Resultaten voor coaching training opleiding

 
coaching training opleiding
Triatlon Vlaanderen FAQ Trainersopleidingen Triatlon.
Ik ben personal trainer en wil graag mijn kennis in specifieke trainingsleer uitbreiden. Kan ik terecht in de opleiding Trainer B Triatlon? De 3VL-opleidingen zijn gericht op de noden van triatlontrainers in de clubs. De cursusinhouden zijn hierop afgestemd. Personal trainers zijn evenwel welkom op de opleidingen om hun kennis in bewegingsleer, trainingsleer, didactiek, coaching en andere aspecten van triatlontraining te verdiepen.
Coachingplanet.be: Zakelijke opleidingen en Business Coaching.
Coachingplanet.be, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in Zakelijke Trainingen, verkoopstrainingen en Business Coaching voor zowel ondernemers, bedrijven en particulieren. Wij bieden u modulaire en overzichtelijke trainingsmodules aan welke in-company gehouden kunnen worden. Tevens bieden wij de gelegenheid aan particulieren en kleinere bedrijven deze trainingen te volgen in open workshops, zie trainingen. De sales training Close the Deal is één van de meest efficiënte verkooptrainingen op dit ogenblik in Vlaanderen. Deze opleiding van één dag leert u sterker overtuigen, controle behouden over het verkoopgesprek en sterk afsluiten voor meer omzet en meer resultaat te verkrijgen.
Coaching en opleiding Kies voor een coach of een goede trainer om sneller je doelen te behalen.
Als Life Coaching of Well-Being Coaching met een gezonde interesse voor financieel welzijn en een algemene kennis van dagelijks financieel huishoudmanagement? Je bent een gepensioneerde bankier of verzekeringsmakelaar met passie voor mindset, coaching en mensen begeleiden op hun levenspad? Je bent financieel adviseur, maar wil ook tijd maken om met je klanten dieper in gesprek te gaan over hun leven en waar ze naartoe willen? Ben je vandaag reeds erkend budgetcoach en wil je meer vanuit een welzijnskader gaan werken zonder steeds vanuit een verhaal te moeten beginnen van tekorten? Veel van onze klanten hebben teveel, waardoor ze zich al eens in problemen kunnen werken op lange termijn. Heeft jouw bedrijf reeds een in-house Financial Well-Being aanspreekpunt? OPLEIDING TRAINING VIA HET FINANCIEEL HUIS VOOR JEZELF EN JE WERKNEMERS.
Bedrijfsopleidingen.be Dé site voor vorming, training, opleiding en consult.
CIPERS Training Professionals. Na afloop van dit 5-daags traject gespreid over 5 maanden zullen de deelnemers onder meer concrete antwoorden krijgen op vragen als: Hoe kan ik mensen het best motiveren? Wat delegeer ik best aan wie en hoe? Op welke manier dien ik een functioneringsgesprek te. 26/4 NL Info. Coachend, inspirerend en resultaatgericht leidinggeven. In deze driedaagse opleiding versterk je jouw people management coaching skills.
Training en Coaching, basiscursus Hbo Inholland Academy.
De cursus is bij uitstek geschikt voor wie een carrièreswitch overweegt, herintreedt op de arbeidsmarkt of voor professionals die nieuwe taken krijgen of willen krijgen op het gebied van training en coaching. Met deze theoretische en praktische cursus leg je de basis voor je trainings of coachingscarrière! Interesse in deze opleiding?
Tweetakt Inspirerende en praktijkgerichte opleiding, training en coaching.
Wij zijn hier enorm blij mee en overtuigd van de impact. John Ongenae, Training coaching, Group Peeters. Ik heb echt veel gehad aan de opleiding Presentatietechnieken. Ik ontdekte dat ik rustiger moet presenteren en niet zoveel in één keer moet vertellen.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
International Coaching Federation Certificaat. Hoe kan je na de Gea opleiding het ICF certificaat bekomen op ACC Associate Certified Coach level? De Gea opleiding 144 uur opleiding bestaat uit minimaal 80 uur coach-specifieke training, 12 uur supervisie, een stage metminstens 7 coaching sessies met cliënten van telkens 75 minuten, en een schriftelijk en mondeling examen.
Bedrijfstraining, in-company opleiding en coaching voor professionals.
Al jaren sponsort BrainTrain goede doelen zoals Kom Op Tegen Kanker of Artsen zonder Grenzen. 11-05-16 Verhoog je transfer na een training! BrainTrain stelt voortaan de BrainTrain Maximizer ter beschikking van zijn klanten. Een platform waar trainer en deelnemers op een veel.
6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach Annita Rogier.
Training: De trainer als persoon. Training: Inspirerend trainen. Training: Als trainer omgaan met uitdagingen en weerstand. Workshop: Omgaan met stress. Workshop: Advanced Career Coaching. 6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach. 6 daagse opleiding tot gecertificeerd stress en burn-out coach.
OneManagement management opleiding, training, coaching, persoonlijke ontwikkeling in België.
Onthaal aan de balie en aan de telefoon. Opleiding van lesgevers. Tijdsbeheer en prioriteiten. Verandering beleven en doen beleven. SenseCare: behandeling van burn-out in de onderneming. Coaching van managers. SenseCare aangesteld als dienstverlener voor het pilootproject rond burn-out van FEDRIS.
Level 1 coaching Rugby Vlaanderen.
Level 1 coaching. De level 1 cursus is een must voor elke trainer! Je leert er de fundamentele basisvaardigheden van het training geven. We focussen vooral op hoe te coachen met daarnaast ook info over wat juist te coachen per leeftijdscategorie.

Contacteer ons