaken. Integrale Life Coach. Coach mensen en hun vragen problemen met unieke tools en vakkennis. Volg deze twee modules om volwaardige Integrale Life Coach te worden. Integrale Basis Coach 6 dagen 950 / 570. Integrale Life Coach PRO 12 dagen 2.250 / 1.350. Samen 18 dagen opleiding tot professionele Life Coach. Integrale Life Coach PRO opleiding. De Integrale Life Coach is één van de 3 modules uit het Integrale Coach pakket. Samen met de Basis Coach is dit pakket voldoende om coach te worden voor begeleiding van diverse persoonlijke vragen. Life Coach is een brede opleiding voor coaching van persoonlijke problemen.
Sales coaching. Individuele begeleiding van uw verkopers.
Coaching is NIET.: Een verkapte manier van adviseren of opleiding. Een vervangmiddel voor leidinggeven. Een omweg om kritiek te geven. Coaching is WEL.: Inzicht geven in hun eigen kunnen, en dit kunnen helpen versterken. Door gerichte bevraging hun werkpunten zelf laten ontdekken.
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Coaching en Supervisie. Opleiding tot Coach. Opleiding tot Coach. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-hbo-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding.
Post HBO opleiding coach" in het onderwijs" Coachpool van onderwijscoaches per regio.
POST HBO OPLEIDING COACH IN HET ONDERWIJS. Coaching is een waardevol instrument bij de professionalisering van leraren. Hiervoor is een goed opgeleide coach een voorwaarde! LOC biedt u de mogelijkheid om binnen een jaar te ontwikkelen tot een gecertificeerd coach gespecialiseerd in ond.
De Vlaamse Trainersschool Sport Vlaanderen.
De Stuurgroep die de Vlaamse Trainersschool VTS in goede banen leidt is samengesteld uit negen stemgerechtigde leden: drie van Sport Vlaanderen, drie van de onderwijsinstellingen Vlaamse universiteiten en hogescholen met een opleiding Lichamelijke Opvoeding, en drie vertegenwoordigers van de erkende Vlaamse sportfederaties.
Opleidingen Mastercoaching International.
Selecteer een pagina. Mastercoaching International biedt een uitgelezen pakket gecertificeerde Business Coachopleidingen die samen de gehele opleiding tot MCI Mastercoach vormen. Met de opleidingen volgen wij de verschillende accreditatieniveaus van de NOBCO/ EMCC en de Europese richtlijnen voor Coaching. MCI BUSINESS COACH.
Vitaliteitscoach Syntra AB.
Coaching probleemoplossend handelen. Vitaliteitsmanagement in de praktijk 28 u. Hoe optimaliseer ik commerciële vaardigheden als coach? Diagnosticeren en adviseren vanuit een gezondheidsmodel.; Planmatig en procesmatig vitaliteitsprojecten begeleiden.; Instrumenten voor werkgevers en werknemers.; Werkplekleren: coachen in de praktijk 2 x 12 u. Deze gecertificeerde vakopleiding richt zich tot HR-professionals die hun beroepsactiviteiten in vitaliteit en welbevinden op de werkvloer succesvol willen uitbreiden met kennis van zaken. Dit kan zowel als werknemer in een bedrijf of als zelfstandige. Om toegelaten te worden in de opleiding dien je aan de volgende voorwaarde te voldoen: minimum 3 jaar werkervaring als zelfstandige of loontrekkende, binnen een periode van maximaal 5 jaar voorafgaand aan de toelatingsvraag, te bewijzen middels een officieel uittreksel van de Kruispuntbank van Ondernemingen of duplicaat van één of meerdere arbeidsovereenkomsten.
Blankestijn Partners opleidingen in coachen, trainen leiderschap.
Willeke Lankamp, Lankamp Coaching. Kennismaken met Blankestijn en Partners. Gratis workshop Trainersvakmanschap. 27 mei 2019, Utrecht 13.30u. Maak kennis met het ambacht van vaardigheidstrainer en onze opleidingen Trainen met ziel en zakelijkheid. Gratis workshop Coachen en trainen met het Stermodel. 6 mei 2019, Utrecht 13.30u. Maak kennis met de impact van coachen, trainen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches. Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel. Kennis en inspiratie. 12 maart 2019, door: ir. Opleiding tot Coach EQA Practitioner niveau XL.
Coach Opleiding Counselling Opleiding.
Academie voor Coaching en Counselling. Onze tweejarige opleiding leidt je op tot een professionele coach en is voor mensen nieuw in het vak, voor leidinggevenden die hun team beter willen coachen en ervaren mensen. De opleiding is praktijkgericht en biedt verdieping waarmee de problematiek van de cliënt beter vast is te stellen.

Contacteer ons