Zoeken naar coaching hbo

 
coaching hbo
Module Coachend leiderschap-coaching nader bekeken 16-03-2018 HRwijs.
Je werkt in of voor de gezondheids, sociale, publieke en profit sector. Coachen maakt deel uit van je functie als directeur, hogere leidinggevende, stafmedewerker, middenkader teamverantwoordelijke, afdelingshoofd, hoofdverpleegkundige, hoofdopvoeder, ondersteuner vanuit een koepelorganisatie of begeleidingsdienst, coach vanuit een zelfstandige praktijk.,
Alle campussen.
Lifestyle Burn-out coach LB coach. Lifestyle Burn-out coach LB coach.
Het gaat om een eenjarige projectopleiding die gericht is op het coachen van kwetsbare mensen, om burn-out te overwinnen of stress te beheersen. We vertrekken in deze opleiding vanuit de Persoonlijkheidsanalyse om de cliënt grondig te leren kennen om hem juist te coachen.
Post-hbo, cursussen en trainingen Fontys.
Beroep, bezwaar en klachten. Mbo naar hbo. Mogelijkheden en opleidingstypen. Meelopen / proefstuderen. Wat is meelopen? Wat is proefstuderen? Aanmelden en inschrijven. Stap 1: Ga naar Studielink om je aan te melden. Stap 2: Doe de studiekeuzecheck. Stap 3: Regel je machtiging voor betalen collegegeld. Coaching door studentmentoren.
Opleiding Sport-Coach.
Mbo of hbo opleiding? Mbo staat voor middelbaar beroepsonderwijs en hbo voor hoger beroepsonderwijs. Een mbo-opleiding is dus een goede basis om aan een hbo-opleiding te beginnen. Maar je kan natuurlijk ook zonder mbo met de hbo opleiding sport en bewegen starten.
HBO-programma Coaching binnen Voeding Hogeschool NTI.
Home HBO HBO-programma's' HBO-programma Coaching binnen Voeding. HBO-programma Coaching binnen Voeding. HBO-programma Coaching binnen Voeding. Deze opleiding wordt niet meer aangeboden. Misschien vind je onderstaande opleidingen interessant? Kijk ook eens bij. HBO Bachelor Voeding en diëtetiek. HBO Bachelor Voeding en diëtetiek Klassikaal.
Post-HBO Registeropleiding Synergetisch Coachen OsmoConsult.
Gericht op het ontwikkelen van kwaliteiten en vaardigheden om daarmee op basis van persoonlijk leiderschap effectief te kunnen coachen vanuit verschillende perspectieven. Tijdens de registeropleiding Synergetisch Coachen ontwikkel je een coachende attitude op basis van zowel integer en betrokken handelen als persoonlijk leiderschap.
BCoach Post HBO coachopleiding met toekomst tot geregistreerd coach.
Het is een post HBO opleiding waarin je heel veel theorie krijgt en dan ook meteen leert en ervaart hoe je dit in praktijk brengt. Na een jaar ben je Post-HBO CPION gecertificeerd coach en heb je als startende coach een rugzak vol aan kennis en vaardigheden.
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
Event en projectmanagement. Bachelor na bachelor in het onderwijs: zorgverbreding en remediërend leren. Financie en verzekeringswezen. tekst video audio online. Pedagogie van het jonge kind. Opvoeding en coaching. Logopedie en audiologie. test 2 opleiding die voorbij is. Afgelopen sinds: 8/09/2016.
Opleiding Coach Practitioner.
Najaarssemester EFFECTIEF COMMUNICEREN. Theorieblok collegedagen: Psychologische hoofdstromen in coaching en counseling. Coaching, counseling en psychotherapie: achtergronden en ontwikkelingen. Psychoanalytische coaching en counseling. Gestaltcoaching en counseling. Cliëntgerichte coaching en counseling. Cognitief-gedragsgerichte coaching en counseling. Systeembenaderingen in coaching en counseling. Gezamenlijk college /Inspiratiedag.
De Post-HBO opleiding tot geregistreerd V-Cirkel Coach! V-cirkel Academie.
Level 3 Coachen op drijfveren 2 Post-HBO. De Post HBO opleiding Coachen op Drijfveren/V-cirkel coach is bestemd voor iedereen die een hbo opleiding heeft afgerond en/of een hbo werk en denkniveau heeft en inzicht wil krijgen in zichzelf en andere mensen.

Contacteer ons