Zoeken naar coaching en training opleiding

 
coaching en training opleiding
D-na Training, Coaching Consulting.
Je kan op ons een beroep doen voor training, coaching en consultancy. Omgaan met agressie. Werken aan het veranderDNA. Werken met teams. Bekijk alle thema's.' 04 dec 2018 Nieuwe blog Klantonvriendelijkheid: wie krijgt die geeft. Met een training klantvriendelijkheid installeer je vaak meer klantontevredenheid. In deze blog gaan we hier dieper op in en. 07 jun 2018 D-na heeft er een nieuwe partner bij. Lies Verstraete is de kersverse partner van D-na. Lies zat al een tijdje mee aan boord van het D-na team. En omdat dat voor iedereen naar. Momenteel hebben we geen open opleidingen gepland. Dat wil uiteraard niet zeggen dat wij stil zitten. Wij staan altijd paraat om u en uw organisatie verder te helpen. Bestel de D-na tools. Schrijf je in voor een opleiding.
Patan Coaching en Training.
En dat is wat we met Patan ook willen bewerkstelligen. Door middel van coaching, training en advies helpen we mensen die hoge bergen knelpunten, dilemma's, belemmerende overtuigingen te overwinnen, door te werken aan zelfvertrouwen, inzicht en vaardigheden. Daar gebruiken we o.a. creatieve methoden en werkvormen bij en vragen we van de mensen met wie we werken om creatief en buiten kaders te denken, net als de bevolking van Patan. Zo werken we aan een balans in het werk en privéleven en streven we ernaar dat je in je kracht komt te staan. Daarnaast moet je vakkundig zijn om je te kunnen inzetten voor de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. Daarvoor is het nodig dat je in gesprek gaat met elkaar en dat er constructief samengewerkt wordt. Met onze trainingen en projecten die we uitvoeren proberen we daar een positieve bijdrage aan te leveren. Patricia Ohlsen 1970 is afgestudeerd als pedagoog aan de Rijkuniversiteit Leiden, opleiding gezinspedagogiek.
Ariadne Ariadne Training Coaching.
Timemanagement Verbindend Communiceren Verkopen door Verbinding. Coaching HRM-Support Team Facilitation soorten training COMMERCIëLE VAARDIGHEDEN COMMUNICATIE INSIGHTS DISCOVERY PERSOONLIJK LEIDERSCHAP Training: topics Actief Luisteren Agressie verbale counteren Assertiviteit Conflicthantering Doelstellingsgesprekken voeren E-mailen: Klantgericht en in Stijl Klachten als Kansen Klantgerichtheid Leidinggeven: je eigen stijl veranderen Neen leren zeggen Onderhandelen met Respect Overtuigen Presenteren met Impact Projectmatig Werken Sales Slecht Nieuws Brengen Stress en Burn-out vermijden bij jezelf en anderen Teams laten groeien en bloeien Telefoongesprekken voeren ook moeilijke! Timemanagement Verbindend Communiceren Verkopen door Verbinding. Home Leermethodes Wie zijn we? Praktisch Contact Zoeken. Klachten als kansen. MAAK HET VERSCHIL VOOR JE KLANTEN EN MAAK HUN JOUW PARTNER. Bekijk de opleiding.
Onderwijskiezer.
Als sluitstuk van je opleiding schrijf je een masterproef, bij voorkeur binnen je gekozen afstudeerrichting, waarbij je zélf op onderzoek gaat onder professionele begeleiding. Sporttraining en Coaching: Wil je specialist worden in een bepaalde sport? In deze afstudeerrichting word je klaargestoomd voor een job als trainer of coach binnen je specialisatiesport.
Alpheios BE Alpheios.be.
Dit gebeurt in een veilige en prettige sfeer die teamleden stimuleert open met elkaar in gesprek te gaan, meningen te uiten, feedback te geven en samen keuzes en afspraken te maken voor toekomstige actie. Collegiale coaching onder begeleiding van een intervisiecoach, gericht op vergroting van de eigen professionaliteit.
Teamwork Curacao Training, Opleiding en Coaching.
Wij kiezen daarbij voor een pragmatische benadering: we werken aan bewustwording en richten ons op de praktijk. Persoonlijke coaching is vandaag de dag niet meer weg te denken in de moderne bedrijfsvoering. De coachingssessies van Teamwork zijn gericht op individuen, teams en managers.
Coachen van individuen en groepen VSPW Gent.
Waarom een opleiding bij VSPW Balans? VSPW Balans biedtreeds 30 jaarhoogstaande, inspirerende opleidingen en korte modules op het vlak van leiderschap, management, coaching en consulting aan professionals werkzaam in de gezondheids, sociale en publieke sector. Opleidingen die echt een vruchtbare wisselwerking stimuleren tussen werken en leren.
ICF Belgium International Coach Federation Belgium Charter Chapter.
Coaches directory Wat is coaching? Kies de juiste coach. 11 kerncompetenties Waarom ICF Belgium? Certificering Opleidingen Hoe lid worden. Ik ben Coach. Supervisie en Mentoring Ethiek Reglementering Verzekering Opleidingen Hoe lid worden. Vind een Coach. Ben je op zoek naar een coach? Wil je meer weten hoe een coach meerwaarde kan brengen voor jou of voor je onderneming en hoe de coach kan bijdragen bij het bereiken van jouw doelen? Lijst van coaches Waarom beroep doen op een coach? Het beroep van coach trekt je aan, je wil graag jouw kennis in dit domein verbreden en je wil een opleiding volgen die je toelaat om het beroep van coach uit te oefenen.
Coaching, supervisie en teambegeleiding Hogeschool Gent.
Ook is ze gecertificeerd als coach vanuit de systeemtheoretische benadering bij de Interactie Academie in Antwerpen. Alle trainers kunnen gecontacteerd worden voor een inservice-training of coaching. Afgestudeerden blikken terug op de opleiding. Getuigschrift postgraduaat coaching, supervisie en teambegeleiding. Valentin Vaerwyckweg 1.
Coaches Basketbal Vlaanderen.
Wil je ook regelmatig mails met tips en praktische info voor coaches ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Coach met de M-factor. Ben jij een coach met de M-factor? Leer hier hoe je jouw spelers beter kan motiveren om hen zo beter te laten ontwikkelen. Op 11/11/2015 ging in Gent het Overlegplatform Coaches door. Heb je het gemist of wil je de presentaties nog eens opnieuw bekijken? Je vindt alles hier terug. FIBA Europe Coaching Certificate. Meer info over het FIBA Europe Coaching Certificate, de 3-jarige opleiding voor coaches van FIBA Europe.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
International Coaching Federation Certificaat. Hoe kan je na de Gea opleiding het ICF certificaat bekomen op ACC Associate Certified Coach level? De Gea opleiding 144 uur opleiding bestaat uit minimaal 80 uur coach-specifieke training, 12 uur supervisie, een stage metminstens 7 coaching sessies met cliënten van telkens 75 minuten, en een schriftelijk en mondeling examen.

Contacteer ons