Meer resultaten voor coaching en training opleiding

 
coaching en training opleiding
Coaching voor niet-leidinggevenden Syntra AB.
Een drankenpauze is voorzien. Indien de opleiding zowel in de voor als de namiddag doorgaat, wordt ook een broodjeslunch voorzien. Drankenpauzes en eventuele broodjeslunch zijn in de prijs inbegrepen. Wat is coaching? Wat betekent aansturen? Coachen zonder hiërarchie: hoe doe je dat?
Service Management Opleidingen Coaching 2Grips.
Opleiding en coaching. Service Management Workshops. Opleiding en coaching. Home / Opleiding en coaching. Opleiding en coaching Nancy De Cuyper 2019-01-08T1028590000.: 2Grips zorgt voor opleiding en coaching van uzelf, uw medewerkers, team leaders en managers. Bedrijfsopleidingen, open klassikale training en online opleiding.
MINDFUL RUN coaching and training Opleiding tot Wandelcoach.
Het beroep van coach is authentiek, uitdagend en geeft veel voldoening! Coaching met de Mindful Run Methode is coachen vanuit het hart! Per opleiding worden maximaal 6 tot 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden.
838x Coach Opleiding / Coaching Training in Brugge vergelijken op Springest!
Coach / Coaching. group Incompany training. Ook voor leren in je organisatie. Social learning met collega's. Coach / Coaching Training, Opleiding in Brugge. Bekijk ook: Leidinggeven, Leiderschap, ICT Management Strategie en NIMA Interne en Concerncommunicatie-B. Bekijk ook: Leidinggeven, Leiderschap en ICT Management Strategie.
Arcturus NLP-Opleiding, Loopbaanbegeleiding en coaching, In-Company.
Je wordt uitgedaagd om hier persoonlijk mee aan de slag te gaan in eigen leven en rol als coach. Door het intensieve proces dat steeds op een liefdevolle, professionele en persoonlijke manier wordt begeleid, kan je zelf ervaren waar transformative life coaching voor staat.
Patan Coaching en Training.
En dat is wat we met Patan ook willen bewerkstelligen. Door middel van coaching, training en advies helpen we mensen die hoge bergen knelpunten, dilemma's, belemmerende overtuigingen te overwinnen, door te werken aan zelfvertrouwen, inzicht en vaardigheden. Daar gebruiken we o.a. creatieve methoden en werkvormen bij en vragen we van de mensen met wie we werken om creatief en buiten kaders te denken, net als de bevolking van Patan. Zo werken we aan een balans in het werk en privéleven en streven we ernaar dat je in je kracht komt te staan. Daarnaast moet je vakkundig zijn om je te kunnen inzetten voor de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. Daarvoor is het nodig dat je in gesprek gaat met elkaar en dat er constructief samengewerkt wordt. Met onze trainingen en projecten die we uitvoeren proberen we daar een positieve bijdrage aan te leveren. Patricia Ohlsen 1970 is afgestudeerd als pedagoog aan de Rijkuniversiteit Leiden, opleiding gezinspedagogiek.
Bedrijfsopleidingen.be Dé site voor vorming, training, opleiding en consult.
CIPERS Training Professionals. Na afloop van dit 5-daags traject gespreid over 5 maanden zullen de deelnemers onder meer concrete antwoorden krijgen op vragen als: Hoe kan ik mensen het best motiveren? Wat delegeer ik best aan wie en hoe? Op welke manier dien ik een functioneringsgesprek te. 26/4 NL Info. Coachend, inspirerend en resultaatgericht leidinggeven. In deze driedaagse opleiding versterk je jouw people management coaching skills.
Onderwijskiezer.
Als sluitstuk van je opleiding schrijf je een masterproef, bij voorkeur binnen je gekozen afstudeerrichting, waarbij je zélf op onderzoek gaat onder professionele begeleiding. Sporttraining en Coaching: Wil je specialist worden in een bepaalde sport? In deze afstudeerrichting word je klaargestoomd voor een job als trainer of coach binnen je specialisatiesport.
Alpheios BE Alpheios.be.
Dit gebeurt in een veilige en prettige sfeer die teamleden stimuleert open met elkaar in gesprek te gaan, meningen te uiten, feedback te geven en samen keuzes en afspraken te maken voor toekomstige actie. Collegiale coaching onder begeleiding van een intervisiecoach, gericht op vergroting van de eigen professionaliteit.
KATA coaching Opleidingen.
Naast de syllabus ontvangt elke deelnemer eveneens dit gratis boek. Goede, uitgebreide uiteenzetting van het onderwerp Kata Coaching. Edwin MIES FOKKER ELMO BV. Inhoudelijk zeer sterke cursus, gebracht door gemotiveerde docenten met de nodige praktijkervaring om het theoretische aspect te linken aan reële situaties. Nic ZANNI BELGOPROCESS NV. J ohan BATSLEER is Senior Consultant bij Amelior. Als voormalig competentie-manager bij Picanol te Ieper zet hij nu zijn expertise in voor onze klanten. Zijn specialisatie ligt vooral op het vlak van opleiden, begeleiden en coachen van verbeteringsteams en dit zowel op het vlak van Six Sigma, Lean als 20 Keys. Ook het in kaart brengen en optimaliseren van het menselijk potentieel is één van zijn specialiteiten. Zo begeleidde hij reeds verscheidene bedrijven bij de invoering van een programma om meer betrokkenheid te krijgen bij de medewerkers. Lean Verbetermethodieken Projectmanagement. VRIJBLIJVENDE OFFERTE INCOMPANY OPLEIDING. Ik" neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen." 32 056 23 20 66. Bekijk inschrijvingen en prijs. Deze opleiding is op korte termijn enkel via in-company training te bestellen.
Coachen van individuen en groepen VSPW Gent.
Waarom een opleiding bij VSPW Balans? VSPW Balans biedtreeds 30 jaarhoogstaande, inspirerende opleidingen en korte modules op het vlak van leiderschap, management, coaching en consulting aan professionals werkzaam in de gezondheids, sociale en publieke sector. Opleidingen die echt een vruchtbare wisselwerking stimuleren tussen werken en leren.

Contacteer ons