Meer resultaten voor coaching en counseling

 
coaching en counseling
La Vie.
Cursus Omgaan met hoogsensitiviteit. Hoogsensitiviteit in de praktijk Workshop voor professionals. Coaching Sterk in je werk! Welkom op de website van La Vie coaching, counseling supervisie. Bij La Vie coaching, counseling supervisie kun je terecht voor.: supervisie en intervisie. coaching/counseling bij hoogsensitiviteit.
Counseling Jobs, Employment in Mechelen Indeed.com.
Sponsored by XPO Logistics, Inc. Recruiter based in Brussels, Belgium. IQVIA 187 reviews. Good coaching, counseling skills and influencing skills. With guidance, provide coaching and counseling to functional business leaders and line management to. 4 days ago save job more.
Online Coaching Counseling.
ONLINE COACHING COUNSELING. Voor wie niet naar het kabinet van de therapeut kan of wil komen, of wie ook geen huisbezoek wenst, bieden wij elektronische/online hulpverlening aan via e-mail of een chatsessie via skype. Vraag gerust meer informatie! Online Coaching Counseling.
Opleiding tot coach of counselor Europees Instituut de Baak.
Coaching Magazine: coach in de organisatie. Dit digitale magazine brengen we gezamenlijk met de Baak uit. Laat je inspireren door interne coaches, experts en columnisten die vertellen over coaching. Oud-student Monique op tv! In het RTL4 programma Lifestyle Experience breekt Monique een lans om coaching en counseling voor iedereen toegankelijk te maken.
Synergy Coaching Counseling SAMEN BETER.
Synergy geeft je blijvende handvatten d oor coaching en of counseling sessies om je levensvreugde te verhogen door o.a. Zoek je een professionele coach/counselor? Die begrijpt waar je tegenaan kunt lopen? Die je ondersteunt daar waar jij het nodig hebt?
Coaching Counseling Holland Consulting Group.
Bedrijfseconomische methoden en technieken. In de afgelopen jaren voerde Holland Consulting Group op dit gebied onder andere opdrachten uit waarin aan de orde kwamen.: Sparringpartnership op bestuurs en directieniveau. Begeleiding van leidinggevenden. Counseling van professionals, inclusief intervisie. Versterken van persoonlijk leiderschap.
Wauw coaching counseling Coaching en counseling animal assisted intervention.
Coaching Nu Coaching and Counseling in Roermond.
Het bureau is gericht op het coachen van zowel particulieren als werknemers binnen organisaties of bedrijven. Tijdens het volgen van de academie voor counselling en coaching heeft Jeanine de specialisatie praktijktraining, supervisie, intervisie, groepscounselling en coaching gedaan. Op dit moment is ze werkzaam als werkbegeleider /coach binnen een dienstverlenende organisatie.
Differentiaties AIHP.
Het object van de counselling en coaching is in zijn kern anders: bij counselling gaat het om het menselijke zelf in relatie tot zijn rol en zijn omgeving. Bij coaching gaat het om de rol, de taken en activiteiten in zijn functioneren, waarbij de andere elementen een rol kunnen spelen.
Avalon Coaching en counseling Veronique Cappaert.
Zolang het duidelijk is dat er bij jou voldoende zelfregulerend potentieel aanwezig is d.i. het vermogen om goede keuzes te maken uit de eigen gedragsmogelijkheden en deze gedragingen zelf of samen met anderen te realiseren, evalueren en verbeteren, gaan we door met coaching. Ontbreekt die zelfregulerende factor, dan kan het zijn dat we dienen over te schakelen naar counseling.
Coach Rotterdam Counselor en lifecoach Praktijk Golden Tree.
Hoe werkt coaching, counseling of therapie? Coaching, counseling en therapie, het werkt echt! Geloof je dat iemand echt kan veranderen? Dat is de vraag die ik wel eens krijg van cliƫnten, terwijl ze me aankijken met zowel hoop als Lees verder.

Contacteer ons