Zoeken naar post hbo coaching

 
post hbo coaching
Post Hbo Excellent Coachen Practitioner Excellence Opleiding.
Het accreditatieproces is uitgevoerd door het Europese Mentoring Coaching Council EMCC en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO. Uit het assessmentrapport van de EMCC-NOBCO. De Post Hbo Leergang Excellent Coachen is een bewonderenswaardige en brede coachopleiding, goed georganiseerd met een sterke nadruk op de eigen verantwoordelijkheid van de studenten om te leren en te reflecteren.
Moniek van Oss Van Oss Psychotherapie Coaching VindeenTherapeut.be.
ACT cursus: 8 bijeenkomsten van 2 uur. Educatieve Academie te Antwerpen; Opleiding integratieve psychotherapie. Opleiding coaching counseling; Europees instituut; modules Effectief communiceren en Effectief functioneren. Post HBO Loopbaanbegeleiding; Fontys Tilburg. Academie Mens Arbeid; HSAO te Tilburg, richting: Studie en beroepskeuzewerk.
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
Dit doe je volgens de methode van Actieonderzoek. Je zet het onderzoek op en reflecteert op je eigen aanpak en de gevolgen daarvan. Je rondt de interventie af met een verslag. De cursus Coaching is een cursus op hbo niveau.
Certified Professional Coach CPC Associatie voor Coaching.
De Associatie voor Coaching wil de plek zijn waar leidinggevenden en coaches inspiratie, kennis en vaardigheden vinden met betrekking tot coachen. Coachen is in onze huidige organisaties niet meer weg te denken. Associatie voor Coaching. Dorpsstraat 1, 5735 EA Aarle-Rixtel.
Keerpuntcoach.
Ik volgde de post-HBO Coach aan het Windesheim te Zwolle NOBCO en de Post HBO Bedrijfsmaatschappelijk werk aan de CHE Ede. Ik leef in Friesland met een mini-kudde paarden, Wyomi, Ricardo en Summernight. Zij maken zicht en voelbaar wat mensen niet kunnen. Voor coachen met paarden volgde ik de leergang Coachen met Paarden vanuit Haptonomisch Perspectief. Ik volg samen met een select gezelschap Europeanen een transatlantisch leertraject bij de Amerikaanse auteur en paardentrainer Linda Kohanov. Dit is de module NOW Nature of Wisdom van het Eponaquest instituut in Arizona. Mijn stijl van werken is doel en oplossingsgericht, diepgaand, nuchter, verbonden en betrokken. Ik stuur aan op denken, ervaren en handelen. Met gesprekken, oefeningen en handvatten. Ik gebruik verschillende theorieën en modellen o.a. NLP, TA, RET, Kolb, MD, maar ook varen we op intuïtie. Elke situatie is anders. Ik werk vanuit drie vakgebieden: bedrijfsmaatschappelijk werk, coaching en GGZ-behandeling www.re-activate.nl.
Home LeefstijlCoach Academy Post HBO registeropleiding tot leefstijlcoach, gezondheid, leefstijl, leefstijlcoach, opleiding.
Jij als Coach. Wat zeggen onze deelnemers. Het boek Positieve Leefstijlverandering is een praktisch hand-werkboek voor professionals gericht op begeleiding bij gedragsverandering en gedragsbehoud. Nog niet eerder zijn vanuit zoveel verschillende sectoren instrumenten bijeengebracht om toe te kunnen passen bij een diversiteit van cliënten en kwetsbare cliëntgroepen.
ErkendeTrainersopleiding, Post-HBO Blankestijn Partners.
Silvia heeft niet alleen een stempel gedrukt op het vakmanschap van honderden professionals op het gebied van training en coaching, zij zet zich ook met hart en ziel in om anderen te begeleiden om trainer van het jaar te worden.
Post HBO Coaching en Begeleiding ISBW.
In de opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding leer je het beste uit anderen te halen met behulp van diverse coachingsmodellen en technieken. Je krijgt zicht op jouw eigen rol als coach en leert hoe je een coachgesprek opbouwt, uitvoert en succesvol afrondt.
Mijn opleiding Simplify Coaching.
Coachen op drijfveren. Mijn Post-HBO opleiding Coachen Op Drijfveren heb ik doorlopen bij de V-cirkel Academie. De V-cirkel staat voor het onbewuste patroon dat iemand 24/7 doorloopt. Hun website vindt je hier: www.vcirkelacademie.nl. Post-HBO Coachen op Drijfveren V-cirkel Academie, Laren.
26 coaching opleidingen en coachingstrajecten Millian.nl.
Vind je het weleens lastig om de werk-privé balans te bewaken. HBO Part-time Open inschrijving. Coaching en Consulting in Context De nieuwe editie van het executive programma Coaching en Consulting in Context biedt kennis en kunde, theorie en praktijk van het werken met onbewuste dynamiek in organisaties.De opleiding heeft een duur van ruim twee jaar.
Post-HBO Registeropleiding Synergetisch Coachen OsmoConsult.
Gericht op het ontwikkelen van kwaliteiten en vaardigheden om daarmee op basis van persoonlijk leiderschap effectief te kunnen coachen vanuit verschillende perspectieven. Tijdens de registeropleiding Synergetisch Coachen ontwikkel je een coachende attitude op basis van zowel integer en betrokken handelen als persoonlijk leiderschap.

Contacteer ons