Meer resultaten voor coaching met nlp

 
coaching met nlp
NLP Arcturus.
NLP brengt je ook in contact met wie je in wezen bent identiteit, en wat je drijft missie. Als je het gevoel hebt dat je leven betekenis heeft, vertaalt zich dat in alle aspecten van je leven, persoonlijk en professioneel. Het ontdekken van je eigen zelf is de beste remedie tegen burn-outs of depressies, het wordt je grootste motivator. Waarom een NLP opleiding volgen bij Arcturus? Arcturus legt de nadruk op kwaliteit, integratie en zingeving. Een NLP opleiding bij Arcturus staat garant voor kwaliteit en expertise. Reeds meer dan 35 jaar bieden wij opleidingen en coaching aan in NLP en het ruime veld van bewustzijnsontwikkeling.
Coaching met NLP.
Wat mij betreft is het boek goed bruikbaar voor wie met NLP aan de slag wil als coach of als leidinggevende. Bert van Ravenhorst., Paul Kerr, Coaching met NLP; Praktische psychologische instrumenten voor coaching in de moderne werkomgeving, 5e druk, 2005, Scriptum, 143 blz.
Communiceren en coachen met NLP: 3 daagse training SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Dag 1: 9u00-16u00. Kennismaking met basiskader en mindset van NLP zoals het wereldmodel jouw kijk op de wereld en die van de ander, de vooronderstellingen, het zintuiglijk model van waarneming hoe creer ik mijn realiteit en de subjectieve ervaring denken, doen, voelen.
NLP coaching: Krijg meer grip op je leven met NLP Robin Stevens.
U bent hier: Home NLP Coaching. NLP Coaching is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken: geen therapie. Tijdens NLP coaching leer je om zelf grip te krijgen op je leven met krachtige NLP technieken. Een overzicht van de verschillende soorten NLP coaching vind je hieronder.
Boeken coaching Coaching met NLP Paul Kerr.
Cursisten over NLP. Voorwaarden en procedures. Coaching met NLP Paul Kerr. In de afgelopen jaren is de belangstelling voor coaching als instrument voor persoonlijke ontwikkeling enorm gegroeid. Coaching op de werkplek is een relatie tussen een coach en een cli├źnt, die draait om verandering.
bol.com Coachen met NLP ebook, Paul Kerr 9789055949014 Boeken.
Geschreven bij Coaching Met Nlp. Met dit boek heb je de kennis om direct aan de slag te gaan. Het omschrijft op een duidelijke wijze hoe je nlp in de practijk kunt toepassen en dat werkt als een enorme verrijking.
Arcturus NLP-Opleiding, Loopbaanbegeleiding en coaching, In-Company.
Zowel voor particulieren als voor bedrijven staan we garant voor kwaliteit, integratie en zingeving. Maak kennis met onze 3 pijlers: Opleidingen, Loopbaanbegeleiding Coaching en In-Company. Bij Arcturus kan je terecht voor kwalitatieve en erkende opleidingen in persoonlijke groei en ontwikkeling. NLP of Neuro-Linguïstisch Programmeren vormt daarin onze kernactiviteit.
Coaching met NLP door Paul Kerr Boek Managementboek.nl.
Wij kunnen nooit veranderen wat ons feitelijk is overkomen, maar bezitten wel het vermogen om veranderingen te brengen in de manier waarop wij dat nu interpreteren. Specifieke NLP-begrippen, zoals mindset, logische niveaus, rapport, denken en perceptie, submodaliteiten, verankering en metaprogramma's' passeren in Coaching met NLP de revue.

Contacteer ons