Op zoek naar post hbo coaching?

 
post hbo coaching
Erkende HBO-opleidingen psychologie en coaching LOI.
HBO Gezondheids en ouderenpsychologie. HBO Inleiding psychologie. HBO Jeugdzorgbeleid en opvoedingsproblematieken. Thuis Klassikaal Nieuw. Thuis Klassikaal Nieuw. HBO Kinder en jeugdpsychologie. HBO Leer en gedragsproblemen. HBO Leiderschap en coaching. HBO Mediapsychologie en sociologie. HBO Methodisch handelen. HBO Sociale psychologie. HBO Toegepaste psychologie.
Post HBO Coaching en Begeleiding ISBW.
035 7 604 800. Post HBO Coaching en Begeleiding. Ontwikkel je coachingsvaardigheden in een praktijkgericht programma 3 maanden. Post HBO Opleidingen De Post Bacheloropleidingen van ISBW hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd.
Mijn opleiding Simplify Coaching.
Coachen op drijfveren. Mijn Post-HBO opleiding Coachen Op Drijfveren heb ik doorlopen bij de V-cirkel Academie. De V-cirkel staat voor het onbewuste patroon dat iemand 24/7 doorloopt. Hun website vindt je hier: www.vcirkelacademie.nl. Post-HBO Coachen op Drijfveren V-cirkel Academie, Laren.
Leergang Supervisie Coaching HAN.nl.
Binnen de begeleidingskunde zijn coaching en supervisie belangrijke instrumenten voor organisaties om sturing te geven aan verschillende aspecten van het beleid. Na de post-hbo Leergang Supervisie Coaching weet je precies hoeje met coaching en supervisie richting geeft aan het organisatiebeleid.
Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching Toolshero.
Alphen aan den Rijn. Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching. geen specifieke datum in Rotterdam 1 extra. Deze training wordt verzorgd door TC Academy. Is de Post HBO opleiding tot professioneel coach iets voor jou? De TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach.
Opleiding tot Coach basis en verdieping BGL partners.
Bekijk of deze opleiding geschikt voor u is. De opleidingen zijn bestemd voor leidinggevenden, staffunctionarissen, adviseurs, intern begeleiders en senior medewerkers die mensen met een behoefte aan coaching op een professionele manier willen stimuleren in hun persoonlijke ontwikkelingsproces. Als deelnemer beschikt u over een HBO diploma of academisch denk en/of werkniveau. Download de Studeren" bij BGL" brochure. U ontvangt na voltooiing van uw opleiding een erkend diploma. Diploma Coach Foundation. Diploma Coach Practitioner: Post-HBO register diploma van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Maar ook voor de beginnende coach op HBO-niveau hebben wij interessante opleidingen zoals HBO Coaching of Post Bachelor Loopbaancoach in ons aanbod. Themas die in onze HBO coaching opleidingen terugkomen zijn onder andere gesprekstechnieken, psychologie, persoonlijkheidsontwikkeling, omgaan met weerstand en begeleidingsvaardigheden. Bekijk hieronder het gehele aanbod HBO coaching en post HBO coaching.
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
In een markt waar het begrip coaching soms aan inflatie onderhevig lijkt te zijn, willen we ons met Het Coach Bureau onderscheiden als een instituut dat hoogwaardige opleidingen biedt. We zijn bijvoorbeeld de enige aanbieder waar je ook een opleiding tot registerwandelcoach kunt volgen, geregistreerd en geaccrediteerd door het CPION Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland en afgerond met een volwaardig Post HBO-diploma.
Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching Hanze Professionals.
De opleiding is een leer-werkplaats waar samen leren en zelfstudie uitgangspunt zijn onder begeleiding van ervaren en geregistreerde docenten Supervisiekunde en docenten Coaching. Theorieën over begeleidingskunde en de steeds veranderende dynamiek van de praktijk vragen een onderzoekende, analyserende, keuzes makende en uitproberende attitude van de supervisor en coach in opleiding.
Keerpuntcoach.
Ik volgde de post-HBO Coach aan het Windesheim te Zwolle NOBCO en de Post HBO Bedrijfsmaatschappelijk werk aan de CHE Ede. Ik leef in Friesland met een mini-kudde paarden, Wyomi, Ricardo en Summernight. Zij maken zicht en voelbaar wat mensen niet kunnen. Voor coachen met paarden volgde ik de leergang Coachen met Paarden vanuit Haptonomisch Perspectief. Ik volg samen met een select gezelschap Europeanen een transatlantisch leertraject bij de Amerikaanse auteur en paardentrainer Linda Kohanov. Dit is de module NOW Nature of Wisdom van het Eponaquest instituut in Arizona. Mijn stijl van werken is doel en oplossingsgericht, diepgaand, nuchter, verbonden en betrokken. Ik stuur aan op denken, ervaren en handelen. Met gesprekken, oefeningen en handvatten. Ik gebruik verschillende theorieën en modellen o.a. NLP, TA, RET, Kolb, MD, maar ook varen we op intuïtie. Elke situatie is anders. Ik werk vanuit drie vakgebieden: bedrijfsmaatschappelijk werk, coaching en GGZ-behandeling www.re-activate.nl.
Post-HBO Registeropleiding Synergetisch Coachen OsmoConsult.
Gericht op het ontwikkelen van kwaliteiten en vaardigheden om daarmee op basis van persoonlijk leiderschap effectief te kunnen coachen vanuit verschillende perspectieven. Tijdens de registeropleiding Synergetisch Coachen ontwikkel je een coachende attitude op basis van zowel integer en betrokken handelen als persoonlijk leiderschap.

Contacteer ons