Op zoek naar hbo counseling en coaching?

 
hbo counseling en coaching
Gediplomeerd coach/counselor SQ Bewust.
De stellingen van Rogers zijn actueler dan ooit te voren. In het nieuwe paradigma van de KnowHow to Change voor de verandering in coaching, counseling en therapie is het van ondergeschikt belang hoe de counselor of de coach de relatie ervaart.
Coaching de Baak.
De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
Opbouw Opleiding Post HBO Holistisch Coach Mindfulness coaching.
Opleiding holistisch coach. Opleiding holistisch coach. Opbouw Post HBO Holistisch Coach. De Post HBO Holistisch Coach heeft een modulaire opbouw, waarbij de modules in het eerste jaar voor alle deelnemers gelijk zijn. In het tweede jaar heb je ten aanzien van een aantal modules een keuzemogelijkheid. In totaal bestaat het eerste jaar uit 26 contact dagen en het tweede jaar uit 27 contactdagen 21 vast en 6 optioneel. De Post HBO Holistisch Coach bestaat uit een aantal parallel lopende trajecten.: Interactieve seminars en opleidingsdagen. Verdiepende weekend workshops en trainingen. Werken met proefcliënten. Opstellen van een portfolio. Lesdag 1: Introductie Holistisch Coaching. Lesdag 2: introductie in de holistische basis principes. Holistische basis principes. Basis principes gezondheid. Module Mindfulness en coaching 1, de basis. November december 2016. Lesdag 3, 4 en 5: Mindfulness en coaching. Basis coaching vaardigheden. Zen way of counseling.
Koers consult Uw coach/counselor.
We zoeken allemaal in ons leven naar een manier van leven die recht doet aan wie we zijn en wat we in dit leven willen realiseren voor onszelf en anderen. Daarom zijn zowel coaching als ook counseling, training en supervisie onderdelen van mijn praktijk.
Opleiding Stress en Burn-out Coach klassikaal bij Sonnevelt.
Effectieve interventies bij spanningsklachten. Counseling en leefstijl. Professionalisering van de Stress en Burn-out Coach. Integratie van de diverse werkterreinen. Examen theorie en praktijk. Tijdens de opleiding werk je aan je portfolio reflectieverslagen en procesanalyse en een literatuuropdracht en doe je al ervaring op door middel van intervisie 8 bijeenkomsten en het begeleiden van proefcliënten 8 contactmomenten.
Leefstijlcoach Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Leefstijlcoach Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
Binnen de opleiding werk je aan veel vaardigheden en competenties. Dat doen we zoveel mogelijk geïntegreerd zodat je binnen een opdracht werkt aan diverse competenties binnen de drie pijlers coaching, beweging en voeding. Competenties gericht op coaching. kan goede relaties ontwikkelen, langdurig en laagdrempelig.
Praktisch Persoonlijk Pastoraat.
Persoonlijke groei is daardoor een belangrijk gevolg van de opleiding. Afgelopen jaren hebben we gewerkt met diverse samenstellingen van de opleidingsgroepen. Mensen vanuit het pastoraat, de pastorale counseling en coaching hebben deelgenomen aan de opleiding. De opleiding blijkt ook voor deze doelgroepen zeer leerzaam en waardevol te zijn.
Professioneel coachen Hanze Professionals.
Verder schrijft u een essay over enkele theoretische aspecten van coaching. Leerjournaal, opnames en essay zijn onderdeel van de toetsing van uw bekwaamheden als coach en van uw leerproces. U rondt de opleiding af met een persoonlijke presentatie waarin u uzelf profileert als coach. De opleiding Professioneel Coachen is erkend door NOBCO. Bij succesvolle afronding van de gehele opleiding kunt u zich laten registeren als Erkend Coach. De opleiding heeft onlangs een NOBCO/EMC EQA-accreditatie gekregen op Practitioner niveau. Doelgroep Professionals en leidinggevenden die werken als coach, begeleider, loopbaan of PO-adviseur, docent of supervisor. Instroomniveau Aantoonbaar hbo of universitair werk en denkniveau in combinatie met enkele jaren werkervaring op Hbo-niveau.
Fitness opleidingen. Fitvak A, Fitvak B en aanvullende cursussen. Kijk snel.
Met de 4 daagse yoga opleiding Power Yoga module 2 zul je na 4 dagen in staat zijn de de invloed van de geleerde yogahoudingen op het lichaam uit te kunnen voeren en er is verdieping van het achtvoudige pad van Patanjali.
Coaching Voor Mij Opleidingen voor coaches. Bekijk hier een aantal coachopleidingen.
NCOI biedt u een compleet pakket aan opleidingen en trainingen in het vakgebied van organisatiepsychologie en coaching. NCOI heeft het grootste aanbod van officiële coachingsopleidingen en trainingen in Nederland. U kunt kiezen uit korte trainingen of basisopleiding, HBO tot en met een volledige Masteropleiding in Coaching.
Integratieve Counseling Opleidingen post-HBO/WO DNA.
De Nederlandse Academie is een particuliere onderwijsstichting en verzorgt sinds 1979 mensgerichte opleidingen, trainingen en workshops in Psychotherapie, Counseling Coaching. Wij hebben de hoogste Europese onderscheiding als opleidingsinstituut in psychotherapie in Europa: de EAPTI-status. CPION-erkende PsychoSociale en Medische Basiskennis PSBK-opleiding.

Contacteer ons