Zoeken naar hbo coaching en counseling

 
hbo coaching en counseling
Opbouw Opleiding Post HBO Holistisch Coach Mindfulness coaching.
Opleiding holistisch coach. Opleiding holistisch coach. Opbouw Post HBO Holistisch Coach. De Post HBO Holistisch Coach heeft een modulaire opbouw, waarbij de modules in het eerste jaar voor alle deelnemers gelijk zijn. In het tweede jaar heb je ten aanzien van een aantal modules een keuzemogelijkheid. In totaal bestaat het eerste jaar uit 26 contact dagen en het tweede jaar uit 27 contactdagen 21 vast en 6 optioneel. De Post HBO Holistisch Coach bestaat uit een aantal parallel lopende trajecten.: Interactieve seminars en opleidingsdagen. Verdiepende weekend workshops en trainingen. Werken met proefcliënten. Opstellen van een portfolio. Lesdag 1: Introductie Holistisch Coaching. Lesdag 2: introductie in de holistische basis principes. Holistische basis principes. Basis principes gezondheid. Module Mindfulness en coaching 1, de basis. November december 2016. Lesdag 3, 4 en 5: Mindfulness en coaching. Basis coaching vaardigheden. Zen way of counseling.
Wie ben ik Praktijk C C.
Counseling Coaching Supervisie. Wie ben ik. Wat doe ik? Ik ben Willeke Hoegen, 54 jaar en getrouwd. We hebben samen vier volwassen kinderen en twee kleinkinderen. We zijn inmiddels al 19 jaar een samengesteld gezin. Ik heb diverse ervaringen opgedaan in mijn werkleven.
coaching praktijk coaching en counseling praktijk hbo coaching deeltijd.
Nieuw bij NTI: Kort MBO. Beoordeling HBO Integrale Veiligheid door de NVAO. Afgestudeerde hboers van deeltijd en duaal snel aan een baan. coaching met nlp. hbo counseling en coaching. hbo coaching en counseling. post hbo coaching. post hbo coaching en begeleiding.
Opleiding Stress en Burn-out Coach klassikaal bij Sonnevelt.
Effectieve interventies bij spanningsklachten. Counseling en leefstijl. Professionalisering van de Stress en Burn-out Coach. Integratie van de diverse werkterreinen. Examen theorie en praktijk. Tijdens de opleiding werk je aan je portfolio reflectieverslagen en procesanalyse en een literatuuropdracht en doe je al ervaring op door middel van intervisie 8 bijeenkomsten en het begeleiden van proefcliënten 8 contactmomenten.
Leergang Supervisie Coaching HAN.nl.
Binnen de begeleidingskunde zijn coaching en supervisie belangrijke instrumenten voor organisaties om sturing te geven aan verschillende aspecten van het beleid. Na de post-hbo Leergang Supervisie Coaching weet je precies hoeje met coaching en supervisie richting geeft aan het organisatiebeleid.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
HBO Gezondheids en ouderenpsychologie. HBO Inleiding psychologie. HBO Jeugdzorgbeleid en opvoedingsproblematieken. Thuis Klassikaal Nieuw. Thuis Klassikaal Nieuw. HBO Kinder en jeugdpsychologie. HBO Leer en gedragsproblemen. HBO Leiderschap en coaching. HBO Mediapsychologie en sociologie. HBO Methodisch handelen. HBO Sociale psychologie. HBO Toegepaste psychologie.
NOBCO Coachopleidingen met EQA-keurmerk.
NLP Coach IANLP. 28 juni 2018. VU / Ashridge. Postgraduate programme Executive Coaching Coaching for organisational consultants combined with Ashridge Coach accredition programme, consisting 3 modules. Het VU Postgraduate programme Executive Coaching is module 1 van Ashridge en heeft dus geen SP accreditatie.
Opleiding Kunstzinnige Counseling SPSO.
Aan de hand van concrete voorbeelden, cases en opdrachten worden diverse onderwerpen en therapievormen behandeld.De docenten en trainers hebben zeer ruime ervaring in hun vakgebied. Vooropleiding en doelgroep. Aan deze voortgezette opleiding Kunstzinnige Therapie Counseling wordt een vooropleiding op minimaal hbo niveau gevraagd.Een kennismakingsgesprek behoort tot de eisen van toelating.
Counsellor Coach Reflect the Glory Els van der Vlist.
Samen lopen we een stukje op en kijken we naar praktische handvatten waardoor je weer ademruimte krijgt. We bekijken achterliggende oorzaken en laten daar Gods licht op schijnen. Ik ben een christelijke coach, maar ik begeleid niet alléén christelijke cliënten. Mijn werkgebied is regio Woerden. Ik ben hbo-theoloog en daarnaast opgeleid aan de Academie voor Coaching en Counselling.
Psychodidact Opleidingen in stressmanagement.
Deeltijdopleidingen in Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling. In de opleiding Stressmanagement CCC BASIC legt u de basis voor zowel coachen, counselen als conflictbemiddelen. U ontwikkelt een goed zelfreflecterend vermogen en leert methodieken die direct toepasbaar zijn in de praktijk. PROFESSIONAL Psychosociaal therapeut.
Kwaliteit, Tarief, Vergoeding Inside Coaching.
De begeleiding bij Inside Coaching is altijd op maat, graag doe ik een vrijblijvende prijsopgave. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten van Inside Coaching. Ik doe mijn uiterste best om jouw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik zorgvuldig omga met jouw persoonlijke gegevens en er voor zorg draag dat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gegevens. Klik hier voor verdere informatie over privacy en dossierplicht als gevolg van de wet WGBO en de beroepscode. Vergoeding via werkgever. Mijn begeleiding wordt steeds vaker door werkgevers vergoed. In het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid of uit een jaarlijks budget dat je mag inzetten voor persoonlijke ontwikkeling/effectiviteit. In het kader van herstel bij burn-out is de werkgever zelfs verplicht begeleiding te vergoeden. Na een uitgebreide intake ontvang je een prijsopgave met plan van aanpak, die je kan voorleggen aan de werkgever. Vergoeding via zorgverzekeraar. Ik ben opgeleid en gecertificeerd counselor en voldoe aan de eisen die mijn beroepsvereniging jaarlijks aan mij stelt. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een deel van mijn begeleiding, als het gaat om counseling, in de aanvullende verzekering.

Contacteer ons